Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fan Lady Pank

ZDRADA ????????

Polecane posty

Gość fan Lady Pank

Z Narzeczona jestesny razem nieco ponad 2 lata. Na wakacje slub.Do tej pory bylem mega szcesliwy ona jest dla mnie idealem kobiety i jesli chodzi o wyglad i o charakter. Wiedzialem ze masa facetow ja adoruje ale zawsze bylem za nia pewny. Od kilku miesiecy ona pracuje w zawodzie. Cieszylem sie jak glupi ze sa warunki abysmy zrealizowali nasze plany. Co sie okazalo razem z nia pracuje jej "przyjeciel" ze studiow. On kiedys ja kochal ona jego tez nie byli razem chociaz wiem ze dozlo do jakis kontaktow intymnych. On ja teraz bardzo adoruje a ona zbytnio nie reaguje bo twierdzi ze to nic nie znaczy gdyz on ma taki swobodny styl bycia. Wiem ze ona taraktuje go jak przyjaciela i wiem ze odegral w jej zyciu wazna role nie jako facet ale wlasie jako "dobra dusza" z tym ze nie rozumiem ciagle jej braku rakacji. Ostatnio nawet dowiedzialem sie ze on z nia byl ogladac suknie slubne i ze nawet wlazl jej do przymierzalni. Chetnie dalbymw morde temu kolesiowi ale ona go broni i mowi ze nie chce stracic przyjaciela. Ufam jej ale mnie to rani a ona znowu widzi to tak jakbym kazal jej wybierac miedzy przyszlym mezem czyli mna a przyjacielem .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować