Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjvuv

Ja piernicze, aaaaaale wstyd..

Polecane posty

kurcze taka zabawna historia a już jakaś menda przyczepiła się do łóżka :P masz problem to jedź i sama oceń to łózko i dupska nie zawracaj

Gość ludzie ludzie nie czytajcie
tego---klamstawo

Gość no wlasnie zabawnie
wymyslona historia,ot tyle,z tymze ze ja juz slyszalam taka opowiesc

Gość jjvuv
Myślcie co chcecie... Nie zamierzam się tłumaczyć przed detektywami jak z koziej dupy trąba. I tak mnie dziwiło, że wczoraj nikt się nie przypierdolił że to prowokacja ;) gratuluje, kolejny temat zaliczony i zniszczony, usatysfakcjonowane? ;) Żegnam. Miłej pracy w niszczeniu kolejnych tematów.

Gość kłamstwo ma krotkie nogi
nie?

Gość aha jak ktos
wchodzi w dyskusje i ma swoja opinię to niby niszczy temat, to ty ten temat stworzylas bo bylo ci zabawnie i fajnie, nie umiesz atakow odpierac?nie umiesz sie bronic? widac ze temat prowo i nie ma juz takiej atmosfery bo wyszlo na jaw ze to nieprawda

czekaj pomarańczo nie tak szybko pokaż dowody, że to kłamstwo bo twój osąd to trochę za mało:P mogą być fotki :P np. ze teściowie autorki wcale nie mają łóżka tylko wersalkę:D wtedy dyskusja zostanie rozstrzygnięta:P

Gość heherh
tu nie chodzi o to że to kłamstwo ale o to że kogos ot tak stac na takie rzeczy, teściów na zamówienie łózka a ich na odkupienie. tu zabiedzone mamuśki i to po prostu dla nich szok i cos nie do przełknięcia że kogoś stac aby wyjąć z portfela kilkaset zł. dla nich taki czyn równa się ze smiercią głodowa.

Gość heherh
zresztą warto poczytać inne tematy w których taki temat sie przewija, jak ich dzieciak cos zniszczy to nie odkupia bo nie maja kasy, rzeczy wszystkie uzywane bo tez nie maja kasy i dlatego sie wyżywaja na kazdym kto napisze ze jest bogatszy od nich

Ja osobiście bym nie chciała żeby ktoś uprawiałseks na moim łóżku, na mojej pościeli. Nic dziwnego że się wstydzisz, bo to świadczy o braku kultury i wychowania.

Gość ty IKE zamknij się
idiotko

Gość anniekkk29
nie dziwie sie ze wstyd autorbko. WSTYD I TO WIELKI. Pakować się tesciom do wyra i jeszcze bzykac sie w nie w swoim łózku, zero klasy i kultury, żenująca historia.

Gość Majka20081991
na mje to tylko skończyliscie obote po tesciach;p (tzn oni je wymeczyli a na was przypadl pech rozjeb*****)

Gość podczytująca sierpniówka 2008
łeeee taammm nie ważne czy to prowo czy też nie ale ogólnie jak sobie wyobraziłam tą sytuację to ubaw jest :D Z tym że ja nigdy nie uprawiałabym seksu w czudzej pościeli a tym bardziej teściów :O Wolałabym w innym pomieszczeniu- choćby łazience czy też na podłodze jeśli by nas przypiliło hahahaha

Gość fiolkka
fuj w ich pościeli sie bzykaliście? i w ogole na ich wyrze, ja bym w życiu nie wpadla na tak debilny pomysł. nie tylko w łóżku można to robić jakbys nie wiedziala, a na pewno nie wolno w czyimś!!!!!! normalnie jak bydło, dobrze że nie w buciorach, bo tylko tego by brakowało. zabiłabym prostaków którzy włażą do mojej pościeli i zachowują sie jakby byli u siebie, dla mnie to wstyd. I jeszcze im zniszczyć ICH łóżko bo dupy nie umiesz na wodzy trzymać przez godzine.

Gość fiolkka
ja to zawsze jebie się w chlewie z knurem tam gdzie moje miejsce

Gość tylko skąd wy takie pewne
czy była tam pościel czy nie? chce wam sie tak zmyślać i kogoś oczerniać? może zacznijcie książki pisać skoro macie taką wyobraźnie? za chwile jeszcze opwiecie w jakich pozycjach to było, wszakże tam byliście, nie?

Gość ertgyhujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
A ile wy ważycie lewiatany?

Gość ertgyhujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Co spaślaki,wstyd się przyznać,co?

Gość łooo ja ciee krence
coooo za styd ja pierdole!!! normalnie wysiadkaaa!!!!!!!!!!!1 kurwaaaa! aleeeee wstyd !!! łoooo matko jaki wstyd!!!!!!!!! przejebane we wsi nomalnie.. ja pierdole :o :o :o @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Gość 10 lat razem
mysle ze albo sie dzieciom nudzi i pisza to jakies dorastajace pannice ktore o zyciu nie maja zadnego pojecia.Kafeteria spada na dno nie ma juz prawie normalnych kobiet do "pogadania".Kazdy temat jest wysmiewany,wytykane sa literowki,bledy itp. Do autorki nie przejmuj sie takimi kretynkami.