Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

śliczna sukienka ślubna, rozmiar 38-42

Polecane posty

Witajcie mam do sprzedania suknię ślubną szytą w salonie w Warszawie Karina model Palmira w rozmiarze 38-42,jest możliwość dużej regulacji gorsetem. Suknia wygląda jakby była 2 częściowa, ale tak naprawdę jest 1 częściowa w kolorze ecru. Do sukni dodaję bolerko z identycznej koronki jak na sukni, halka na 2 kołach + welon + nowe nigdy nie założone rękawiczki. Suknia szyta na wzrost 167 cm + 4-5 cm obcas. Pod biustem : od 66 do 76cm W pasie: od 65 do 73 cm Suknia ma podpinany tren, który znika po podpięciu, jest mocno umocowany Koronka zarówno na gorsecie jak i na falbanach Cała suknia z dodatkami kosztowała 3600zł, ja chcę ją sprzedać za 1300 zł ( cena do negocjacji ). Sukienka jest po czyszczeniu i nieuszkodzona, w stanie idealnym, nigdzie nie pozaciagana. Jeśli ktoś jest z Warszawy lub okolic można przyjechać i zamierzyć. Zdjęcia prześlę zainteresowanym.Lub proszę pisać na edyta_zaw@wp.pl

Gość mnie jakoś się buty
ślubne na tym zdjeciu pokazują. Ładne, ale to nie sukienka...

bo zdjęć jest więcej, trzeba poprostu przesunąć strzałkami, jeśli jednak jest Pani zainteresowana mogę zdjęcia na maila przesłać

hmm nie wiem czemu cały czas jedno zdjęcie wyświetla, powinny pokazywać się kolejno. Może zaraz wrzucę gdzieś indziej i dam linka :-)

Gość smieszna troche ta cena
ja kupuje suknie firmowa warta 4 tys za 1 tys zl takie sa ceny uzywanych wez sie stuknij

napisała, że mogę negocjować, ale tez bez przesady!! za 300 zł jej nie sprzedam.