Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sallyneedshelpp

BANK ? pomocy.

Polecane posty

Gość sallyneedshelpp

Jako że skończyłam 18 lat mam zamiar założyć swobie konto... i teraz powstaje pytanie W JAKIM BANKU ? chciałabym żeby był bezpieczny i żeby bankomaty były dostępne...co polecacie?

Gość jhvhgfchfjknmjk
pko

Gość sallyneedshelpp
a utrzymywanie konta nie jest za drogie w pko?

Gość gjfxjx
ing, wlasciwie wszstko za free )lacznie ze wszystkimibankomatamiw kraju)

Gość maturks4
Zależy jakie wpływy będą na konto. Im wyższe wpływy, tym lepsze warunki. Np Lukas e-konto PRO. Praktycznie bezpłatne Można w Getin Online, też nieźle

Gość dobry_brat_23
zakładaj tam gdzie masz najbliżej do oddziału, ja ze swojej strony moge ci polecić eurobank choć, aby było darmowe musisz mieć wpływy 800zł, ing też jest ok wszystko za darmo, ale mi sie nie podoba obsługa przez internet takie jakieś smętne i ta klawiatura ble, inteligo obrót na karcie min 100 i masz za darmo choć tam dają jeszcze karty na podpis więc lipa, jeszcze jest polbank i mbank tam masz wszystko za darmoche na twoim miejscu wybrałbym mbank.

Ja miałam w PKO SA młodzieżowe i nigdy więcej się w to nie bawię, jak ukończyłam 18 lat to zablokowali mi konto automatycznie i wydzwaniali, każda bzdura jest płatna Mam teraz w Multibanku i mi się podoba, płace tylko za używanie karty chyba 3 zł miesięcznie. A tak za nic więcej, ani prowizji za kartę nigdzie nie mam, ani za żadne przelewy nie płacę, ani za doładowywanie komórki. W necie widać całą historie rachunku i fajnie mozna kontrolować I nie podpisywałam żadnego zobowiązania co do kwoty wpłacania miesięcznego

Gość kkjghjf
ja ci polecam moj bank bankomaty za 5zł miesiecznie wszytskie lub np cash4you czy euronet za free jak chcesz wiecej info pisz na e-mail bozena199@poczta.pl