Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka,gruba,stara,łysa,

i pierdole was wszystkich facetów równo kijem od szczotki...

Polecane posty

i w dupie was mam.,jesteście zakłamani i fałszywi,pierdolicie to co chcemy usłyszec zeby tylko zamoczyć.i żaden z was nie jest godzien miłości,i tak uprzedzając wasze komentarze...skrzywdził mnie i to nie jeden a dwóch....i mam już was po dziurki w nosie ,starałam się ,kochałam,gotowałam!!!?!? i tak uprzedzając wasze komentarze robiłam loda z połykiem! i miła byłam i kurwa mać fochów nie robiłam a jeden spierdolił po 3 latach do 19 latki a drugi po roku powiedział mi że nie kochał mnie i był ze mną bo kurwa było dobrze,,wszystko miał pod nos podane .... wychodzi na to że lepiej być suką,wredną małpą i nie przejmować się wami czy czegoś chcecie czy czegoś potrzebujecie! ufff lepiej mi;P

Gość aha i achhhhh
🖐️

Gość eibej_ja
i na co liczysz? mamy cie przytulic?

Gość stara zołza
...niezbyt kochac,to pewny sposób aby być kochanym...

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Autorko, Przykro mi, że tak się stało. Trafiłaś na 2 gnojków. Jeżeli rzeczywiście z Twojej strony wszystko było ok, a oni byli bo było im wygodnie to są zwykłymi dupkami. Jednak wystawiłaś "laurkę" 3.5 miliarda innych facetów. Nie uważasz, że Twoja grupa "badawcza" jest nieco niereprezentatywna? Poprostu na takich ćwoków trafiłaś co nie oznacza, że wszyscy tacy jesteśmy. Na tym forum jest wiele kobiet, które nie są lepsze od tych twoich byłych facetów. Pozdrawiam Facet

Gość związki nie sprawdzają
chłopaki są fajni ale tak bez zobowiązań nie angażować sie uczuciowo

Gość eibej_ja
@związki nie sprawdzają nom, to cecha niestabilengo emocjonalnie gówniaża. cały ja :D

trudno jest byc z kimś 3 lata lub rok i się nie zaangażować

Gość bolshoika
Proponuję wakacje w Egipcie - tamtejsi faceci nigdy by się tak nie zachowali, są męscy, parwdomówni, można na nich polegać i nigdy nie zawiodą. Ja właśnie jadę do swojego chlopaka, ktorego nie widziałam od roku i już nie mogę się doczekać!

Gość ładna, gruba z gąszczem włosów
popieram założycielkę tematu

Gość sosek
sama sobie dopierałaś "partnerów" wiec nie narzekaj jest tyle fajnych facetow ale wy i tak wybierzecie tych co dupcza po bokach

Gość uuioiouiou
sosek - dokładnie. przecież to kobiety wybierają facetów a nie odwrotnie. to one decydują się z kim chcą być. dziewczynę może podrywać i 20 facetów a ona i tak wybierze jednego. same są winne jak żle wybierają.

Gość amandos
niekoniecznie, kobiety wraz z wiekiem otwieraja oczy. tyle że jak przestają imponować im kobieciarze, a zaczynaja podobac porzadne, normalne chłopaki, to zazwyczaj mają już nieślubne dzieci albo zjechaną psychikę przez tych, którzy w przeszłości sie nimi bawili. a takie z kolei nie są atrakcyjne dla porządnych facetów i koło się zamyka - zostaje wielka samotnośc po obu stronach. wychodzi że jedynymi wygranymi tej bitwy są właśnie ci kobieciarze... smutne ale prawdziwe

C a nie uważasz że moj nick może być mylący?:) tak trafiałam na dupków i tak zgadza się ja ich wybierałam..ale przecież gdyby pokazali od początku jacy są to nawet nie zwróciłabym na nich uwagi,nie jestem masochistką żeby ładować się w związki z łajdakami ale oni świetnie się ukrywali,aha i nie zamierzam wyjeżdzać na wakacje do egiptu itp nie interesuja mnie inni faceci (o innej skórze czy wyznaniu)

