Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdecydowana1096

operacja warg srormowych

Polecane posty

hej kobietki... Ile trzeba mieć przyjanmniej lat , żeby móc zrobić taka operację? i czy da się ją zrobić na kase chorych ? moj problem polega na tym , że moje wargi są odstające. Mi jako młodej kobiecie strasznie to przeszkadza np. podczas uprawiania sportu czy też nawet siedzeniu . Mje wargi obcierają mnie i poźniej mnie to swędzi .. nie chodzi mi tu o wygląd .. jestem osobą która systematycznie uprawia sport , podczas jazdy na rowerze czy też gry w koszykowke albo bieganie , moje wargi mi przeszkadzają ... bolą mnie pozniej .. straszne uczucie .. jestem młoda i nie moge chodzić w obcislych spodniach , nie będe chodzić ubrana jak stara babka( w sensie ze bede ubrana w luzne spodnie) to nie o to chodzi . moje wargi przyczepiaja się do majeteczek , gdy jestem u kogos nie moge nawet ich odczepic .. straszny dyskomfort . Myslicie ze da się ten zabieg zrobic na kase chorych ? niestety nie stać mnie na takiego typu zabiegi .. pozdrawiam

Gość on a dajet ?
powinnaś spróbować się zapytać :D a jak nie to je se ciachu ciachu

Gość grupon
haha w modzie są jakies tam ciiipki? :D o i tylooo dziewczyno -jeżeli to ci przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu to rób operację

Jeśli byłabyś w stanie udowodnić, ze to zagraża Twojemu zdrowiu i masz kontakty to może by się dało, nie wiem, np. gdyby stwierdzono, że przez nieustanne obtarcia non stop łapiesz infekcję które mogą mieć groźne skutki. Ale jeśli chodzi o sam dyskomfort to wątpie W Polsce poważne operacje ratujące życie są nieraz nierefundowane, a takie cos uznano by za fanaberię, nikogo by nie obchodziło, ze to dla Ciebie męczące jest

Gość do xmetaxa
nie śmiej się bo do niedawna w szwecji zwracali za rekonstrukcję błony dziewiczej 🖐️

Gość nie, ja nie mam
wiele kobiet ma tak jak ty i jakos musi z ty zyci :o zapomnij, ze ci cos takiego zrefundują :o inaczej to by co 2 poszla na taka operacje... druga sprawa to ja bym sie bala powierzyc mojej cipki jakiemus panstwowemu lekarzowi.. przeciez oni nawet sprzetu nie maja zeby sie w plastyke bawic :D

Gość nie, ja nie mam
a nie mozesz tych warg sobie schowac? naciagnac te zewnetrzne ate wewnętrzne tam wcisnąć i tak zaciągnąć? :P

Gość nie, ja nie mam
to niby jak? ja tak wlasnie robie. naciagam te zewnetrzne i moge normalnie egzystowac inaczej to bym chodzila i plakala z tego bolu :o w przyszlosci mysle nad operacja

Faktycznie, tp bardzo uprzykrza życie. Też myślę nad operacją, ale daleka przyszłość.