Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

Gość do reniareczkowska
chodzi o to ze wybieracie sobie najpierw ruchaczy a potem normalnych o to mi tylko chodzi

Gość reniareczkowska
nie ma czegos takiego jak miłosc fizyczna - seks to seks to równie dobrze dwa psy uprawiaja miłosc fizyczną rozdzielmy te pojecia :) hahahahahahaha :D :D nie wpierniczaj tu przykładu zwierzątek bo akurat one kierują się tylko instynktem, zmysłowość jest im obca:) Inaczej ma się rzecz u ludzi:) Pomyśl jakie prymitywne jest twoje myślenie:) Jeżeli dla ciebie akt seksualny to tylko seks, to dlaczego tak bardzo zależy Ci na tym by Twoja partnerka go nie doświadczyła z kimś innym? Przecież to tylkoooooooo sex!!!!!!!

Gość dziecko z bullerbyn
chodzi o to ze wybieracie sobie najpierw ruchaczy a potem normalnych o to mi tylko chodzi sprecyzuj co to znaczy normalnych? bo chyba nie masz na mysli bohaterow tego topiku z ich pogladami, przy ktorych moja babcia uchodzilaby za seksulana rewolucjonistke :O

"reniareczkowska do reniareczkowska Nienormalne to jest twoje pieprze***e. Zdobywamy te doświadczenie z kim? a może z czym? Marchewką, ogórkiem, kijem od szczotki ?" niektóre robią to z marchewka i jakoś nie narzekają co was tak ciągnie to penisa

"Pomyśl jakie prymitywne jest twoje myślenie Jeżeli dla ciebie akt seksualny to tylko seks, to dlaczego tak bardzo zależy Ci na tym by Twoja partnerka go nie doświadczyła z kimś innym? Przecież to tylkoooooooo sex!!!!!!!" ponieważ to jest tylko seks ale ten pierwszy raz u kobiety wiąże się zwykle z czymś więcej, miłoscią i oddaniem i stąd mi zalezy na tym ona o tym pamięta do konca życia potem to już nie ma takiego znaczenia

Gość reniareczkowska
do reniareczkowska chodzi o to ze wybieracie sobie najpierw ruchaczy a potem normalnych o to mi tylko chodzi Ciekawe? Możesz podać źródło tych rewelacji? Jakieś dane statystyczne? Trochę się zapędziłeś:) To że można trafić na ruchacza to się zdarza..{.Najczęściej pewna grupa kobiet szuka określonych mężczyzn i ich znajduje; czy to przez net czy w pubie, ale one najczęściej właśnie takich szukają i to w takich właśnie miejscach) ale nie uogólniaj i nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka, (bo nie każda myśli tylko ta częścią ciała co jest między nogami). Z tego co piszesz wynika że jako młodziutkie dziewczyny wybieramy takich facetów, bo przybliżona grupa mężczyzn w podobnym wieku to ruchacze. A jak się wyszalejemy to z niezłym przebiegiem na liczniku, mając te 30 na karku trafiamy na "normalnych facetów", którzy nas nie chcą bo jesteśmy zbrukane. Ruchacze za młodu, po 30 nie ustatkowani single czyli "normalni faceci"...

Gość dziecko z bullerbyn
,,ona o tym pamięta do konca życia potem to już nie ma takiego znaczenia" wiekszosc, przewazajaca wiekszosc kobiet, ktore znam nie sa w zwiazkach z facetem, z ktorym przezyly swoj pierwszy raz. malo ktora ma jakis sentyment do ,,pierwszego razu". jesli juz to wspominaja go ze smiechem. zaczenie ma to, co jest teraz a nie to, co bylo iles tam lat temu.

"wiekszosc, przewazajaca wiekszosc kobiet, ktore znam nie sa w zwiazkach z facetem, z ktorym przezyly swoj pierwszy raz. malo ktora ma jakis sentyment do ,,pierwszego razu". jesli juz to wspominaja go ze smiechem." a co w tym śmiesznego?

