Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mejsta

Brat szuka kobiety

Polecane posty

Gość Mejsta

Jest niesmialy,po moich namowach zalozyl konto na roznych portalach randkowych ale te osoby co do niego pisza sa na jeden raz.Moj brat ma 24 lata,studiuje admistracje,pracuje.Jest zaradny zyciowo.Chcialabym mu pomoc w znalezieniu kobiety wartosciowej. Czytajac sporo postow mozna zauwazyc kobiety ktore pisza mam 25 lat i jestem sama itp.Może warto kogoś poznać? Chcialabym aby sie odezwala kobieta reprezentujaca" cos" Soba.Wyglad nie jest wazny,tu chodzi o osobowosc. Jezeli wchodzisz po to aby krytykowac"chyba jest ciota ze siostra pisze w jego imieniu itp"to lepiej zamilcz i miej honor sie nie wypowiadac. zapraszam na mail cins24@wp.pl

hmm... widze ze ten chlopak ma bardzo dobra siostrę ;) ze tak sie o Niego troszczy ;)

Gość Mejsta
owszem chcialabym mu pomoc znalezc kobiete ktora go uszczesliwi.czy tak wiele trzeba?

Gość w tym wieku nie ma już
dla niego ratunku :classic_cool:

myślałam że juz nie ma takich ludzi ;) zeby zrobiły cos dla rodzeństwa :P

Gość dhehfuigeruivfger
moze ja ? jestem sama, mloda, i samotna. skad jest brat?

tylko co zrobisz jak ta kobieta go zrani możesz mieć później wyrzuty...

Gość Mejsta
nie no ja bardzo brata szanuje i zycze mu zawsze jak najlepiej.sam mi czasem mowi czy w Twoim gronie sa kobiety ktore moga nadac sens mojemu zyciu.Tylko u mnie kolezanki to juz zareczone i znikoma szansa na zapoznanie kobiety

Gość ge gje
jestes pewna, że dla brata wygląd nie jest ważny??:o

Gość Mejsta
dlaczego od razu frajer?jest czlowiekiem niesmialy jak uwzglednilam, Wie ze mu pomagam. z Warszawy

Gość ge gje
i skąd wiesz, że te co piszą to "na jeden raz"??

Gość Mejsta
owszem,znam jego wymagania.Mamy bardzo dobry kontakt,sam mi mowi ze wyglad jest nie istotny.Kobieta ma miec cos w Sobie.

Gość dhehfuigeruivfger
to odpada. ja jeestem z pzn

Gość Mejsta
nigdy nie da sie uchronic czlowieka przed drugim czlowiekiem.Wiec jak go zrani to to wyjdzie fakt ze tak musialo byc.

Gość Mejsta
meska rzecz to Twoja opinia nie generalizuj

Gość ge gje
a co z tymi dziewczynami z portali było nie tak? czemu myślisz, że one "na jeden raz"??

właśnie to tajemnicze coś... każdy tego szuka a nikt nie wie czym to jest ja myślałam że znalazłam faceta z tym niby czymś a okazał się frajerem...

Wiem co mówię, każdy ma swój gust i twierdzenie że to wszystko jedno jak kobieta wygląda to zwykłe oszczerstwo. Ja nie wyobrażam sobie swojej kobiety jako posiadaczkę mętnego spojrzenia w podłogę i oklapłych piersi

Gość Mejsta
same pisaly ze szukaja przygody na jeden raz.sponsorow itp mozna by wymieniac

Gość Mejsta
nie obrazaj mnie,nie uzyte zostalo zadne oszczerstwo.kazdy ma swoj gust i wyznacza sobie w zyciu priorytety. Ty masz wyglad..ktos inny dusze.VOILA! natomiast,nie ma co ukrywac wyjatek nie podkresla reguly.moze wlasnie osoba towarzystka stac sie frajerem bo bedzie zdradzal na lewo i prawo,lub po kilku latach Cie zostawi bo powie ze mu sie znudzilas.nie ma reguly.

Gość deep_anka
Jak jest niesmialy to odpada w przedbiegach. Co to za facet który nie potrafi zniewolić kobiety pierwszym spojrzeniem?

Gość Mejsta
A jak to zrobi na dalszym etapie?wyzwoli i porwie w wir namietnosci.nigdy nie wiesz co drzemie w takiej osobie.jest nieprzewidywalna.

Po pierwsze nie obraziłem Cię, po drugie zawsze mogę się mylić, ale mówię jak czuję jestem szczery doceń to bo bratu krzywdę zrobisz, załatwisz mu taką babę że będzie ukrywał się przed nią w szafie