Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asara

odszukać byłą żonę mężą

Polecane posty

Chce się poradzić jak można znaleźć osobę mając tylko miejsce zamieszkania i jej wiek? chciałam znaleźć byłą żonę mojego męża

Gość polosemityzm
a po co?

o to że nikogo z tamtą nie znam a nie chciałam pytać ludzi otóż mój mąż mnie oszukał a teraz jest sprawa rozwodowa i jeżeli ją też tak oszukał to chciałam żeby mi pomogła

Gość polosemityzm
he napewno ci pomoze! powodzenia! mnie zona oszukała i mi nikt nie pomógł...

Gość polosemityzm
poszukaj na naszej klasie! może juz jest profil oszukanych przez twojego męża?

Portale społecznościowe to raz, i wiesz ze wspólnych znajomych ktoś na pewno ma kontakt do niej. Ale nie wiem jak to umiejętnie wydobyć. Dobrze by było jakby był z kimś pokłócony (najlepiej z kobietą, bo facet może i tak milczeć)

właśnie oni wzięli ślub po kryjomu i tylko jego rodzice o tym wiedzieli z tego co mi wiadomo i mieli tylko cywilny

Gość kiłkamogiłkadwakije
możesz wynając detektywa... 1200 zł/doba obserwacji poszukiwanie osób - wycena indywidualna

ja na początku nie wiedziałam że był żonaty dopiero jak zaszłam w ciąże i chcieliśmy wziąć ślub to okazało się że miał już zonę ale to małżeństwo trwało chyba z miesiąc i takie ukrywane było tyle tylko było mi wiadomo a co do detektywa to mam małe dziecko a on mi dał 100 zł na miesiąc więc wole je na dziecko wydać...

WIDZIALY GALY CO BRALA; DZIECKO TWOJE WYCHOWASZ SOBIE; o alimenty sprawe zrob, anie bedziesz z ex, smieci wywieszac o nim tak ci na nimzalezy zeby jeszcze o nim cos slyszec, zapomnij tego czlowieka, lepiej dla ciebie

kurde w nasze życie wkroczyła jego matka i wszystko zaczęło się walić z tamtym też tak był że się wtrącała i się rozpadło

tak widziały bo chciałam normalnej rodziny i kochałam go, nadal go kocham ale jego matka całe życie mi uprzykrzyła