Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

Bo po co się wiazac w czasach kurestwa. Co taka dziewczyna - nie bedaca dziewicą - może dać, czego JUŻ innemu nie dała? Np: po tygodniu znajomosci. :o

Miłość została upokorzona, ośmieszona i to przez same kobiety. Same się określily na co zasługują.

Gość czyli rocznik 1975 albo 87
lepiej byc prawiczkiem?

Gość z kimś sie przeciez
kurwia no nie ??? jak ty sobie to wyobrażasz ... faceci chcą sie kurwic a potem szukaja dziewic , a pytam skad one sie maja brac

nie kazdy ale znalezienie teraz porządnej, pięknej dziewczyny - dziewicy, z zasadami po 20 rż graniczy z cudem :o

Gość też facet 31
zaraz będzie nawał kobiet wyzwolonych :classic_cool:

Gość jasne bo pewnie
jakis grandziarz przed toba zawrócił dziewczynie w głowie, zaczarował piękną gadką, wmawiał , ze kocha nad życie i beda razem juz zawsze .... i dziewczyna zakochana zaufała ..... i już nie jest dziewicą ... teraz ryczy i żadnemu facetowi juz w nic nie uwierzy tak to wyglada w skrócie

jasne bo pewnie jakis grandziarz przed toba zawrócił dziewczynie w głowie, zaczarował piękną gadką, wmawiał , ze kocha nad życie i beda razem juz zawsze .... i dziewczyna zakochana zaufała ..... i już nie jest dziewicą ... teraz ryczy i żadnemu facetowi juz w nic nie uwierzy tak to wyglada w skrócie" a co z kobiecą intuicją? chyba po coś ja macie

a co z kobiecą intuicją? chyba po coś ja macie mamy , ale nieraz wolimy jej nie słuchać , bo wierzymy w miłość, a później dostajemy po tyłku..

przyznaje, że jestem prawikiem, ale mam dobrą pracę - 4 tys. netto, mieszkanie, dobry zawód i powodzenie ale wsród niedziewic czyli się staralem ale nie mam z kim teraz zrealizować swojej wizji - bo wszystkie się już zdążyly puścić

każda płeć ma swoje głupie wymysły :) Kobiety chcą wiernego męża (tak bo to kobietom bardziej zalezy na slubie) a faceci za te poświecenie chca dziewicy i jakoś to sie kręci :)

nie chodzi mi o jakieś porównanie raczej o to że się juz komuś oddala i bedzie go zawsze pamiętała jako tego pierwszego poza tym inaczej zachowuje się dziewica - jest niewinna a inaczej już taka "doświadczona"

właśnie chcialbym taką pewną siebie, życia i trochę szaloną - ale dziewicę :)

Gość taneta
jak 4 w 1 hehehehehhehe

Gość angelooo
też tak myślę, facet i tak zdradzi..

w sumie wiadomo, że żeby skończyć studia i znaleźć pracę to facet musi mieć 25 lat, czyli dopiero wtedy jest jakoś ustawiony ale jak widać większość kobiet przerasta żeby do tego czasu sie już nie puścić

Gość popieram autora tematu
co taka co dala tylka po tygodniu moze dac innemu?

Gość kompleksy sie kłaniaja
kompleksy i niskie poczucie własnej wartosci chłopcy u was terapia u psychologa od zaraz

i tu sie mylisz mam właśnie bardzo wysokie poczucie wlasnej wartości dlatego chcę WARTOŚCIOWĄ dziewczynę a nie byle jaką, którą ktoś już posuwał

Gość to wam kobietom
psycholog jest potrzebny

poza tym jeżeli taka dziewczyna sie seksiła i została zostawiona to ma żal do faceta i staje się wyrachowana suką dlatego lepiej mieć taką bez tego rodzaju doświadczeń to dodatkowy argument za "czystą" psychicznie dziewczyną

Gość popieram autora tematu
lorika a jak przeszlosc dziewczyny bedzie dla prawiczka meczaca? a co z kobietami, ktore maja niezbyt klarowna przeszlosc - wakacyjne przygody, uklady bez zobowiazan, wielu partnerow lozkowych?