Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensai23

CO ZAŚPIEWAĆ W X-FACTOR??

Polecane posty

Gość sensai23

Eh, nie śpiewam już od daaaawnaa. Ale ciągnie mnie bardzo i brakuje:( Śpiewałam w klimacie teatralnym, ale lubię też inny repertuar. Myślałam o A. Myles "Black velvet" Z wolniejszych Kayah "To nie ptak" Lub Tracy Chapman "You're the one" Kurde, chyb jestem za stara i nie mam parcia na szklo:)

Gość sensai23
up:(

Gość eeeeeteeehno
zaspiewaj Freak like me LExy & K.paul

Gość sensai23
Dlaczego nie Kayah? Z Polskich gniotków nie wiele się nadaje. To co dobre, to albo stare albo alternatywne- nie nadające się do programu rozrywkowego. Eh

Gość sensai23
Dyrektore-----> cóż za delikatna linia melodyczna, obawiam się jednak wyplucia wnętrzności :P Choć nie powiem, byłoby to widowiskowe:D

Gość sensai23
śpiewa się a capella, wiec solówka odpada :P Czuję, że hitem castingu będzie BARBRA Streisand :D

Gość grappinia pink
Jeżeli ma być coś z tych trzech, które podałaś, to zdecydowanie "black velvet" :)

Gość sensai23
mają być dwie (shit) i tu jest problem. Black velvet mam nagrany, jak śpiewam na jakimś karaoke 100 lat temu i po pijaku (więc nie do końca czysto i ładnie hehe) ale nie jest tak źle. Ale drugaaaaaA???? AAA odpadają Katy Perry , britneye itp... Żeby Madonna ładniej śpiewała to wzięła bym jej "Like a virgin ":P

Gość grappinia pink
A jak lubisz klimat teatralny, to może podpasuje Ci np Frant Sinatra - New York.

Gość sensai23
Okej . Miałam nie dawać tego na kafe. Ale będzie łatwiej prosić o pomoc . http://www.youtube.com/watch?v=m8LHs7DJUE0 to ja śpiewam (chodzi o głos, nie o wykonanie bo to kiepskie) i po prawej dwa filmiki z dziewczyną w okularach to też ja (summer wine i tears in heaven) . Z tym, że dawno jak pisałam i angielski lepszy teraz:P Nie jeździjcie po mnie bo mam słabą psychę:D Tylko konstruktywnie pomóżcie.

Gość grappinia pink
Jak dla mnie bomba. Podoba mi się jak schodzisz w takie niskie tony. Myślę, że genialnie wykonałabyś piosenkę Patrick Swayze -She Like a wind :)

Gość sensai23
Ou ostatni link z Elli jakąśtam piękny! Dzięki, bo nie znałam tej dzieweczki.

Gość sensai23
up