Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka,gruba,stara,łysa,

i pierdole was wszystkich facetów równo kijem od szczotki...

Polecane posty

Gość kurkaw.
szkoda mi Cie autorko!!!! a ja poki co sie ludze , bo moj chlop po 15 latach jest kochany, nawet lepszy niz kiedys, a ja tez , ot kwestia szczescia!!!!

Gość winić możesz tylko siebie
bo Ty sama ich sobie wybrałaś. Nikt nie kazał się spotykać z akurat tymi dwoma facetami. Musieli mieć takie cechy które się tobie podobały a sama nie potrafiłaś zobaczyć jacy naprawdę są bo... Druga sprawa to 3 letni związek to akurat idealny przykład związku opartego na zauroczeniu. Zauroczenie minęło i się rozwalił.

ahhahaha no tak teraz następny cudowny facet stara mi się wmówić że to MOJA WINA że mnie zdradził facet...no cudownie...chyba na głowę poupadaliście i przecież nie szukam takich co wygladają na kobieciarzy... aahha i teraz mi napiszcie jak wygląda kobieciarz? będę z tym opisem później klasyfikowała facetów;D grzywka na lewo.kobieciarz ;DDD grzywka prosta....lamus;DDD grzywka na prawo i krawat...dobry chłopiec;DDDD

Gość taka jedna kobieta 30letnia
autorko zgadzam sie z Toba, trzeba byc wredna suka i byc wredna dla faceta wtedy on bedzie latal jak pies

'Proponuję wakacje w Egipcie - tamtejsi faceci nigdy by się tak nie zachowali, są męscy, parwdomówni, można na nich polegać i nigdy nie zawiodą. Ja właśnie jadę do swojego chlopaka, ktorego nie widziałam od roku i już nie mogę się doczekać!'- no to pogratulować związku, gdzie ludzie widujecie się raz na rok. Od tylu lat się gada o nie angażowaniu się w związki z Arabami, Turkami itp.a głupie polki dalej się pchają a później płacz i lament. Czytać się tego nie chce :O Polscy faceci są do kitu,ale jakiś arabus na bank super będzie Cię traktował. Powodzenia!

kobiety rzadziej ukrywają swoje wady.i na pewno już nie po to by sobie poruchać ;D :D rzadziej? Pojęcia nie masz o czym mówisz. Robią to równie chętnie i często, tylko rzeczywiście z innego powodu. Znam kilka związków, które powstały, bo facet był z premedytacją oszukiwany, co do charakteru swojej dziewczyny. To o czym piszesz nie jest kwestią płci, ale typu osobowości, charakteru. I powinnaś mieć przede wszystkim do siebie pretensje, że dałaś się oszukać. Rozumiem, że pierwszy związek, ale następny? Po prostu powielasz swoje błędy i ciągle słuchasz tego co sprawia Ci powierzchowną przyjemność. Zastanów się, czemu dałaś się uwieść takim a nie innym słówkom, gestom, zachowaniom? Czy nie dlatego, że idziesz na łatwiznę? Łatwiznę w sensie własnej emocjonalnej reakcji. Wystarczy, że jakiś cwaniak naciśnie odpowiednią dźwignię, zrobi to dobrze i wielokrotnie, Ty bezmyślnie dajesz się mu uwieść. To tak jakbyś chodziła po pełnym ludzi sklepie z otwartą torebką i portfelem wypchanym pieniędzmi. Po prostu ktoś musi Cię okraść.

Gość Wróżka Chlamydia
Offermy nie słuchaj bo to pierwszy prawiczek kafe więc na związkach zna się tyle co świnia na gwiazdach. Autorko pewnie za bardzo się starałaś i wszystko im pod nos podstawiałaś

nie zgodzę się bo każdy z tych dwóch związków był inny i z innego powodu się rozpadło.. nie powielałam swoich błędów..a nie może masz rację powielałam jeden...byłam sobą i byłam miła i uprzejma, i może się znudzili? pewnie powinnam była zachowywać się jak moja przyjaciólka która wywaliła faceta za drzwi bo kupił nie takie ciasto jak chciała i biedak musiał pół miasta zjeździć by kupić to ciasto...może jakbym była taka to bym miała cudownego faceta jak ona?który chodzi jak pies koło niej...tacy jesteście trzeba wami pomiatać traktować jak ścierkę wtedy kochacie i boicie się zeby to kobieta nie odeszła...taka jest prawda bo za dobra kobieta wam się nudzi...

Gość onwlkp84
nie można brać mężczyzn jedna miarą ale z drugiej strony praykro mi ż autorka cierpi przez jakies tam osobniki płci męskiej

Gość onwlkp84
brzydka, gruba.... a zastanawialas sie mzoe ze sa mezczyzni ktorzy wlasnie przezyli to co Ty ale z kobietami...

