Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiek.

czy to przyjaźń ?

Polecane posty

Gość ktosiek.

coraz lepiej zaczęłyśmy się dogadywać, było fajnie, aż pewnego dnia wszystko się zmieniło. . ;/ koleżanka dla żartu zawołała chłopaka (z którym się dobrze zna ) i powiedziała że mi się podoba (bo jednak to trochę prawda) . na początku myślałam, że się spale ze wstydu (chciałam ją walnąć ) ale później oczywiście mi przeszło. było fajnie. aż do wczoraj ;/ mieliśmy akurat w-f z chłopakiem, z którym ta koleżanka/przyjaciółka pisze od dłuższego czasu. chciałam jej udowodnić (bo mi nie wierzyła) że do niego podejdę. powiedziałam w sumie prawdę, że od jakiegoś czasu zauważyła że jej się dziwnie przygląda. chłopak się wtedy trochę speszyć ;/ a "przyjaciółka" pościła focha, bo stwierdziła że koleś nie chce z nią za bardzo pisać. najbardziej denerwuje mnie to, że jak ona robiła sobie żarty ze mnie to było wszystko ok , a kiedy ja coś zrobiłam to od razu wielka obraza. :/ nie wiem juz co mam robić, przepraszałam ją, ona mówi że się nie obraziła, jednak jest coś nie tak ;/ zapomniałam dodać że ten chłopak z którym pisze ma już dziewczynę, a jej to nie przeszkadza i dalej z nim pisze. ;/ z góry dzięki. ;*

Gość ktosiek.
prosze, pomozcie. co mam zrbić ?