Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajaniedamanigrosz

Nie dam nic na WOŚP i tego złodzieja !!

Polecane posty

Gość ajaniedamanigrosz

dosc tego !!

Gość ajaniedamanigrosz
precz z owsiakiem !

Gość Widze zwolennik/zwolenniczka
ojca rydzyka :P Moherowy beret !!!!

Ale z Ciebie kretyn/ka :O Nie masz pojęcia ile dzieci żyje tylko dzięki sprzętowi zakupionemu przez pieniądze z WOŚP.

Gość gromowładna
ja dam za siebie i za ciebie, niebój nic

Gość Kaczor zwany pożądaniem
Za te pieniądze żyje też owsiak i cała jego rodzina przez cały rok, nie licząc wszystkich ludzi, którzy tym się zajmują (poza naiwnymi uczniami o dobrym sercu, którzy robią to jako wolontariat) :-O

Gość masz calkowita racje kaczor!
ja ani owsiaka ani tej akcji nie popieram!

Gość ajaniedamanigrosz
bo to prawda , moja sąsiadka pracuje w pck - pomoc dzielą miedzy sobą , finansowa tez , nie mowiac o ubraniach i innych rzeczach , najlepsze i nowe dla siebie - szmaty dla biednych :O wosp dziala napewno podobnie

Gość moltylek
moze zyc sobie Owsiak jego rodzina i nawet 5 kochanek!! to jest czlowiek ktoremu miliony matek caluje stopy, bo im ani panstwo ani caritas ani nikt nie pomogl tylko on!! i nie bluznij na tego czlowieka oszolomie bo grzeszysz okrutnie!!! oby nigdy twoje dzieci nie potrzebowaly jego pomocy!!! dla mnie to jest czlowiek święty za zycia!!!

Gość moltylek
co wy ludzie nie widzicie ile pieniedzy on co roku zbiera i oddaje szpitalom?? 20 milionow?? więcej? co ROKU!! to ile on sobie weźmie na swoje życie to nikogo nie powinno obchodzic bo choźby bral polowe to i tak nikt nigdy tyle nie zrobił dla dzieci chorych i nie dał tyle pieniędzy co jego Orkiestra!!! ale mnie zezłościł ten oszołom co ten topik założył!!!

Gość kazdy ma swoje sumienie
i kazdy wg tego robi

szef każdej funacji ma prawo do 1% kasiury i czy to owsiak czy rydzyk czy inny polsat. A nich kradnie i zabiera ile chce. To niejestważne!!!!! ale to, że dzięki takiemu człwiekowi dzieci mają szansę żyć a dzięki mobilizacji ludziw polsce jest za co kupić sprzęt ratujący życie. Nie rusza w tym kierunku doopy żaden kościół tusk kaczyński czy inna cholewa. A DO WSZYSTKICH KTÓRZY PLUJĄ NA OWSIAKA: Oby nigdy wasze dzieci nie zachorowały poważnie w tym beznadziejnym kraju,ale gdyby się takstało obudzicie się z ręką w nocniku i zobaczycie sprzęt z czewonym seruszkiem od tego właśnie owsiaka. To moze zrozumiecie. Zawiść i zazdrość przez was przemawia, małomiasteczkowość i głupota. amen

Gość jedna wielka sciema i tyle
...

Do ajaniedamanigrosz - czy wiesz ze oszczerstwo i pomowienie jest karalne? ZLODZIEJ???? Zlapalas Go na goracym uczynku? To jest tak podle i wredne ze tylko sie wyzygac na to. Czy wiesz GOWNIARO - powtarzam: GOWNIARO, ze dzieki Owsiakowi zyje moja corka? Nastepnym razem wsadz PYSK do kubla na smieci - tam twoje miejsce. Co za zawistna SUCZ.