Gość autorko powiedz szczerze
twoi rodzice poili i jesteś DDA? Albo DDD?

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Panowie, Nie dobijajcie Autorki mówiąc, że to jej wina. W sumie nie wiemy jacy ci faceci byli, tzn. jak dobrze udawali. Jakby ten wątek napisał facet, że został 2 razy zdradzony to byłyby inne wypowiedzi :/. Zatem wyluzujcie - ile to jest skrzywdzonych kobiet, które niekoniecznie zawiniły? Wiele, przypuszczam, że więcej niż facetów (statystyki nie oszukamy - faceci częściej zdradzają). Pozostaje jej przetłumaczyć, że nie wszyscy tacy jesteśmy, a może i ona kiedyś odpowiedniego znajdzie. Pozdrawiam

Gość buha hah ha ha hah
"moja przyjaciólka która wywaliła faceta za drzwi bo kupił nie takie ciasto jak chciała i biedak musiał pół miasta zjeździć by kupić to ciasto..." jak by mi dziewczyna wywaliła taki numer to doszedłbym do wniosku, że jest niezrównoważona :D No dobra, musiałaby coś jeszcze odwalić. Ale wtedy było by pozamiatane. Z wariatką nie ma się co spotykać a odkochać można się całkiem szybko jak się nie widuje.

"amandos niekoniecznie, kobiety wraz z wiekiem otwieraja oczy. tyle że jak przestają imponować im kobieciarze, a zaczynaja podobac porzadne, normalne chłopaki, to zazwyczaj mają już nieślubne dzieci albo zjechaną psychikę przez tych, którzy w przeszłości sie nimi bawili. a takie z kolei nie są atrakcyjne dla porządnych facetów i koło się zamyka - zostaje wielka samotnośc po obu stronach. wychodzi że jedynymi wygranymi tej bitwy są właśnie ci kobieciarze... smutne ale prawdziwe " sam lepiej bym tego nie ujał

Gość ludzie to nie jest argument
""statystyki nie oszukamy - faceci częściej zdradzają"" bo nie można rozpatrywać jednego faktu bez jego związków z całością. To konsekwencja naszej, ludzkiej, biologi i roli w procesie reprodukcyjnym. Faceci zdradzają na ilość kobiety zdradzają na jakość, znaczy dobry materiał na dawce nasienia

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Offerma, Wiem, że bardzo być tego chciał ale statystki nie zmienisz. To, że Ty tak uważasz, że one kłamią, a faceci jak jeden mąż mówią prawdę w anonimowych ankietach ,to jest tylko Twoja sprawa. Myślisz, że jak się przeprowadza poważne badanie na taki temat to się daje kwestionariusz pod tytułem: Zdradzasz Partnera? Odp: TAK / NIE ?? To są poważne kwestionariusze z odpowiednią metodologią i dziesiątkami pytań, które nie mają nic do tematu badania. Tak zwana metoda naukowa. Pozdrawiam

Gość 100% racji offermie
-ak również mają więcej partnerek seksualnych niż kobiety. choć to jest matematycznie niemożliwe. po prostu kobiety kłamią w tych sprawach w ankietach i dlatego takie statystyki wychodzą.- faceci kłamią z partnerkami w górę a kobiety w dół. Ale jedni muszą mieć drugie żeby mogli iść do łóżka. Chyba, że ci faceci to jak kowboje z filmu :classic_cool:

ahaha nie nie jestem dzieckiem alkoholików... co za tekst..umarłam;D jeszcze moich rodziców wrzucie do tego worka że są też winni moich pogmatwanych związków..heh generalnie tak, to prawda kobieciarze wychodzą na tym najlepiej bo oni nie mają uczuć,i nikt im nie pojebie normalnego spojrzenia na normalny związek,,,taki sie wyszumi przeleci pół miasta,złamie serce połowie dzielnicy a jak już mu przejdzie to i tak znajdzie taka co za niego wyjdzie i bedzie mu prała gacie niczego nie świadoma a on raz na jakiś czas chcąc się dowartościować wpadnie na sex czat i umowi sie z jakąś panna na lodzika w aucie kiedy zona będzie zajmowała się dziecmi i domem ..a potem wróci i albo powie zonie ze pięknie wygląda i przyniesie kwiaty,albo powie jej ze wyglada gorzej niż jego matka i nie wie po co z nią w ogóle jest już tyle lat,..to zależy od jego rodzaju skurwielstwa,,,

Gość załłamka
A miałam jednak ofermę za inteligentnego faceta, ograniczonego, ale inteligentnego, a tu taki kiepski jest ze statystyki: "wystarczy mi wiedza że jeżeli średnia ilość partnerów seksualnych u kobiet i u mężczyzn jest różna to te statystyki są g warte. nie może być różna, to matematycznie niemożliwe. jeżeli w populacji 10 facetów i 10 kobiet każdy facet przespał się średnio z 2 kobietami to również każda kobieta średnio musiała mieć 2 partnerów." Bzdura!

