Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Belnea

Prosze o poradę !!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam. Mam córke która w tym roku skonczy 17 lat. jest bardzo nieśmiała i ma mało znajomych. Ostatnio poznała chłopaka, który chce się z nia spotykać. Duzo pisza na gg nie spotykaja sie jeszcze. Mieszka w pobliskiej miejscowości. Nie mam nic przeciwko aby miała chłopaka ale dowiedziałam sie troche na jego temat i jego rodziny i mam wątpliwosci. Otóż pochodz z rodziny bardzo ubogiej - i wcale mnie to nie przeraza tylko to że jego ojciec ukrywa sie gdzies w kraju bo jest poszukiwany listem gończym. matka sama wychowuje 4 dzieci nigdzie nie pracuje żyje z opieki. Ponoc w tym domu jest straszny bród i smród. Jest to rodzina która ma zła opinie na cała swoja wioskę. Ponoc te dzieci w tym ten chłopak tez żyja tylko dyskotekami, zabawami w domu nic nie pomagaja. W głowach im tylko z głupoty. Nie chce mówic córce co ma robic ale boję się aby z nim sie spotykała. Czy uważacie ze powinnam wybic jej go z głowy czy zostawic to i zobaczyc jak się to wszystko potoczy ??

Moja mama też się mnie o wszystko czepia. " z kim piszesz, kto to jest? Gdzie wychodzisz, Kim on jest, gdzie on mieszka ? " . Trochę to jest wkurzające. ten chłopak może nie jest taki, jak jego rodzina. Z resztą rodziny sie nie wybiera. Lepiej zostawić ją w świętym spokoju. Niech przemysli wszystko , czy wogóle coś do niego czuje itp, itd. ... Ona ma 17 lat i może robić , co jej się podoba. ; ) Tamci chodzą na dyskoteki, na zabawy, bo korzystaja z życia. Trudno, może ten chłopak nie jest IDEAŁEM, ale trudno. nie jego wina...

Ja wiem ze to nie jego wina ze taki jest. jak miał byc inny skoro nie miał dobrych wzorców. Ja jej sie nie czepiam sam ami powiedziała że z nim pisze jak sie nazywa. I majac jego imie i nazwisko dowiedziałam sie troche o nim i jego rodzinie i troche sie boje. Boje sie o nia. Powiedziałam jej co sie dowiedziałam. Ona też troche wiedziała o jego rodzinie bo sam jej powiedział. Nie krytykowałam tego że z nim pisze. Powiedziałam tylko że jesli chce się z nim spotykac to jej sprawa .

A w głębi czuje niepokój. Boje sie aby on nie zniszczył jej zycia. Ona jest bardzo wrazliwa i uczuciowa a przy tym bardzo niesmiała. mam malo znajomych boje się że zakocha się w nim a on nie daj Boze ja skrzywdzi.