Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rich tea

Jak się rozstać ???????????? Pomocy

Polecane posty

Gość Rich tea

Witam :) Zacznę od tego,że jestem w toksycznym związku bez przyszłości :O.Ten związek zawsze był dla mnie trochę dziwny i inny niż normalny związek,ale ja byłam zakochana i miałam na oczach różowe okulary,których nie dostrzegałam.jesteśmy parą od 7.5 roku obecnie mam 24 lata więc szmat czasu.Wszystkie wady zaczęłam dostrzegać kiedy wyjechaliśmy za granicę i zaczęliśmy mieszkać razem.Ale teraz jak sobie przypomnę początki to nie mogę się nadziwić jak byłam głupia,ze nie wiedziałam tego jaki on jest naprawdę.Teraz to wszystko widzę i czasem aż mi się chce śmiać jaki on potrafi być skąpy i zapatrzony tylko w siebie.Teraz mam szanse wyprowadzić się od niego wyrwać z tego bagna ,ale cholernie się boję wiem,ze z nim nie będę szczęśliwa ,że on nie chce dzieci ,ślubu wiem,że z nim nie chciała bym tego,ale to jest cholernie trudne rozstać się prawię po 8 latach bycia razem :O Zawszę byłam podporządkowana jemu chciałam wiele rzeczy chciałam podróżować ,ale on nie chciała szkoda mu kasy:O.Nigdy na nic nie naciskałam zawsze było jak on chciał teraz o wszystko widzę i jestem taka słaba jak mam dać rade i odejść wiem,ze muszę bo to nie ma sensu,ale boję się ,że ulegnę.dziewczyny dajcie mi siłę ,która to przeżyła i obecnie jest szczęśliwa i nie żałuję wiem,ze nie będzie czego ,ale to trudne :(

Gość Justice85
Pracuję z dziewczyną która była w takiej samej sytuacji jak Ty. Jeszcze nawet gorszej bo miała wtedy prawie 28 lat, w związku prawie 10 lat. Rozstała się z nim. Poznała fajnego faceta i po roku chodzenia już byli małżenstwem

Gość Justice85
Zapomniałam zaznaczyć, że w szcześliwym związku. Nie takim, żeby tylko zapełnić pustkę i znaleźć jelenia na męża. Bo to on po 3 miesiacach bycia razem się jej oswiadczył. Więc jak widzisz wszystko można. Trzeba tylko działać i nie bać się zmian. Powodzenia :)