Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 34

Zostawił mnie dla byłej żony

Polecane posty

Gość kobieta 34

Powiedział że chce spróbować ze swoja byłą żona a teraz w sumie sam nie wie nadal mamy kontakt a z nią .... nie wiem

Gość Lilka Evangelinova
czego nie wiesz? zostawił cie i to koniec, zapomnij dla swego dobra

Gość kobieta 34
Zrobił to przed sylwestrem , wiem że zostawić ale cholernie boli

Gość kobieta 34
i nie jest z nią

Gość mamućka
przepraszam,nie rozumiem....to on nie wie czego chce czy Ty nie wiesz ?

Gość kobieta 34
On nie wie, zona go zdradziła i przez 3,5 roku karmił mnie jaka ona ble i niedobra.Przed sylwestrem stwierdził ze zaprosiła go na sylwka i zastanawia się czy niepowinien pojsc z nia i przekonać sie co tak naparwda do niej czuje bo nie jest mu obojetna

Gość no ale nie rozumiem
ale nad czym Ty się zastanawiasz? Sprawa jest prosta: gość nie wie czego chce więc go zostaw. Inaczej będziesz jeszcze bardziej cierpieć.

Gość kobieta 34
Zostaw go - teoretycznie wiem gorzej z praktyka czy był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość JaZP
W takiej sytacji nie byłam, ale jestem ta druga stroną. Mój mąż mnie zostawił po 12 latach małżeństwa, mamy dwoje małych dzieci. Teraz przyjezdza tylko odwiedzać dzieci. Wiem, że się pogubił w tym wszystkim, jestem świadoma, że pójdzie, zamoczy i wróci, tylko może być już za późno. Mnie jeste teraz ciężko, ale w Twojej sytuacji też nie chciałbym być. Mysle sobie, że jeśli raz facet odejdzie od żony, to tak naprawde może odejść zawsze i od każdej.

Gość no ale nie rozumiem
ja wiem że to się łatwo mówi. Miałam podobną sytuację, nie z byłą, ale z inną. I też nie mógł się zdecydować, czy zostać, czy odejść... Uwierz mi - im dłużej z nim będziesz, tym będzie gorzej. Bo to Ty będziesz stroną, która będzie chciała go zatrzymać...

Gość kobieta 34
no ale nie rozumiem - zostawiłaś go? Wiesz on mi tylko powiedział ze chciałby sie przekonać co czuje do eks ale nie spotkał się z nia.Ona naprawde go zraniła było to 7 lat temu.My sie poznalismy 3 lata po rozwodzie

Gość kobieta 34
Nie chce go zatrzymywać chce tylko zaczać zyc i nie wiem jak:)

Gość kobieta 34
Mieliśmy mnóstwo planów wspólnych wielkich naszych ....... ech

Gość gość
Mnie facet zostawił przedwczoraj dla swojej byłej zony miedzy nami jest duza roznica wieku chociaz jak to sie mowi psy na lata sie nie gryza wyjezdzalismy razem na wakacje mowil ze kocha nawet staralismy sie przez pewien czas o dziecko... Miesiac temu oznajmil mi ze powinnismy sobie zrobic przerwe (gdyz kiedy ja tego chcialam poniewaz w swoje urodziny dowiedzialam sie ze pisze z inna dziewczyna oczywiscie wybaczylam plkal blagal prosil kwiatki wszystko cacy ze tak powiem gdyz mnie nagle targnelo ze jednak potrzebuje jeszcze troche czasu zeby sie z tym oswoic poprosilam o przerwe oczywiscie on powiedzial ze przerw nie uznaje bo wiadomo jak to sie konczy). Przez miesiac miedzy nami sie [psulo jego brat powiedzial mi ze on nadal kocha swoja bylą zone i ze chodzi do niej no to ja poprostu wybuchlam uderzylam go tak bardzo ile tylko mialam sil... wiem zle zrobilam ale poprostu wybuchlam to tak siedzialo gleboko ze no nie dalo sie inaczej... Malo tego caly czas ja sprawdzal zainstalowal; jej w komorce taki program ktory umozliwia czytanie smsow, przesluchiwac rozmowy z kim i o oczym ona rozmawiala oraz gdzie w danej chwili sie znajduje... Oczywiscie na to tez bylo wytlumaczenie marne... Zero zaufania do tego czlowieka boli mnie tylko to bo jednak kocham dupka i nie potrafie sie pogodzic z tym ze on z nowu z ta mietła jest szczesliwy gdzie ona zawsze go miala w d***e bo to strasza od niego babka jest i poprostu jej samotnosc doskwiera... kopnie go w d**e znowu tak jak za pierwszym razem bo to nienormalny czlowiek jest tak jej ublizal mowil ze jak mogl byc z takim czlowiekiem tyle lat... Najbardziej boli mnie to ze zbilazaja sie swieta a ja sama jak palec w du*** ; ( Tyle planów i co... z dnia na dzien ...

Hej mnie facet zostawil po czterech latach wspolnych wrócili do swojej bylej zony.ciężko jest mi bardzo on dość często pisze do mnie i dzwoni bo twierdzi ze kontaktu nie umie tak o ze mną zerwać i co jest najlepsze milosc cham mi teraz jeszcze wyznaje a z ta stara rumpa mieszka sobie w najlepsze i co ja mam zrobić juz mam dość plakania za nim ale to strasznie boli wiedząc ze wrócili do tej szmaty

Gość gość
Olać olać i jeszcze raz bydlaka olać !!! Ja dopiero do siebie dochodzę po rozstaniu bo tez bydlunowi sie była żonka przypomniała stara mietła... a gadał na nią wyzywał ze taka zła pff Dziadostwo skończone. A ty daj sobie z dziadek spokoj takim to trzeba szczescia zyczyc z bylymi... głowa do góry, pierś do przodu i dalej idz przez zycie a o nim zapomniec bo facet nie nadaje sie do zwiazku.

Gość gość
Rozmawiają dwie sąsiadki: - Wie pani, że ten sąsiad z parteru to bardzo dobry człowiek, bo cały swój dorobek przekazał na sierociniec. - A dużo tego było? - Ośmioro dzieci!

Gość gość
boli dziwkę ,bo kochanek wrócił do żony d*****,to ty byłaś szmata i jesteś,z tego nie wychodzi się nigdy

Gość gość
hmm jako żona zdradzana i to nie raz ..to powiem tak faceci boją się perpsektywy -co bedzie i jak bedzie ..niestety nie decydują się na zmiany i rozwód ..bo im tak wygodniej ,bo zaiwestowali dom,dzieci itd itp..sama zapronowałam mężowi kiedyś ,jak ci tak zle ,niedobrze ,,,czy taką zołzą jestem ...to droga wolna...chcesz to szalej ale nie moim kosztem ,,,