Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makimaki

zapach intymny

Polecane posty

Gość makimaki

Dziewczyny, powiedzcie bo juz nie wiem co robic. Mój mąż mówi mi, ze mój zapach jest nie fajny. Ze wszystkie kobiety przede mną pachniały tam normalnie, nie wiem co to znaczy normalnie? w moim życiu nikt sie nigdy na mnie nie skarzył. czy to on jest taki wrażliwy? zawsze tak miałam, a napewno zdrowa jestem, no chyba, ze zwykłe badanie u gina tego nie wykazuje. Podobno podczas wspólżycia moje wydzieliny tez są dziwne-kleiste. Co Wy sądzicie?

Gość makimaki
up

Może on jest wrażliwy akurat na Twój zapach. Skoro gin nie stwierdził żadnego zapalenia, to jest ok. Może przetestuj jakiś żel, np Durexa. Swoją drogą, facet dość odważny;]

Gość makimaki
no odważny.... mi jest przykro jak tak gada. Czasem podczas seksu trochę sie spocę, niby normalna sprawa ale czasem własnie w pachwinach tez mam zapach potu(sama czuję, że to nie fajne) ale to nic. Bardziej martwie sie o to czy nie mam jakichs bakterii? których cytologia nie wykarze. no nie wiem... a Wy pachniecie tam czy nie?!

Gość makimaki
uup

Gość wanilijka
Może staraj się myć jeszcze dokładniej niż zwykle. Nie wszystkie bakterie zmywa szybki prysznic. Może trzeba się wymoczyć w wannie w pachnącym mydełku.

Gość makimaki
Mogę sie umyć dosłownie przed, a zapach zaraz sie pojawia po rozpoczęciu pieszczot, no i tak mam, dla mnie jest on normalny. Ma swoją woń, ale chyba kazda kobieta ma tam zapach!? no chyba , ze kazda zdrowa kobieta pachnie tam mydłem lub jest bezwonna.

Gość makimaki
up

Gość czytomozliwe?
kazda kobieta ma tam specyficzny zapach, ktory z reguly faceci lubia i ich podnieca. Moze Ty pachniesz normalnie a to on ma jakis problem? moze zmien plyn do higieny intymnej ?

Gość jarek psikuta
Zakup sobie w internecie Eau de Śledź, on zabije zapach makreli 🖐️

Gość makimaki
nie wiem, ale mam załamkę. jestem czysta dbam o siebie. może to jakies hormony?

Gość makimaki
to nie zapach makreli gamoniu

Gość czytomozliwe?
a robilas cytologie ? moze zrob badania hormonalne.? nie bardzo wiem co ci poradzic.. nie spotkalam sie z tym problemem nigdy.. bezczelny ten twoj facet... ale bynajmniej szczery.

Gość CZVBNMJYT
szlag by mnie trasfil gdyby mnie ciul porównywał z poprzednimi

Gość Marioletter
Ja z tym nie mam problemu odkąd płuczę pochwę Domestosem. W końcu Domestos zabija bakterie, wirusy i grzyby i do tego ma jeszcze ten cudowny cytrynowy zapach.

Gość fvgthybj nnk
ja do pachwin uzywam antyperspirant i pachne......bo tez podobno mam zapach nieciekawy chociaz o siebie dbam

Gość Yaskierka
A ja po prostu ładnie tam pachnę i nie wiem sama jak to robię :) :)

Gość 100% Faceta
Opowiem wam kawał: Czym się różni pochwa od trumny? Niczym! Tu i tu wkłada się sztywnych i tu i tu zajeżdża trupem! ha ha ha ha ha!

miałam znajomego który zostawił laske- pół roku . ,bo mu kobietą nie pachniała . ja nie smakuje mezowi jak mam jajeczkowanie , . i o tym wiem , nie wiem jak reszta ?:)

Gość 100% Faceta
Ja zawsze piję wódkę jak zbliżam nochal do pizdy... w końcu jak jest śledź to musi być i wódka...