Gość kumoszka
nie wyobrażam sobie służby zdrowa bez sprzętu, który zakupiła WOŚP. Nie musisz dawać, wielu ludzi wrzuci, bo ich dzieciom sprzęt od Jurka uratował życie. A Ty idź sie lecz na głowę. W psychiatryku nie ma sprzętu WOŚP, zobaczysz jak tam cudnie :P

Gość erwrrewrewewrwe
tez nie dam i nigdy nie dawałem.

Gość japikolemasakiera
ajaniedamanigrosz - gówno nas obchodzi czy takie coś jak ty da czy nie da na WOŚP. Dla mnie Owsiak może brać choćby połowę, ważne że pomaga na taką skalę! Ciekawe jak byś "śpiewała" gdyby tobie lub twoim bliskim pomógł sprzęt z akcji WOŚP!

Ci którzy krytykują Owsiaka są popierdoleni Żal wam że on ma jakiś procent z tej akcji Wy kurwy i chóje tępę żal wam dupe ściska ze dla niego też skapnie kilkadziesiąt tysięcy złotych z tych MILIONÓW które idą dla dzieci

Gość troche szalona
Dawalam na WOŚP i bede dawac,az do konca swiata i dluzej!!!! Kazda organizacja harytatywna ma ze swojej dzialalnosci cos dla siebie. Nie ma swietych na ziemii.

Gość moria874132432543
kiedy byłam młodsza chorowałam na nerki, po operacji widziałam podłączyli mnie pod aparature właśnie od owsiaka (z logiem WOŚP). Jak byłam starsza bawiłam sie na woodstocku. Dawałam na wośp i to sie nie zmieni.

Gość rozumiem autorze że jesteś
nastawiony wyłącznie na branie. Nie dawaj, nikt cię nie zmusi. Od 19 lat jestem z Owsiakiem i podziwiam człowieka, że mimo wieku i takich jak ty, dalej chce się w to bawić. Oby więcej takich ludzi jak on, a bylibysmy szczęśliwsi. Ten człowiek ma tak pozytywną energię, że aż mu zazdroszczę!!!

Gość oliwia 06
dzieki temu , ze był zakupiony inkubator na intesywnej przez WOŚP moj... synek zyje , bo urodzil sie jako wczesniak..

za darmo tego nie robi, więc nie przesadzajmy z manią wielkości a to, że uratował wiele istnien to się zgadza też część z tej kasy idzie na przystanek woodstock żeby stado brudasów mogło taplać się w błocie

Gość jurek owsiiak
prze-prze-prze-praszam państwa nie nie nie kłócic się i wpł-wpł-wpła-cac pieniądze bo mu-mu -mu-sze auto zmienic

Gość A tak w ogóle
Popieram zbieranie pieniędzy na sprzęt dla chorych dzieci ale wolałabym aby każdy grosz, który dają na ten cel był przeznaczony właśnie na ratowanie dzieci a nie na wakacje pana Owsiaka :-O to są pieniądze ludzi, którzy dają je z dobrej woli, z dobroci serca i i w całości powinny być przeznaczone na wyżej wymieniony cel

Gość djshjdhdja
powiem tak....NIE INTERESUJE MNIE ILE I CZY owsiak za to coś bierze! jeśli nawet - dobra i co z tego???????? NIKT W KTYM KRAJU NIGDY NIE ZROBIŁ TYLE DLA chorych dzieci niż on!! i mam w nosie czy za to coś bierze! liczy się zdrowie chorych! a państwo ewentualnie może zabrać niż pomóc i chwała mu za to co robi!

Gość przystanej Woodstock
jest finansowany z procentów od sumy jaką Owsiak ma na koncie, tj. jeśli wrzucasz 1 zł to ten 1 zł w calości idzie na sprzęt do szpitali, a Woodstock, wydruk plakietek-serduszek - to jest z procentów.

Gość ziomek ziom
ja jutro dam 2x więcej na tacę niż co niedzielę, a puszkowiczow od Owsiaka będę omijał szerokim łukiem, a jak będą mnie nagabywać to im powiem że wrzuciłem już dziś w kościół a jak będą fikać to ich nastraszę. A koncert na placu defilad zbojkotuję!