Gość dr.avalanche
gdyby od razu powiedzieli ze mają cięzkie ręce, są alkoholikami, zdradzają i kłamią,a takich jak ty juz zbajerowali setki to by nie poruchali, proste? ty oczywiście od razu wszystkim wyznajesz swoje największe wady :D

kobiety rzadziej ukrywają swoje wady.i na pewno już nie po to by sobie poruchać ;D tylko faceci potrafia być tak zakłamani,i to aż 99procent kłamie pytałam kolezanek ,przyjaciólek i potwierdza to wiekszość co napisałam, i jak mam wierzyć i zaufać temu który na prawdę pokocha?

brzydka,gruba,stara,łysa, nie zalamuj mnie , moj post mial zabarwienie ironiczne (mial miec ? ) , ehh nie wazne . W kazdym badz razie , to ze trafilas na niedorozwinietego emocjonalnie dzieciaka , nie czyni z reszty meszczyzn potworow ;)

Gość no brawo autorko
święte słowa

Gość dr.avalanche
zwłaszcza swą przeszłośc seksualną "rzadko" ukrywają :D

Gość ciekawe czy ten mądrala bagno
i spółka, czyli dominik1000 i reszta tu przylecą czy się aktualnie spuszczają w temacie o złych kobietach

przeszłość seksualna to pryszcz w porównaniu z tym ze oni ukrywają alkoholizm,lenistwo,brak ambicji,fałszywe zamiary w stosunku do kobiet!udają miłość!maskują się z swoją prawdziwą twarzą,ukrywają kryminalną przeszłość nie którzy ukrywają dzieci,żony,ito że są damskimi bokserami....o swojej przeszłości seksualnej juz nie wspomnę,chodzenie na kurwy,seks z przypadkowymi pannami,itp itp....masakra

Gość 100krotk@
wiec widze, że temat dla mnie...doskonale znam Twój ból autorko...

Gość dr.avalanche
przeciez to widac po facecie na pierwszy rzut oka ze kobieciarz i typ spod ciemnej gwiazdy. jak ci sie któryś nie spodoba (bo nudny i nie umie sparaliżowac wzrokiem na 1 randce) to znaczy że jest porządny ;D

Gość But Glan
To jest przecież jedna z prawd życiowych, że faceci udają miłość, żeby sobie poruchać.

Gość głupa naiwniara
dokładnie wszystkich porządnie w kakao! a szczególnie robercika :O

Bagno przegoniliśmy z forum :D. Przynajmniej na jakiś czas. W innym wątku napisał, że idzie sobie bo się na niego uwzieliśmy :P.

Autorko, Przesadzasz... są podli faceci, są podłe kobiety. Są również i wartościowi ludzie po obu stronach barykady. Weź się w garść, a kogoś takiego znajdziesz.

srutututu pęczek drutu.ten własnie ostatni był taki że nie trzepneło mnie na pierwszym spotkaniu ,taki się wydawał nawet lamusowaty,ale co po roku wyszło szydło z worka,zaczął się upijac cały czas i powiedział mi że był ze mna tylko bo miał wszystko pod nos...podane i tyle..i ze seks był do bani bo nie chcialam się analnie z nim bzykać.aha i przez rok w pracy był tylko miesiac a ja się biedna zlitowałam i nawet oferty pracy mu pomagałam szukać...a on mi się kurwa tak odpłacił za to,za wszystko co mu dałam przez ten rok,za moją może nawet i miłość bo teraz juz tego nie wiem teraz to go nienawidzę.że wykorzystał mnie i że tak świetnie udawał i że ja nic nie zauważyłam...kurwa jaka ja głupia byłam ...

Autorko, Niestety ale częściowo chłopaki mają rację. To w większości widać kto jest nic nie wartym dupkiem na pierwszy rzut oka. Może akurat trafiłaś na wyjątkowych aktorów, a może poprostu masz słabość do "porażających facetów"... wtedy to już tylko i wyłącznie Twoja wina.