Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjvuv

Ja piernicze, aaaaaale wstyd..

Polecane posty

Gość jjvuv

Kurka dwójka dzieci a takie numery... Byliśmy u teściów z dziećmi kilka dni, teściowie wczoraj zabrali dzieci i poszli do kina. A my co?? Jak nastolatkowie - hop do wyra! Łóżko teściom połamaliśmy... Po prostu ta drewniana obudowa nie wytrzymała... Mąż próbował jakoś to złożyć ale nie dało się... Miny teściów nie zapomnę chyba do końca życia. Od razu wczoraj pojechaliśmy i wybraliśmy nowe łóżko ale dziś uciekliśmy... Ja się prędko tam chyba nie pokaże...

Ale czego Tysie tak wstydzisz? Ze maz pragnie Ciebie a Ty jego? Uwierz! To zaden wstyd. Pozdrawiam :)

Gość madziattttttttttttttttttt
E tam wstyd.Teściowie zazdrosci;li i tyle :P

Gość dnojakstodola
normalnie straszne :O weź, chyba nei masz problemó :O

Gość A ja widzialam
OOO boze temat byl y do przedyskutowania jak by tu nie bylo tej Jagody !!!;/ Nie widzialam tematu co by jej nie bylo

a czego ty się wstydzisz !!! to normalne że wy też potrzebujecie poszaleć

Gość jjvuv
No ale żeby aż łóżko połamać? :D

Hehe rozbawil mnie Twoj temacik i dobrze kochana wkoncu mogliscie sie wyszalec ;)) A moze jeszcze cos z tego szalenstwa bedzie a to dopiero bylaby niespodzianka a tesciowie chwaliliby sie ze poczeta na ich lozu :):):0

Gość ja uważam ze to.
:) Teraz wstyd ale jak ochłoniesz to będziesz mieć bekę :D Szkoda łóżka ale skoro mają nowe to powinni być zadowoleni :D I przede wszystkim cieszyć się, ze nadal tak bardzo się kochacie i pragniecie siebie :)

Gość kumoszka
współczuję;)

Gość jjvuv
Teściowa to nic nie powiedziała ani słowa! Ale teść skomentował: kurwa podłogi nie macie, łóżko dewastujecie smarkacze? :D

Gość gryczka
Świetny topic, rozbawiłaś mnie :-D Żaden wstyd :-) Czego tu się wstydzić - że się kochacie i uprawiacie seks? Teściowie chyba byli tego świadomi ;-)

My kiedyś nie zamkneliśmy drzwi-teściowa wpadła z wizyta bez zapowiedzi-jej mina bezcenna.

Gość zaffffstydzona
MissM,a co tesciowa zobaczyła? U nas było podobnie, wpadła jak mąż całował mnie po cyckach a córka raczkowała po pokoju-to była masakra:) :) :)

Kurcze fajna sytuacja:D chociaż jakbym sama się w takiej znalazła to już nie było by tak śmiesznie D:P

Gość e tam po slubie to nic
wstydliwego... to dobrze ze sie kochacie i zaspokajacie:d tylko sie cieszyc :D ale jako para to nie chcialabym byc przylapana;p

Gość jjvuv
Wiecie te łóżko to oni robili chyba z dwa lata temu na zamówienie, po prostu niewymiarowe, nawet materac nie pasuję do klasycznych łóżek sprzedawanych w sklepie. Wielkie pieniądze za to wybulili :O Dzieci na nas się poobrażały, powiedziały, że my im zabraniamy skakać po łóżkach a my sami skaczemy :D

Gość wdfggg
trzeba było na podłodze szaleć

Gość prowokacja na ba
porzadne lozko zrobione na zamowienie nie łamie sie od "podskokow" seksowych,no chyba ze wazycie po 200 kg:O

Gość jjvuv
A kto powiedział, że to było porządne łóżko? ;) Oni nie chcieli mieć porządnego łóżka, oni chcieli mieć łózko które będzie się ładnie prezentować i dlatego było zamawiane. Z zewnątrz wyglądało na solidne a ponadto ta drewniana obudowa była zdobiona - wyrzeźbione motywy. Dopiero jak się rozwaliło i się zdjęło materac okazało że to łóżko jedynie do spania , ścianki cieniutkie nie miały nawet grubości palca i po prostu się poskładały na pół. Ja tam nigdzie nie zaglądałam przedtem, nie mam pojęcia w jakim stanie było to łóżko ciut przed nami, być może my je tylko "dobiliśmy" bo było w rozsypce.

Gość srutu tutu majty z drutu
napisałas -ze na zamowienie i kosztowały wielkie pieniadze ,nie? a jak było juz zniszczone i wy je tylko dobiliscie,jak stwierdzilas to po kiego czorta im odkupywaliscie nowe??hehe ,widac ze krecisz i to prowokacja,

Gość srutu tutu majty z drutu
pozatym,łozko ktore ma 2 lata (tym bardziej na zamowienie) nie powinno byc juz"nadpsute". meble mają gwarację wlasnie okres 2 lat.

Gość kierka, kosci
zmieniliscie wczesniej posciel?

Gość jjvuv
Człowieku czytaj co pisze, skąd mam wiedzieć w jakim stanie było to łóżko przed naszym przyjściem? Czy ty zanim usiądzisz na kanapę u kogoś to przewracasz ja do góry nogami i sprawdzasz czy wytrzyma czy nie? Ja nie jestem w stanie powiedzieć w jaki stanie było to łóżko. Dopiero po fakcie zobaczyliśmy, ze konstrukcja była bardzo delikatna i równie dobrze mogło się rozwalić z tego powodu że to łóżko takie na pokaz i tylko do spokojnego spania ale i również mogło by byc tak, że ono już przed nami było w rozsypce. Czy to tak trudno pojąć???

Gość jjvuv
Być może gwarancję dają w jakiś firmach, to łózko robił znajomy tesciów. Więc gwarancji zadnej nie ma.

Gość prowo na maxaa
Oni nie chcieli mieć porządnego łóżka, oni chcieli mieć łózko które będzie się ładnie prezentować i dlatego było zamawiane. wystarczy przeczytac to zdanie aby stwierdzic ze łzesz i kłamiesz, pozatym piszesz ze rozwaliliscie łozko ,szybko je odkupiliscie i uciekliscie,a pozniej niby tesc was ochrzanił,mylisz fakty kochana.....ktos dobrze skojarzył zreszta jak mozna po zepsuciu łozka odpupic je w 5 min??