Gość reniareczkowska
niektóre robią to z marchewka i jakoś nie narzekają co was tak ciągnie to penis hmmmm seks można przezywać z marchewką.... Mystery ty pewnie przeżywasz z własną prawicą lub lewicą:D No przecież to tylko seks więc po co Ci dziewica na cholerę:D W odróżnieniu od Ciebie, wielu stulejarzy i prawiczków parających się oglądactwem i waleniem konia pod jpegi , normalni ludzie przeżywają pełnie miłosnych uniesień z drugim człowiekiem tzw miłość zmysłową, realizującą się w zbliżeniach płciowych, opartą na wzajemnym pożądaniu. Ale pewnie ten termin jest ci obcy z wikipedii: * Agape (gr., łac. Caritas) - to typ miłości bezinteresownej, opierającej się na altruizmie i duchowej więzi, często motywowanej religijnie. * Philia (gr., łac. Amicitia) - miłość platoniczna, wolna od seksu i zmysłowości, przyjacielska, bezinteresowna, lojalna i wierna. Platon w "Uczcie" opisuje historię opowiadaną przez Arystofanesa o bardzo silnej istocie ludzkiej o dwu twarzach, czterech rękach, czterech nogach, plecach i piersiach naokoło, zagrażającej bogom. Zeus znalazł sposób, by, nie zabijając ludzi (jak chcieli inni bogowie), osłabić ich przez przecięcie każdego na dwie połowy. Od tej pory każdy szuka drugiej połowy, a gdy ją znajdzie, druga osoba, choć obca, staje się nagle bliska. * Eros (gr., łac. Amor) - miłość twórcza, kreatywna lub romantyczna, w której dominującą rolę odgrywa sentyment, tęsknota, oczarowanie, pragnienie coraz większej pełni. * Sexus - miłość zmysłowa, realizująca się w zbliżeniach płciowych, oparta na wzajemnym pożądaniu; najczęściej ma swój początek w zakochaniu. * narcyzm - (por. egoizm), miłość do samego siebie.

Gość dziecko z bullerbyn
bez obaw, nie wysmiewaja watpliwych umiejtnosci swoich pierwszych partnerow :) smieja sie z siebie, z przekonania, jakie wtedy wyznawaly, ze to bedzie na cale zycie, z wlasnej naiwnosci sie smieja ot co! a pierwszy raz znikna w odmiecie licznych pozniejszych razow, duzo bardziej satysfakcjonujacych :D

Gość reniareczkowska
a co w tym śmiesznego? A no to głuptasie, że zazwyczaj ten pierwszy kontakt seksualny jest nieporadny i nie ma nic wspólnego z tym co mogłeś obejrzeć w amerykańskiej komedii np: American Pie:)

to że ktoś wymyślił kiedyś dany termin - typu sexus, nie oznacza, że muszę się z nim zgadzać

Gość dziecko z bullerbyn
zreszta, rob jak chcesz, jak ci tak zalezy na tej dziewicy to sobie na nia czekaj. ja cie tylko chce uswiadomic, ze ten pierwszy raz niekoniecznie musi wywrzec na niej takie niezapomniane wrazenie, jakiego bys sobie zyczyl. albo moze wywrzec z zupelnie innych powodow niz bys chcial :P

"smieja sie z siebie, z przekonania, jakie wtedy wyznawaly, ze to bedzie na cale zycie, z wlasnej naiwnosci sie smieja ot co!" ciekawe czy sie śmiały kiedy ten ktoś je zostawiał też im było do smiechu?

Gość dziecko z bullerbyn
ciekawe czy sie śmiały kiedy ten ktoś je zostawiał też im było do smiechu? a co ma piernik...? :O

jakoś te śmieszne doświadczenia danej dziewczyny z kimś innym mnie nie śmieszą

Gość reniareczkowska
Mystery_ to że ktoś wymyślił kiedyś dany termin - typu sexus, nie oznacza, że muszę się z nim zgadzać Jestem facetem pani z nickiem renireczkowska, mam 35 lat i jest mi po prostu wstyd że mężczyzna który udziela się na forum publicznym w tak poważnych tematach jak miłość i sex- myśli jak 15-latek. Nie zadałeś sobie nawet minimum trudu przygotować się do tematu merytorycznie, podważasz wiekowe badania z dziedziny seksuologii, jak ignorant nie przyjmując do wiadomości tego co piszą mądrzejsze (z doświadczeniem) osoby na tym forum. :O :O

'Nie zadałeś sobie nawet minimum trudu przygotować się do tematu merytorycznie, podważasz wiekowe badania z dziedziny seksuologii, jak ignorant nie przyjmując do wiadomości tego co piszą mądrzejsze (z doświadczeniem) osoby na tym forum." to nie egzamin żebym sie przygotowywał poza tym jeżeli chodzi o nazewnictwo to mam gdzieś że ktoś nazwał i wymyuślil termin miłość zmysłowa, bo mam prawo nie zgadzać się z jego poglądem poza tym ten termin jest wynikiem czyjegoś subiektywnego poglądu a nie wynikiem badań

Gość reniareczkowska
offerma "nie wpierniczaj tu przykładu zwierzątek bo akurat one kierują się tylko instynktem, zmysłowość jest im obca Inaczej ma się rzecz u ludzi " a może mi ktoś tę różnicę przybliżyć? a co ofermą jesteś że nie możesz sobie poszukać informacji i chociaż tak się dokształcić w temacie? Jesteś trollem i tyle...🖐️

Gość dziecko z bullerbyn
mystery, ja ci dobrze zycze, naprawde! :D zrozumialabym, ze chcesz przezyc swoj pierwszy raz z dziewica z prostej obawy przed kompromitacja (choc zdziwilbys sie pewnie, ze dla niejednej niedziewicy, to czy masz doswiadczenie, czy nie, byloby sprawa drugorzedna). ale jesli twoja chec przezycia inicjacji seksualnej z dziewica wynika z faktu, ze chcesz pozostac w jej pamieci forever, to wybacz, moze to wywolac u mnie tylko usmiech... coz ze ego!

