Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna4/

boje sie jezić samochodem

Polecane posty

Gość beznadziejna4/

Mam prawo jazdy zdałam za pierwszym razem. Wyjeździłam łącznie 35 h wszystko poszło ładnie pięknie, ale co z tego? od zdania mija właśnie 6 miesiąc, a ja ani razu nie jeździłam jeszcze sama samochodem. Na początku po odebraniu prawa jazdy z ojcem, ale czułam się w samochodzie w mieście fatalnie na trasie cudownie, ale po mieście;/ lepiej nie mówić. No i przestałam jeździć nawet z ojcem. Chce wziąć jazdy doszkalające tylko czy mówić, że mam prawo jazdy juz, ale jestem taka nimotą, że musze wziąć dodatkowe czy udawac, ze jestem tylko po kursie. Przeciez jak on zobaczy, ze mam prawo jazdy i jak jeżdzę fatalnie to pomysli, ze pewnie dalam łapówke, bo takim jak mi prawka sie nie daje.wstydze sie tego, ze taka jestem beznadziejna. Wsydze sie przed instruktorem, ze zdalam i musze wrocic na doszkalanie. Czy w ogole kiedy kolwiek bede potrafila jeźzic?:( w L umiem w innym samochodzie nie i to nie chodzi o markę tylko o te swiadomosc, ze nikt nade mna nie czuwa. Pewnie przez to, ze za malo umiem moze i tak bo nie umiem jeździc jeżdzę poprawnie przynajmniej jeździlam a teraz to juz lepiej nie mowic co powiedziec w szkole jazdy? ile godzin dokupic i czy mowic ze mam prawko?

Gość pudernica ze szczecina
Ty sie nie masz czego wstydzic, kochana. To instruktorzy nie przygotowali Cie do jazdy. Egzamin to loteria - wiekszosc kursantow jest nieprzygotowana, ale niektorzy maja szczescie. Wez jazdy dodatkowe i kichaj, co instruktor sobie mysli. A potem trenuj, trenuj, trenuj. Na wlasnych bledach czlowiek uczy sie najlepiej.