Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

do Cudownej_Wenus1111

Polecane posty

ja to sobie niedlugo wyjeżdzam do chlopaka na tydzien. do californi, a ty sobie siedzi w tej zapyzialej polsce dalej :D

Gość fdsferfee4e44
Polska dziwka jedzie do arabusa mieszkającegio w USA :D

mój chlopak nie jest zadnym arabusem. jest amerykanczykiem. nawet tego mi zazdroscicie :D

hahaha oczywiscie!! jestem ladna i zadbana. kazdy kto ma taka dziewczyne to innej mu nie trzeba. moze to ty bys sie zdradzala ze swoim facetem jakby byl daleko, ale to juz wiesz jak sie nazywaja takie puszczajace sie na prawo i lewo. wiec chyba tobie nalezaloby wspolczuc aaaaaaaa hahahaah

Amanda weź już sie nie pogrążaj dziewczyno bo potem pieprzysz ,że sie za Ciebie podszywają. Nie wierzę,że jesteś tak głupia - czyżby projekt? Amerykańczyk ;) zayebiste słowo tylko przypominam Ci,że póki co sama mieszkasz w 'zapysiałej polsce' więc nie masz się czym szczycić.:O Idź spać,żeby Ci sie śniło duużo Amerykańczyków.

ale ty jestes glupia. mowie, ze moze twoj facet by cie zdradzal jakby siedzial np w stanach, ale nie moj! albo ze to moze ty bys zdradzala swojego faceta jakbys byla na drugim koncu swiata i stad to pytanie czy moj facet aby napewno jest tam mi wierny. nie oceniaj nas przez pryzmat wlasnego zwiazku ok?

Mój chłopak ma 75 lat i jest amerykańczykiem meksykańskiego pochodzenia :)

W dodatku sama:D Bo twó Amerykańczyk jest bardzo daleko :) I tak przez całe zycie sama w tej polskiej krainie :) Sesesese- to musi być projekt, bo jesli nie to trace wiare w ludzi. I to nie jest śmieszne

sama jestes projekt cipko :D nie wiem o co ci chodzi jak masz problem ze zrozumieniem tego co pisze to od razu, ze jakiks projekt jestem :D

"moze to ty bys sie zdradzala ze swoim facetem jakby byl daleko" Tak wiec naucz się pisać Droga Amando, mój facet to ucieleśnienie moich marzeń:) Mój związek jest bardzo udany:) Więc nie musisz się martwić o wierności moją tak i mego narzeczonego

Ludzie maja nadzieje ze jestes projektem, nie chcą dopuścić myśli że takie idiotki po świecie chodzą. Idę spać :D Ty też leć do łóżka, może Ci się przyśni twój amerykańczyk (tak tak lepiej brzmi :D) bo tylko tyle Ci zostało 🖐️

ty tak samo sie nie martw o wiernosc mojego ok? bo jak na razie to ty pierwsza zaczelas pisac o wiernosci i ze ciezko ja dochowac jak jest sie daleko i smem twierdzic ze to na podstawie wlasnych doswiadczen.

Gość Amando nie ubliżaj
ludziom na forume bo niestety będę musiał Cię zgłosić redakcji

Ty słuchaj no przyszła 'Amerykańczyczko' !Nie da się Ciebie czytać,normalna to Ty nie jesteś naprawdę :O

Plastusiowa:D:D Nie da się czytam Amandy bo ktoś w miare inteligentny próbuje zrobić z siebie kompletnego idiote tworząc taki projekt i wychodzi takie gówno:) Dobraa no już lece bo wkońcu zaśpię..

sesese a co ty w ogole ode mnie chcesz? idz stad z laski twojej bo nie chce z toba gadac. moj temat byl do wenus

Wszyscy mi zazdrościcie mojego czarnego amerykańczyka bo same jesteście paskudne i nikt was nie chce, a mnie mój amerykańczyk powiedział że zostawi nawet żonę dla mnie :)