jesli twoja chec przezycia inicjacji seksualnej z dziewica wynika z faktu, ze chcesz pozostac w jej pamieci forever, to wybacz, moze to wywolac u mnie tylko usmiech... coz ze ego!" nie wynika z tego że chcialbym pozostać w jej pamięci na zawsze ale z tego, że bym sie źle czuł tworząc związek z taką, w której pamieci jest ktoś inny to irracjonalne ale by mi było co najmniej smutno z tego powodu

Gość do mystery
ciekawe czy sie śmiały kiedy ten ktoś je zostawiał też im było do smiechu? Jest spora szansa, że to one zostawiły tego kogoś :D A pierwsze doświadczenia seksualne zazwyczaj są dość zabawne i nieporadne, bez wskazywania winnych. Zwłaszcza wyobrazenia dziewic/prawiczkow o tym, jak ten jeden niesamowity moment zmieni ich zycie, i jaki bedzie podniosły i magiczny... em... no... jak byłam mała myślałam, że jest tak też z otrzymaniem dowodu osobistego :D :D :D

jak byłam mała myślałam, że jest tak też z otrzymaniem dowodu osobistego" ja miałem już w wieku 17 lat tymczasowy dowód osobisty i zdałem wtedy prawo jazdy bezbłędnie za pierwszym razem

ja nie mam nic przeciwko większej wolnosci seksualnej ale skoro jestem prawiczkiem to mam prawo chcieć to zrobić z dziewicą to naturalne zwłaszcza,że rzekomo żyjemy w katolickim społeczeństwie wiec dziewic powinna być cała masa

Gość reniareczkowska
to nie egzamin żebym sie przygotowywał poza tym jeżeli chodzi o nazewnictwo to mam gdzieś że ktoś nazwał i wymyuślil termin miłość zmysłowa, bo mam prawo nie zgadzać się z jego poglądem poza tym ten termin jest wynikiem czyjegoś subiektywnego poglądu a nie wynikiem badań Jezeli chodzi o terminy medyczne to zawsze są poparte badaniami, doświadczeniami i wnikliwą analizą, nie przyszedł Felek i nie wymyślił czegoś na pięcie , nie tak to działa:D np: nikt Ci nie wprowadzi leku, jakiejś metody leczenia, aparatury bez uprzednich studiów, badań atestów. Ale jak widać ty wiesz lepiej:) Jak dziecko kilkuletnie odrzucasz to co Ci nie na rękę:( Kończę z tobą rozmowę bo nie jesteś oponentem na poziomie :) masz braki... podstawowe braki we wiedzy żeby z kimś rozmawiać na poziomie trzeba znać temat, choć w stopniu podstawowym; a tu ani argumentów, ani rzeczowej rozmowy. Masz tam jakieś swoje myślenie co przynosi Ci więcej szkody niż pożytku.:O Powodzenia 🖐️w szukaniu, mam nadzieje że znajdziesz w końcu tą dziewicę na całe życie (cuda się zdarzają:))

Gość dziecko z bullerbyn
bym sie źle czuł tworząc związek z taką, w której pamieci jest ktoś inny to irracjonalne ale by mi było co najmniej smutno z tego powodu czy chodzi o to, ze w pamieci bylyby ktos inny czy o to, ze mialaby do kogo porownywac...? ;) mystery, twoje dylematy sa dla mnie niezrozumiale, nie wiem, moze za malo empatyczna jestem. jako nie-dziewica (idiotyczny termin :O) tez mam obawy gdy wchodze w nowy zwiazek. tez nie mam pewnosci, czy moj partner ,,nie ma w pamieci" ktorejs z bylych kobiet, to zupelnie naturalne. ale nie pekam! czego i tobie zycze! 🖐️

to nie jest termin medyczny!!! według medycyny seks to czynność fizjologiczna tak samo jak wydalanie nie ma więc NIC WSPÓŁNEGO z miłością te pojęcia co wkleileś miłości takiej i owakiej stworzył jakiś filozof więc twoje argumenty są mało przekonujące ja też mogę sobie pofilozofować i wymyślić jakiś termin

Gość tylko po jaka cholere
prawiki tak biadola ze nie mieli seksu. Ozenia sie to beda mieli seks.

"czy chodzi o to, ze w pamieci bylyby ktos inny czy o to, ze mialaby do kogo porownywac...? " nie intersuje mnie kwesta porównywania do kogokolwiek po prostu sama świadomosć tego, że oddala sie komuś innemu i to z nim straciła niewinność by mnie uwierała

Gość offerma daruj sobie
bo Twoich postów i tak już nikt nie czyta :O