Gość anniekkk29
lyszalam ze jesli partnerowi przeszkadza zapach tej drugiej oosby (i jesli pewne jest ze to nie zadna infekscja i ze takowa osoba dba o higienie), to prawdopodobnie wynika to z tego,ze nie pasujecie do siebie pod wzgledem genetycznym, nie ten zestaw chromosomów moja droga. On to wyczuwa i mu przeszkadza. Rzeczywiscie tak jest, tez mialam kiedys podobna sytuację, ktos skarzyl sie ze mam drazniacy zapach, pozniej sie posypało, a po kilku latach byłam juz z innym facetem który bardzo czesto mówi mi,ze jestem jego pierwsza ktora jest tak bezwonna i neutralna w smaku,ze bardzo m to odpowiada, ze jest sam zaskoczony, bo wczesniej u innych partnerek czuł własnie ten mocny, intensywny zapach, takze potu o którym pisałas i one tez bardzo dbały o higiene. Twierdzi,ze z poprzednia, nawet gdy sie umyła chwile przed-zapach był intensywny. Natomiast ze mna - jak powiedział, moze to robic o kazdej porze dnia i nocy, nawet jesli nie mamy akurat dostepu do biezacej wody tylko chusteczki do higieny intymnej, to zawsze smakuje mu tak samo i wszystko jest bardzo neutralne. To wszystko jest dosc dziwne, ale prawda jest taka,ze albo sie do siebie pasuje (takze pod tym względem), albo nie.

Gość makimaki
No ciekawe z tymi genami... ale w sumie kochamy sie, wiec co ? bez sensu

Gość gosiagosiaaaa
Ja też miałam nieprzyjemny zapach z pochwy, i to zaraz po umyciu się, już go czułam. Lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości. Powiedział że taka "moja uroda". !!! ZNALAZŁAM NA TO SPOSÓB !!! Dowiedziałam się że naturalny dezodorant w krysztale ( można kupić w drogerii) zabija wszystkie zapachy, dlatego pod pachami dzięki niemu pocimy się, ale nie smierdzimy. Postanowiłam wypróbować w miejscach intymnych, przecieram mokre jeszcze wargi sromowe, tym kryształem i nieprzyjemny zapach znika!!! W UK można kupić ten kryształ rozpuszczony w wodzie w butelce z rozpylaczem. Samemu można też tak zrobić, poruszyć kryształ i odrobinę wrzucić do butelki z rozpylaczem i stosować. Tylko pamiętać że należy zużyć w ciągu tygodnia, bo to świeża woda. Myślę że w formie płynnej, może być stosowane na śmierdzące stopy - ale tego nie jestem pewna, bo takiego problemu nie mam. Generalnie polecam, mnie uwolniło to od krępującej przypadłości.

to moze byc problem z hormonami - wspomnij o swoim problemie ginekologowi - nie masz przypadkiem nadczynnosci tarczycy ? dziwne ze odrazu po umyciu sie tak pocisz - pozatym nie wiem jakbym byla odwazna nigdy przednigdy nie powiedzialabym mojemu facetowi ze zle pachnie w miejscach intymnych :/ moze prubowalabym - dac mu to jakos do zrozumienia ale nie tak wprost - a jakby on mi to powiedzial - to powiedzialabym a Ty co myslisz ze kwiatkami tam pachniesz !!!! :)

Gość dfghhsss
a moze to kwestia diety, alkoholu, palenia papierosow...? :P

Zapach intymny może być mniej lub bardziej intensywny, raczej 'charakterystyczny' niż 'nieprzyjemny'. Sama nie zauważyłaś jego zmiany? Wykluczyłaś infekcję? A po umyciu też jest taki? A może właśnie zbyt często się podmywasz, i tym samym 'wypłukujesz' naturalne bakterie, które mają pełnić ochronną rolę przed infekcjami?

Gość gh4h4h
Jeśli nie przemawiają do Ciebie tradycyjne świece, możesz zdecydować się na świece sojowe. Są one w pełni ekologiczne, co z pewnością będzie ogromną zaletą dla wielu osób. http://pompomcandles.pl/