Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

do Cudownej_Wenus1111

Polecane posty

Gość jakiiiiiii
Cudowna wenus po co dyskutujesz z jakas nawiedzona idiotką, która podnosi swoje wartosci dzięki klamstewkom na kafe?:d śmieszne jest to co pisze

Żony nie ma już bo właśnie mi napisał że złożył papiery rozwodowe a teraz oblewa ten sukces z kuzynką, mówi że zostanie u niej na noc żebym się nie martwiła że po nocy wraca do domu, ale on jest kochany :)

podszywie czy ty tu siedzisz caly dzien i czekaz, az sie zjawie? bo kiedy nie przyjde to ty jestes :o

A zresztą podszywaj się do woli ja tam jadę sobie do mojego czarnulka a ty tu siedź na dupie :)

a co mnie to obchodzi? to jest forum mogę pisać gdzie chcę jak Ci coś nie pasuje to weź maile pisz :O Twoje podszywy są zarąbiste ,sie uśmiałam :D

to sie przynajmniej nie kreuj na kulturalna i grzeczna skoro nie umiesz uszanowac, ze ktos cie u siebie nie chce. tylko jak ten rzep psiego ogona, jak ten wrzut na dupie sie przyczepisz i bedziesz robic na zlosc. w sumie mnie to nie dziwi bo to nie pierwsza sytuacja ktora obserwuje, ze sie z kims klocisz i wyzywasz.

Nie są zarąbiste są żałosne :-O Mój facet ma na imię tupac shakur i wcale nie jest murzynem tylko ma śniadą cerę po mamie, która pracowała w Ugandzie przy zbiorze bananów i tam się opaliła

ohoh uważaj bo się przejmę. Musisz być kimś z kim mam tutaj kosę, bo coś dużo wiesz ... :O :D:D Ciebie nikt nie chce od początku na forum a Ty jak ' ten rzep psiego ogona' siedzisz tutaj nadal, powiedz mi - why ? :(

nie wchodze na twoje topiki wiec spieprzaj :o mam z toba kose od kiedy tu wlazlas i sie do mnie przypieprzylas. to bylo jakies 2 albo 3 tygodnie temu :o

Albo nawet 5 czy 6 tygodni temu, nie wiem dokładnie bo właśnie wtedy byłam z moim amerykańczykiem

ja nie mam topiców🖐️ Callnij do swojego Argeńtyńczyka czy innego tam Chińczyka i nie zapomnij Go pozdroffić . A mnie kosa z Tobą merda koło **** :) Nie jesteś dla mnie kimś znaczącym bym mogła sie przejmować .

Gość WrednaSukaaaaa
podszywie amendy - zajebista/y jesteś xd xd. A Ty kurwo spierdalaj w podskokach. Zazdrościsz Wenus? No tak, bo przecież ciebie nikt by nie chciał, tylko "Amerykańczyk", który widział tylko zdjęcie z Fotoszopa:/. Chyba pisze z botem, zamiast z tobą szmato, bo program jest inteligentniejszy od ciebie tępa suko. Rucha inne laski po kątach i to cię boli?

wstrząsające, bo ja to z kolei bardzo sie przejmuję. :o ja tylko prosze cie zebys wypieprzala z moich tematow i tyle. a jak nie rozumiesz bo jestes zlosliwym wrzodem na dupie to trudno. ja stad ide. pisz sobie do woli skoro cie to jara :Daaaaa hahaha paaaa

Papapa! hahaha! Idę do swojego amerykańczyka zadzwonić! powiedział mi że jak już wypije te wina z kuzynką to znajdzie dla mnie trochę czasu zanim pójdzie do znajomej odebrać książki do nauki! A ty się goń samotna wariatko! :)

no ale śmieszne.. koorwa tu żaden topic nie jest 'Twój' Twoje to jest to co wysrasz. TO JEST FORUM - kazdy ma prawo sie wypowiadać.Widzisz ja Ci piszę ,że Ciebie nikt nie chciał na forum (ogół) a Ty tu siedzisz jak wrzut na doopie.Jednak masz prawo do użytkowania z niego tak jak ja i kazdy inny.Ale zachowuj się - po cholere zakładasz tematy na czyiś temat? żeby sie podbudować smarku? i jeszcze sie chwalisz?a penwie siedzisz na jakiejś zabitej dechami wsi . Tu kazdy moze byc kim chce - co Ci to da? Po cholere wstawilas fote Oreiro? Ty masz coś z głową. Psychopatka !!

A bo to oreiro zerżnęła moją fotę!! A mieszkam w dużym mieście bo w Bądzianku Kałużnym! A niedługo przeprowadzę się do mojego amerykańczyka do celifornii!

California love ... :D' nanana żegnam Cię podszywie Amandy , jesteś cudowna/y ;)🖐️