Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krupeczkaa

oceńcie i moja urodę.

Polecane posty

Gość asfgaf
myjesz czasem tryby ?

Gość facet_7777
No ajko facet powiem, ze raczej szalu nie ma... ale nie ma tez tragedii. Ogolnie plus ze masz fajna figure, to ze cycki nieduze to dla nas bez znaczenia. Wlosy fajne, fryzura w sensie. Okulary (oprawki) tez dosc modne. Kolor wlosow juz srednio mi sie podoba, ciekawe jakbys wygladala jako brunetka ;P sprobuj moze kiedys :D

Gość gwiazdeczka555
Smiejesz sie jak kon na wybiegu, sztucznosc az bije po oczach.Gwiazdą to Ty nigdy nie bedziesz, uroda nie grzeszysz, dam Ci 2 punkty na 10.

Gość Kapitan Bomba!!
k.u.r.w.a. co za ryj - jak wielbłądzia dupa w czasie rozstroju jelit. może gdyby nie ten p.i.e.rdolnięty na siłę wciśnięty na ryj uśmiech to była byś lachonem do przełknięcia. na chwile obecna daje ci -100/10 (minus 100 na dziesięć tj w.y.p.i.e.rdalaj i nie wracaj)

Gość Kapitan Bomba!!
już wiem co z tobą jest nie tak, po prostu się nie uśmiechaj bo po c.h.u.j.u wychodzisz na fotach

Gość ffggffgfddfdffdf
Ja też jestem szczupła i mam małe cycki. To znaczy, ze dla was jestem dzieckiem, mimo, że mam 21 lat? :O Zawsze myślałam, że jestem po prostu drobna i zgrabna... :(

Gość krupeczkaa
up

Gość krupeczkaa
o jenyyyy nie znacie sie na urodzie.

wklej jakieś zdjęcie "nie z ręki" to wtedy będzie można ocenić obiektywnie

Gość ooooooooooohahahahaha
jako brunetka ujdziesz, ale niestety co do punktow, to daje ci 3/10 no moze 4/10

Gość ffggffgfddfdffdf
Kultura, no nie wklejam, ale gdybym wkleiła to byście mi tak napisali, a gdybym nie wkleiła a ktoś z Was zobaczył mnie na ulicy, to pomyślałby co innego? Kurczę, kafeteria mnie dobija :O Niby nie powinnam się przejmować, ale czasami robi się przykro

Gość euterpe
"wyglądasz nieco jak chochoł, kolor włosów chocholi, końcówki porozdwajane, głowa chochola, oprawki powinny być w bardziej chocholim kolorze bo jesteś jak córka młynarza. Generalnie efekt chochoła osiągnięty." hehe chochoł mnie rozjebał, masz gadane kobito. a co do krupnika- bardzo ładnie ci w ciemnych włosach zaczesanych do góry!

ffggffgfddfdffdf, ale słuchaj przecież tu wszyscy specjalnie to mówią. Ja zupełnie inaczej oceniam osobę z ulicy, a osobę próbującą się dowartościować na jakimś forum. To to świadczy o dziecinności a nie wygląd Oczywiście o ile w ogóle zajmuję się oceną kogokolwiek ;) Ja sama jestem filigranowa, może dla niektórych mam dziecięcą figurę, a dla niektórych po prostu jestem drobna i zgrabna, ale nie potrzebuję niczyjej oceny, jestem w stanie funkcjonować bez usłyszenia, ze mam coś ładnego w sobie. "o jenyyyy nie znacie sie na urodzie." to zdanie świadczy o dojrzałości? Po co się poddawać krytyce skoro się jej nie umie znieść

też wydaje mi się, że to jakaś ściema... zastanawia mnie, czemu autorka się tak rzuca, na każde słowa krytyki? bo chyba liczyła się z takową wrzucając tu zdjęcia??

Gość musze to napisac
wygladasz jak Majka Jeżowska zdziwilabym sie nawet gdybys miala inny glos - nie pasowalby;p;p