Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

Gość taneta
ja nikomu nie dałam kosza........i dla mnie wyglad nie jest najwazniejszy,ale charakter

"Wy to już niedługo cały świat zaczniecie nienawidzić." w sumie co za różnica? skoro i tak świat kobiet ma nas w dupie przynajmniej będzie równowaga i jasne reguły: nienawiść za nienawiść

Gość do taneta
charakter tzn zaradny (czyli przy kasie) co tam jeszcze imprezowicz (nie bedzie nudziarzem)

Gość taaaa
"poza tym tak jak mowiłem, kręcilem z jedna dziewicą ostatnio i gdyby wyszlo to byłbym gotow sie nawet z nią ożenić" Zakładasz temat o tym, że nie warto się żenić, poźniej piszesz, że byłbyś gotów tę dziewczynę poślubić, więc jak to dokładnie z Tobą jest?

Gość gorzkiechwile
nie pisałam tego tylko do panów ale i do pań..moze tak to wygląda bo jestem kobietą i to facet nie dał mi odejść, ale to tylko błąd w sformułowanniu

"taaaa "poza tym tak jak mowiłem, kręcilem z jedna dziewicą ostatnio i gdyby wyszlo to byłbym gotow sie nawet z nią ożenić" Zakładasz temat o tym, że nie warto się żenić, poźniej piszesz, że byłbyś gotów tę dziewczynę poślubić, więc jak to dokładnie z Tobą jest?" z nią tak

Gość gorzkiechwile
a co do seksu to nie chodzi o to zeby rozdzielic seks i związek ale ze prawdziwe uczucie przetrwa prędzej dzięki porozumieniu dusz niż orgazmom. zwłaszcza ze gdy motyle w brzuchu przestaja wariować miło jest w uśmiechu napic sie wspolnie kawy. a wracając do seksu..tak czy owak zaczyna sie w głowie

Gość taneta
Nie potrzebuje faceta przy kasie ani imprezowicza.....normalnego mężczyzne do zycia...........mam wspaniałego męża i kocham go nie przez cos nie za cos ale mimo wszystko!!!!!!!!!

Gość bemark30
do mystery sorry sle jestes niewiarygodny czemu nie chcesz napisac ile masz la? dziwne troche jak dajesz swoj problem na forum

Gość taneta
do oferma był fajny,ale to co zrobił pokazało jego prawdziwa naturę....zdrady nie wybaczam i innych rzeczy

Gość dziecko z bullerbyn
ja was nie mam zamiaru do niczego przekonywac. mozecie dzielic ten wasz swiat na dobre - dziewice i zle - niedziewice. sami bedziecie ponosic i juz ponosicie konsekwencje takiego rozumowania. jesli doswiadczenie seksualne lub jego brak jest u was podstawowym kryterium wyboru partnerki to good luck!

Gość taneta
Sex jest ważny i odgrwa bardzo istotna część w naszym życiu ale tylko z własnym partnerem

"mozecie dzielic ten wasz swiat na dobre - dziewice i zle - niedziewice" Zakrztusiłem się ze śmiechu :D

Gość do taneta
dziecko z bullerbyn to czyli najlepiej brac sobie takie co miały wielu facetów? moze jeszcze z dzieckiem tak oto ci chodzi a gadanie o miłosci jest nie na miejscu

Gość bemark30
dziwi mnie czemu autor nie zabiera glosu

Gość facet_3
70% facetów to kluchy, a kobiety mają w naturze szukać lepszego partnera... nic nie da się z tym zrobić, tak było zawsze :)

Gość do taneta
wkońcu liczy sie miłosc ona bedzie wspaniała bo nie bedzie zdradzac bedzie kochającą zoneczką

Gość taneta
do oferma... Jestes źle nastwiony do kobiet heheheh......ja nie ubliżam wszystkim mężczyzną........Jak zostaniesz kiedys zdradzony rozumiem że bedziesz się trzymał rękami i nogami bo wcześniej była fajna.....hahahhahahahahahhahaahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahha

Gość do lorika
a jak dziewczyna naprawde sie puszczala?

"70% facetów to kluchy, a kobiety mają w naturze szukać lepszego partnera" Dlatego zawsze morda mi się uśmiecha jak ów nie-kluch potraktował dziewczynę co mnie olała jak ścierwo. Bardzo mnie to na duchu podnosi.

Gość taneta
Nigdzie nie napisałam że trzeba brac takie co miały wielu mężczyzn albo z dziećmi......mylicie pojęcia.......... do oferma... Ktos Twojego pokroju nie zasługuje na żadną uwagę skoro nie znajac kogoś potrafi oceniac i ublizać.żegnam!!!!

Gość dziecko z bullerbyn
to czyli najlepiej brac sobie takie co miały wielu facetów? moze jeszcze z dzieckiem tak oto ci chodzi a gadanie o miłosci jest nie na miejscu nie, nie o to mi chodzi. miedzy tymi co mialy wielu przypadkowych facetow a tymi, ktore nie mialy ich w ogole jest jeszcze cala masa takich, co mialy 1 - 2, kochaly ale z roznych wzgledow im nie wyszlo. NIEKTORZY panowie tutaj wrzucaja je wszystkie do jednego worka. a gadanie o milosci jest zawsze na miejscu ;)

Gość bemark30
do mystery dupa z ciebie nie facet mimo ze sie szczycisz tym co osiagnales - pamietaj nie slowa lecz czyny zdobia czlowieka

Gość dodziecko z bullerbyn
rownie dobre mozna powiedziec, ze to co mial 10-20 to prawie te same co mialy 1-2, bo przeciez nie mialy 100-200. to takie rozmywanie granic. a czesto te co mialy 2 uprawialy juz przygodny seks, bo 1 partner to byla wakacyjna przygoda

Gość dziecko z bullerbyn
a tak na marginesie: do tych co mialy wielu przypadkowych ja nic nie mam! ich zycie - ich wybor.

"bemark30 do mystery d**a z ciebie nie facet mimo ze sie szczycisz tym co osiagnales - pamietaj nie slowa lecz czyny zdobia czlowieka" mam gdzieś Twoje zdanie bo nic o mnie nie wiesz a osiągnąłem w życiu już więcej niż pewnie każdy facet który was kiedykolwiek posuwał

Gość do taneta
własnie najmniej jest takich co miały 1 faceta zazwyczaj laski mają przebieg ok 5 facetów takie dla mnie nic nie znaczą są nic nie warte

Gość a ja nawet im się nie dziwie
"NIEKTORZY panowie tutaj wrzucaja je wszystkie do jednego worka." zostali kiedyś tam odrzuceni, skrzywdzeni więc myślą, że wszystkie są takie same, ja tam też mam żal do wszystkich facetów o to, że wolą nafaszerowane botoksem blond cizie o długich nogach...

Gość bemark30
do oferma nie lam sie ja tez bylam zdradzona i wiem co przezywasz