Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytomozliwe?

opryszczka narzadow plciowych = zdrada ?

Polecane posty

Gość czytomozliwe?

mam oryszczke narzadow plciowych.. straszna, krepujaca choroba. nie mam pojecia skad sie to u mnie wzielo.. od roku jestem z chlopakiem. przed nim mialam tylko jednego partnera. Nie mialam powodow nigdy myslec, ze moj chlopak mnie zdradza, ale opryszczka przenoszona jest droga plciowa a ja z nikim innym niz on nie wspolzyje. Czy to oznacze, ze on musial sie od kogos zarazic (wiec mnie zdradzic) i przeniesc chorobe na mnie ?

Gość czytomozliwe?
/??????

a tak na marginesie śmieszne ze wierzysz w to że jakikolwiek chłopak mógł by nie zdradzić.No ale może też być tak ze twój chłopak został zarażony dużo wcześniej ,zanim cie poznał a opryszczka po czasie dała znać o sobie.To jest możliwe.Opryszczki często pojawiają sie w momencie osłabienia organizmu.

Gość czytomozliwe?
napisalam, ze nie mialam powodow, zeby podejrzewac, ze mnie zdradzi, ani zeby mu nie ufac.. sama nie wiem co mam myslec. moze rzeczywicie pojawila sie wlasnie dopiero teraz. organizm mam napewno oslabiony bo jestem przeziebiona. ale skoro pojawia sie kiedy jest oslabiony organizm to czy nie pojawilaby sie kiedy 2 miesiace temu mialam ostra angine i mocno goraczkowalam ?

Gość czytomozliwe?
mozeliwe aby nosil ja ponad rok ? a zeby dopiero teraz sie u mnie pokazala? lub zebym to ja zarazila sie od mojego wczesniejszego partnera? okolo 2,5roku temu i teraz zeby pokazala sie po raz pierwszy ?

Gość amozzzzzzzeeeeeeee
mial na ustach opryszczke i podczas pieszczot nia cie zarazil??

Gość czytomozliwe?
o to chodzi, ze nie mial na ustach opryszczki. nic nie mowil, ani ja sama nic nie zauwazylam. generalnie wiem jezeli mu cos gdzies wyskoczy bo mieszkamy razem wiec rozmawiamy o zwyklych codziennych sprawach. widzimy sie codziennie, buzi sobie dajemy, czy calujemy sie codziennie. zauwazylabym, a nie moge sobie nic takiego przypomniec.

Gość Marioletter
Dobra rada! Jak się już masz kompać to nalej sobie świeżej wody, a nie używaj tej po całej rodzinie i problem zniknie sam.

Gość PaniSamochodzik
Marioletter - wiesz ze swojego doświadczenia? :D

Gość Marioletter
Tak. Pochodzę z biednej rodziny w biednym mieście i gdyby nie to, że wygrałam reality show to nigdy nie wiedziałabym co to znaczy wykąpać się w czystej wodzie. No i ciepłej do tego.

Gość hihihihihihihihi
Mariotrelier - ale że niby opryszczke miałaś z tego powodu że kąpałaś się po całej rodzinie?

Gość czytomozliwe?
Marioletter - dzieki za dobre rady, ale nie mam problemu ani z ciepla woda, ani tez nie kapie sie po calej rodzinie. moj problem napewno sie stad nie wzial.

Gość Marioletter
Może po prostu masz AIDS we wczesnym stadium?

Gość czytomozliwe?
up

Gość czytomozliwe?
Problem rozwiązany! Wszystko dlatego, że malowałam sobie wargi sromowe tą samą szminką, której kiedyś używałam na usta z opryszczką. Ale ja jestem głupia!