Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinaaaaaaaaaaaaaa

co mam robbic ? co sie dzieje ? blagam pomocyyyy !!!!

Polecane posty

skonczylam opakowanie syndi mija 5 dzien okresu nie ma, wspolzylam w tej przerwinie brania tabletek kilka razy , wiec musze wziasc opakowanie kolejne po 7 dniach zeby nie zajsc w ciaze a na opakowaniu pisze ze jak okresu sie nie dostanie to nie mozna czyli jedo wyklucza drugie czyli co mam robic ? i dlaczego nie mam okresu ? nigdy nie mialam takiej sytuacji a biore tabletki 4 lata

nikt nie pomoze? prosze...

Gość vaniliowa lukrecja
zrobic test ciązowy ,albo udac sie do ginekologa

Gość mini maxi baba
masz opunkcyjne zapalenie torby jajowodowej to bardzo rzadka choroba

można nie mieć okresu w przerwie i to wcale nie musi oznaczać ciąży :) więc nie martw się. :) a poza tym krwawienie może pojawić równie dobrze 6, czy 7 dnia. jeżeli się denerwujesz to zrób test. jeżeli nie miałaś żadnej pominiętej tabletki, wymiotów, czy nie brałaś leków osłabiających działanie tabletek to wszystko jest w porządku.

Gość pudelssss
tabletki wzielam wszytskie , rozbieznosc w godzinach to max 6 czasem wzielam o 11 w polodnie czasem o 5-6 po poludniu a czasem przed snem bo mialam tak straszne dolegliwosci , nudnosci itp... ze wolalam przespac;/ raz czy dwa mialam tez biegunke po zazyciu kolo 3 -4 h ale odbylam tylko wisyty w kibleku i nie zbyt dlugie , z tabletek ktore bralam dodatkowo to byly 3-4 razy nospa, ze 2 razy ibuprom, i raz krople zoladkowe czy myslicie by to wszytsko moglo przyczynic sie do oslabienia dzialana tabletek?