Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muskatnuss

Możecie doradzić?

Polecane posty

Gość muskatnuss

Jestem na etapie poznawania dziewczyny w rozmowie na gg. Narazie rozmawiamy o naszych zainteresowaniach i jeszcze nawet nie przesłaliśmy sobie swoich zdjęć. Jak myślicie w jakim momencie zaproponować spotkanie? Czy musi być najpierw wymiana zdjęć. Jak zejść z takiej luźnej gadki na takie właśnie tematy jak związek itd?

Gość wszyscy z kafeterii
możemy

Gość muskatnuss
no ale właśnie to ja powinienem zaproponować wymianę zdjęć i wysłać pierwszy?

Jeśli dobrze wam się razem rozmawia, macie dużo wspólnych tematów i ona nie próbuję Cię jakoś odepchnąć tylko wręcz lubi z Tobą rozmawiać to uważam, że i nawet bez zdjęcia się obejdzie :) No chyba, że ona będzie chciała je zobaczyć co jest możliwe to wtedy możecie się wymienić :) Ale ze spotkaniem nie musicie aż tak długo czekać. A co do rozmów o związku to jeszcze poczekaj. Jak jej wyskoczysz o związku to się dziewczyna może przestraszyć. ;p Powodzenia ;)

Wymieńcie się zdjęciami jak najszybciej!!!! Wiem co mówię, nie jedną taką znajomość mam za sobą. A jeśli chodzi o temat inne niż zainteresowania to zrób to normalnie. Zapytaj od jak dawna jest sama, ile trwał jej ostatni związek, jakiego faceta chciałaby poznać, jakie cechy charakteru ceni najbardziej. Spokojnie przez gg Cię nie pogryzie;)

Gość muskatnuss
no ale ona nie pomyśli sobie że jestem jakiś napalony że zaraz chce jej zdjęcia i się spotkać od razu?

Zapytaj jej co by powiedziała gdybyś zaproponował jej spotkanie :) Jeśli powie, że wolałaby poczekać no to musisz czekać :) Tylko dalej rozmawiaj z nią normalnie, jak rozmawialiście zawsze :)

Gość muskatnuss
a czy mogę jej zaproponować taki układ że jeśli ona nie będzie w moim typie lub na odwrót to wtedy możemy zostać co najwyżej przyjaciółmi lub zakończyć kontakt?

Ale chyba nie od razu ?! Oszalałeś? Ja wtedy na jej miejscu nie miło bym się poczuła i na pewno bym z Tobą w ogóle nie rozmawiała :D Po prostu jak już będziesz miał to zdjęcie i faktycznie tak będzie, że Ci się nie spodoba to rozmawiaj z nią, ale po prostu na etapie koleżeństwa. Nie dawaj jej do zrozumienia, że oczekujesz od niej czegoś więcej.

Gość Kicia112
lepiej jest najpierw mieć jakieś wyobrażenie o wyglądzie drugiej osoby aby uniknąć rozczarować, więc doradzam najpierw zdjęcie, to kto wyjdzie z inicjatywą nie ma znaczenie, możesz to być Ty bo dziewczyna może okazać się bardziej nieśmiała. Co do spotkania to również powinna to być Twoja inicjatywa (o ile po wymianie zdjęć nadal będzie was interesowała dalsza znajomość) a kiedy to zaproponować? kiedy tylko poczujesz taka potrzebę, możesz na przykład napisać że tak Cię intryguje że nie możesz doczekać się rozmowy w cztery oczy i co by powiedziała na jakąś kawkę w najbliższym czasie, jeśli dziewczyna uzna że to za wcześnie możesz powiedzieć, że oczywiście możecie z tym jeszcze zaczekać jeśli ona tego chcę :) później pójdzie już samo :) powodzenia :D

Gość muskatnuss
to czyli nie ma znaczenia ile bedziemy gadać na gg. Po prostu wziąć zdjęcie i jeśli się spodoba zaproponowac spotkanie?

Gość muskatnuss
czemu biedna?

Gość Kicia112
no coś w tym stylu, bo taka rozmowa na gg często nie przekłada się na takie spotkanie w realu, a dużo milej jest się spotkać i zacząć znajomość która do czegoś wam może zaprowadzić a nie takie gadanie bez końca o wszystkim i o niczym....

Gość Kicia112
lepiej wcale nie wspominaj o tym zakończeniu kontaktu, tylko rozmawiaj z nia nadal ale nie dawaj jej do zrozumienia że jesteś oczarowany tylko rozmawiaj jak z kolezanka a samo sie wyjaśni bo jeśli jest dziewczyna inteligentna to sie domysli