Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laura8401

Sprzedam QUINNY ZAPP i ubranka dla dziewczynki 1,5roku-3lata

Polecane posty

Gość MONISIA....
WITAM!A JAK JEZDZI SIE TYM WOZKIEM BO MAM PEWNE OBAWY CO DO TYCH KOLEK BO TE NASZE CHODNIKI

Gość te bluzeczki
z peppa i upsy to sa gory od pizamek-mam takie same pizamki dla swojej coreczki,wiec nie sprzedawaj tego jako bluzeczki

Wózek ma fajne amortyzatory także nie jest źle:) Ale wiadomo im większe koła tym napewno lepiej. Miałam osobiście kilka wózków dla córeczki i tylko 2 były rewelacyjne ten i CONECO BASCO

Gość wystawiać nie poprasowane
ubrania to wstyd, taką niechlują jedzie od ciebie. Fu... Faktycznie to góry od piżamek, siostrzenica takie ma i to z lumpeksu ....

Gość hehheh hehehee hehehehh
"wystawiać nie poprasowane ubrania to wstyd, taką niechlują jedzie od ciebie. Fu... Faktycznie to góry od piżamek, siostrzenica takie ma i to z lumpeksu .... --------------następna ściemniara :-D Co za; ci dupe sciska ,ze ktos ubranka sprzedaje ? Taaa juz to widze jak twoja siostrzenica ma takie z lumpeksu Mozna było chociaz cos innego wymyslec Zazdrosc cię zzera ???

Gość kolfabatgz
Widzę że autorka już tak się wstydzi, że nie pisze pod swoim nikiem. A zdjęć do aukcji nie robi się na ziemi, a takie pogniecione ubrania to sobie możesz do wora wyrzucić. LACHY I TYLE. Widać, że inni nie boją się przyznać, że kupują w ciuchlandach, bo autorka to będzie się rękami i nogami bronić, że te szmaty to nie ze szmateksu :P

Gość Ja bym nie dala za to
wiecej niz 20 zl ale zmaty beznadziejne

jesli chodzi ci o mój wpisto pudło , bo nie jestem autorką :-D A ciuchy i tak jej zejdą , bo sa ok

Z tego co widzę to sprzedająca nie robi zdjęć na ziemi lecz na podłodze ! :) Ubranka nawet ładne ( szczególnie dzianinkowa sukienka) !

"wystawiać nie poprasowane,kolfabatgz,Ja bym nie dala za to' -------- ---------------------------jedna i ta sama osoba :-D zazdrosnica:-D

Gość Ja bym nie dala za to
Nieprawda :> o co ci codzi ... boze

Ubranka w większości kupiła moja przyjaciółka w Anglii,część córka dostała po kuzynki dziecku -MIN>BLUZECZKĘ Z PEPPĄ I UPSY-ale bez spodenek no i córka nosiła je jako bluzeczki jak się komuś nie podoba może przeznaczyć na piżamkę. A co do tego ,że nie uprasowane...przy 2 dzieci w domu to ciężko wyprasować jak jedno ciągle na rękach a drugie domaga się uwagi. I nie wstydzę się pisać pod moim nickiem i pod innym nie piszę a uważam ,że ubranka są ładne i dlatego je wystawiam ...a nie wszystkim muszą się podobać

Gość ja tez mam mase fajnych ciuszk
"kolfabatgz Widać, że inni nie boją się przyznać, że kupują w ciuchlandach, bo autorka to będzie się rękami i nogami bronić, że te szmaty to nie ze szmateksu "-->> Ja tez mase fajnych ciuszków Wszystkie kupione zagranica , zazwyczaj daje je kolezance lub wrzucam do box-ów dla biedniejszych Zastanawiałam się czy nie wystawić za symboliczną cene , a komus sie przyda , ale widze po wpisach ,ze tez byłabym posadzona ,ze wszystkie z ciucholandu :-D Ehh głupie zazdrosne baby tu siedzą :-0