Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllaaaaaaaa

moja strona internetowa - ocencie :)

Polecane posty

Gość ollllaaaaaaaa

Witam jestem bardzo początkująca jeśli chodzi o html, jednak chciałam spróbować swoich sił i stworzyłam własną stronę internetową. Chciałam sobie troszkę dorobić, dlatego są na niej rzeczy z mojej szafy, które chciałabym sprzedać. Wiadomo, że strona nie jest nawet wpół jakoś profesjonalna, ale póki co się uczę..:) Oceńcie ją proszę: http://eciuchy.strefa.pl/

Gość A my zachęcamy do...
Poka cyce 🖐️

Gość ollllaaaaaaaa
bardzo zabawne:P pytam całkiem poważnie o tą stronę:P

Gość babcia stefania
jak dla mnie za mala czcionka menu, wzrok juz nie ten :o ale ogolnie podoba mi sie choc na razie malo rozbudowana :)

Gość ollllaaaaaaaa
amelllia - dziękuję za wypowiedź:) babcia stefania - rady też bardzo chętnie przyjmę:) postaram się zmienić czcionkę jeszcze dziś, serdecznie dziękuję:)

Nie rozumiem. Chciałaś sie pobawić html czy co? Strona średnia, ale nie jest źle Przecież jak chcesz zarobić to od razu wystawiasz na allegro a nie jakimś idiotyzmem ludziom zawracasz głowę. I co mam włazić na Twoją stronę (pytanie gdzie ją zareklamujesz i jak) z "licznego" asortymentu wybrać coś, prosić Cię żebyś to wystawiła na aukcji, a na końcu dopiero mogę to sobie kupić? Bezsens

Gość babcia stefania
robilas w jakims programie czy sama pisalas?

Gość tutturu.
ten szary w tle nie za bardzo mi sie podoba ale oczywscie wszystko kwestia gustu, troszke malo ciekawa ta strona ale rozumiem, ze sie uczysz. natomiast ewdentnie nie podoba mi sie zdjecie sandalow na nie za pieknych stopach! to bym zmienila od razu.

Gość ollllaaaaaaaa
Świebodzin - tak, chciałam pobawić się w html'u:P i pomyślałam, że mogłabym właśnie zrobić stronę o rzeczach nie pasujących mi już i w sumie nie pomyślałam, że długa droga jest jednak do tego zakupu.. jak opisałeś/aś. Dziękuję:)

buty już tu gdzieś widziałam. te same. nie sprzedały się więc założyłaś stronę ? :D powodzeniaa ;)

Gość ollllaaaaaaaa
babcia stefania - sama pisałam:) tutturu. - dziekuje za rady, tak więc jeszcze sporo do poprawki:) a jaki proponowałabyś kolor na tło..?:)

Gość nie znam się na stronach ale
z takimi zdjęciami nikt od ciebie niczego nie kupi :O małe, niewyraźne, spodnie wygladają na mega stare, rozwleczone i brudne, a buty na tych okropnych stopach i widok napuchniętcyh łydek... :O no i fakt, nie rozumiem, czemu od razu nie dasz tego na allegro, tylko podwójną robotę odwalasz, ale skoro lubisz...

Gość babcia stefania
i style css tez sama?

Gość nie znam się na stronach ale
* napuchniętych

Gość elisabetta!!!
fajna zapraszam do nas www.motywujsie.pl

Gość ollllaaaaaaaa
babcia stefania - tak, wszystko sama:) napisalam od razu, że jestem amatorką:P więc zrobiłam tą stronę również bardzo amatorsko. Zdjęcia można powiększyć kilkając na tą miniaturkę i są podane tam wymiary itp. A i napuchniętych łydek nie mam;) tylko tak zdjęcie zrobione jest;)

Gość babcia stefania
to niezle :)

Gość ollllaaaaaaaa
babcia stefania - to jest naprawdę taki mój początek z tworzeniem stron.. bo jest to moja 2 :) na pierwszej zupełnie wszystko od podstaw zaczynałam nawet bez odnośników, ale zainteresował mnie temat to postanowiłam, że może dowiem się coś więcej i wiem, że nigdy nie dorównam witrynom z piękną, profesjonalną grafiką, bo akurat tu niebardzo jestem w temacie:D i tą akurat całość zrobiłam w photofiltre i troszkę gimpie..:)

Gość kmily
Jak ktoś chce profesjonalnej strony www - to trzeba trochę zapłacić... Ale warto się uczyć - ja np zrobiłam stronę a moim ślubie: http://puszki.net/slub - totalna amatorka, ale dobra zabawa :) A firma mojego męża robi bardzo ładne strony: http://visualteam.pl/portfolio

Gość wymienimy sie linkiem
wymienie sie linkiem :) www.artdecor.blog.onet.pl :)