Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheep love candy

piersi różnej wielkość

Polecane posty

Gość sheep love candy

Mam pytanie mam 17 lat i drażnią mnie wygląd moich piersi jedna jest mniejsza od drugiej i nie są okrągłe tylko mają kształt łeski . Czy to normalne czytałam że w moim wieku powinny już był takie jak powinny , czy może jeszcze się zmienią i będą takie jak powinny ;p

Gość czytomozliwe?
hmm.. ja jestem od Ciebie 4 lata starsza i nigdy nie mialam piersi w ksztalcie 'lezki'. taki ksztalt robi sie z reguly w starszym wieku, lub po urodzeniu dzieka(po karmieniu). moze miec to zwiazek z wielkoscia piersi.. poprostu dobrze dobierz biustonosz, to beda wygladaly ladnie.. co poradzic na to aby same z siebie byly jedrne i okragle nie wiem, ale z tego co kojarze to sa tez jakies cwiczenia zwiekszajace jedrnosc piersi. poszukaj w sieci ;)

ja tez mam piersi roznej wielkosci,mam teraz 19 lat i niestety...myslalam od zawsze ze z czasem to sie zmieni jednak u mnie nie. :) cóż zostaje tylko sie z tym pogodzic;) nie martw sie twoj facet lub twoj przyszly na pewno to zaakceptuje;>

Gość Marioletter
prawda jest boleśnie prosta - jesteś niedorozwinięta

Gość sheep love candy
Marioletter - bez komentarza ;/

Gość vbnm,hjk
ja mam 23 lata i prawą piers ieksza o 2 rozmiary. trudno dopasowac mi przez to biustonosz bo jak na jedna jest dobry to na druga za duzy/za maly. ale cos, musze z tym zyc. chociaz zastanawiam sie nad operacja zmniejszenia tej wiekszej. A chlopakowi i tak sie podobaja:)

Gość jckzxjkcxcxzm
na świecie nie ma kobiety, której piersi byłyby identycznej wielkości co do milimetra

Gość gość
Drogie Panie, chłopakom zawsze będą się podobać bo piersi są po prostu piękne :) Moja Żona ma23 latka i jej piersi nie są idealnie równe, ale i tak je uwielbiam :) @sheep love candy - może nosisz źle dobrany biustonosz? Na internecie jest wiele poradników jak dobrać go prawidłowo :) Pocieszę Cię że mojej Kobiecie piersi mocno urosły w wieku niespełna 22 lat w krótkim czasie a nie brała żadnych pigułek :)

Gość gość
Moja koleżanka miała na tyle dużą różnicę między piersiami, że było widać nawet pod braniem. Czasem może się też zdarzyć, że jest nie wykształcony miesień piersiowy po jednej stronie i wtedy jedna pierś jest zapadnięta. Ale chirurgicznie wszystko można naprawić :)Polecam http://www.aestheticmed.com.pl/pl/chirurgia-plastyczna/zabiegi/piersi/powiekszanie-piersi

Gość gość
Zastanawiam poważnie nad operacją. Nie mówie o tym zeby skoczyć z miseczki A na C, ale lekkie przejscie na ujędrnienie i podniesienie mysle ze dobrze im zrobi.