Gość dhjshdjhdjdjjdsda
to zeby bylo latwiej to 2 kobiety i 2 facetow:D kazdy facet spal z dwoma kobietami wiec kazda kobieta spala z dwoma facetami:D oferma to moze i stary prawiczek ale gada prawde i tylko prawde bo co mu pozostalo?

Gość dfsv
JA TEŻ WAS WSZYSTKICH PIERDOLE!

Gość załłamka
Ok. Przyjmijmy grupę statystyczną 10 kobiet i 10 mężczyzn, tak jak wybrałeś. Każdy mężczyzna miał po dwie partnerki. Średnia statystyczna 2 partnerów. Osiem kobiet miało po 1 partnerze, a dwie z nich prowadziły się gorzej i każda przespała się z 10. To jest możliwe, bo 8 panów przespało się ze swoją stałą partnerką z tej 10 i jedną "dziwką" a każdy z dwóch pozostałych panów z dwoma "dziwkami". Średnia dla pań: 8 * 1 + 2 * 10= 28. Dzieląc przez liczbę pań 28/10= 2,8. Więc dużo więcej niż panowie. Sytuację z ilością partnerów "dziwek" i "dziwkarzy" można odwrócić wg swoich chorych hipotez. Jasno wyjaśnione?

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
to co pisze offerma to nie jest bzdura prosty przykład. mam 4 kobiet i 4 facetów K 1 - 3 partenrów 2 - 2 partnerów 3 - 0 4 - 1 suma 6 M (dodamy im kontakty po kolei od góry) 1 - 3 2 - 2 3 - 1 4 - 0 Suma 6 średnia identyczna wiadomo, że w populacji liczba kobiet i mężczyzn jest różna. Ale ta różnica nie jest wysoka więc nie może aż tak bardzo zmienić wyniku. to nie będzie różnica Kobiety 4 a mężczyźni 11 http://www.unimil.pl/rozrywka/sex-news/sex-stat-1/index.cfm?i=524 :D

Gość rtertery
Czy wy nie macie podstaw z matematyki? Przecież jeśli jest 10 kobiet i 10 mężczyzn, to jeśli każdy mężczyzna spał z 2 kobietami nie oznacza, że każda kobieta bzykała 2 mężczyzn! Bo przecież każdy z tych meżczyzn mógł bzykać 2 te same kobiety, co by oznaczało, że te 2 kobiety bzykały się z 10 mężczyznami, a pozostałe 8 nie bzykało nikogo. Kurwa.

załłamka nie załamuj nas nie możesz tak sobie spisać liczb bez związku. One się muszą domykać. :O. Jeżeli kobiety spała z mężczyzną to i on i ona dostają +1 do partnera i dziwka jest taka sama jak reszta ona dostaje + 100 a 100 facet ów dostaje +1 i obie strony są +100

Gość załłamka
Nosz, załamka. Mały błąd. 10 panów - każdy z dwoma kobietami. 10 kobiet- 8 z 1 partnerem, 2 z 5 partnerami. Średnia dla panów = 2 Średnia dla kobiet = 1,8 Pomyłka w cyferkach w poście u góry. Przepraszam, że każę tyle myśleć i liczyć o tak późnej porze!!!

zazwyczaj kolesie zaliczają wiecej panieniek w swoim marnym zyciu...

Gość dtyeryhtrt
Ale wy jesteście tępi :D

"Przecież jeśli jest 10 kobiet i 10 mężczyzn, to jeśli każdy mężczyzna spał z 2 kobietami nie oznacza, że każda kobieta bzykała 2 mężczyzn! Bo przecież każdy z tych meżczyzn mógł bzykać 2 te same kobiety" Ale jeżeli bzykał dwie ter same kobiety to nie ma żadnego znaczenia No popatrz 1 - 10 (*dziwka) 2 - 10 (dziwka) reszta dziewice 3 4 5 6 7 8 9 10 faceci 1 - 2 2 - 2 3 - 2 itd bo każdy przeleciał 2 dziwki średnia dla kobiet (10+10)/10 = 2 średnia dla mężczyzn (2*10)/10=2 KPW?

"zazwyczaj kolesie zaliczają wiecej panieniek w swoim marnym zyciu..." ale to jest niemożliwe :D statystyczna różnica może wynikać tylko z różnicy w ilości ludzi o danej płci. Ilośc partnerów jest identyczna. WIęc średnia będzie się trochę różnić ale nie więcej niż o 0,x