Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkoja213

NIENAWIDZE MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość tylkoja213

opowiem wam moja historie kiedys byłam wrażliwa spokojną dobra dziewczyna, robiłam wiecej dla siebie niz dla innych. i zakochałam sie w facecie przez cztery lata usychałam z miłosci do niego a on sie mna bawił. po tych czterech latach próbowałam jeszcze z kims byc ale kazdy z was jest wrednym nic nie wartnym idiota dla których najwazniejszym celem w zyciu jest ładna laska przy boku i seks. ja nie narzekam na brak powodzenia i dlatego zamierzam sie wami bawic wykorzystywac was, rozkochac i rzucic, dac nadzieje wysmiac przy kumplach zamierzam zniszczyc wam wszystkim zycie idioci!!!

Gość Januszek..........
Uspokój się,Bo też z nienawidzę męzczyzn.

Takie negatywne emocje nie są potrzebne, a wręcz szkodliwe dla Ciebie. Taką postawą szkodzisz tylko i wyłącznie sobie. Oko za oko, to nie jest droga do szczęścia. Kiedyś się o tym przekonasz.

powiem ci coś, jesteś tępą głupią nieudaczną ciipą, która nie umie znaleźć sobie porządnego faceta :p

Gość oonnnnnnnn22222
No to baw się :p Tylko weź pod uwagę taki fakt że stworzysz tą zabawą facetów którzy Cie tak właśnie potraktowali.Oni też przeżyją swoją porażkę życiową i zaczną się mścić na kobietach tak jak Ty chcesz się mścić na facetach :P i zaczną bawić się kobietami. I koło się zamknie :P

Gość jel001
baw się facetami, oni to lubią a że będziesz świrować przy znajomych to mu będą co najwyżej współczuć że był z taką wariatką dobre prowo :D

Gość jel001
"puste jak krance wszechswiata przed wielkim wybuchem" po pierwsze nie wiadomo dokładnie co było przed wielkim wybuchem po drugie najprawdopodobniej tuż przed wielkim wybuchem krańce wszechświata były w tym samym punkcie, gdzie zresztą wszelka materia

Gość tylkoja213
ten w którym sie zakochałam nie należał do przystojnych, wiec nie pisz ze laski leca na przystojnych. zaczełam nawet chodzic na imprezy a wczesniej nie chodziłam,byłam taka grzeczna dziewczynka kazdej nocy płakałam przez niego. ale teraz zmieniłam swoje zycie o 180 stopni

Gość tylkoja213
zmarnowałam 4 lata zycia, 4 lata które kazdy uwaza w swoim zyciu za najlepsze kiedy go poznałam miałam 18 lat teraz mam 22

Gość oonnnnnnnn22222
tylkoja213 I co zmienisz swoje życie i myślisz że będzie lepsze??Będziesz bardziej szczęśliwa bo więcej facetów ośmieszysz itp bo będziesz więcej imprezować-to da Ci prawdziwe szczęście??

Gość on24:)
Urzekła mnie Twoja historia:)..., facet Cię olał to teraz na wszystkich będziesz się odgrywać?:) Pocieszne. Problem w tym, że kobieta nie umie rozgraniczyć emocji od dobrej zabawy więc kozaczką nie będziesz, prędzej czy później znów się zauroczysz jak to u bab bywa... no chyba, że jesteś jakimś KOBIETONEM :). Pozdrawiam i wypinaj dupki dalej, szkoda by było żeby CI się cipka marnowała :D.