Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floryda jest zajebista

Planuje powrot do Polski

Polecane posty

Mam wyksztacenie srednie bdbr angielski i doswiadczenie w menagment.Planuje powrot do kraju, czy znajde jakas dobra prace?Jak sie zyje w Polsce?Mam pieniadze i mozliwosc rozkrecenia jakiegos biznesu czy wg was dam rade?Opiszcie sytuacje w kraju.Nie chce byc juz dluzej na obczyznie.Mamuski poradzcie cos.Powiem ze moj maz nie jest Polakiem ale z jezykiem radzi sobie dobrze.Moze ktos jest w takiej samej sytuacji.Pewnie po zaklimatyzowaniu sie pojde na studia ale mowie o poczatku.Prosze piszcie

Gość wiesz co szczerze?
beznadzieja jest w polsce i tyle ci powiem.

Gość napiszcie cos
wiecej.Planuje wrocic do lubelskiego.Moze sa tu osoby z moich okolic,

Lipa z praca trezba mic spore znajomosci..ALbo duze szczescie i to nie jest pora na buznes..SPoro rodakow wraca do PL a po pol roku z powrotem za granice..

Gość prawie lublinianka
jeżeli do Lubelskiego to ...hmm... niestety przy naszej wschodniej granicy to można rozkręcić biznes...handlu ukraińskimi fajkami:D a tak na poważnie to przydałyby Ci sie studia. na poczatek na pewno pracy rewelacyjnej nie dostaniesz ale plusem jest to że znasz język:) jakbyś zaczęła studia to nawet w trakcie nauki mogłabyś załapać jakąś lepszą posadę.

Gość manager
Mam wyksztacenie srednie bdbr angielski i doswiadczenie w menagment czy ja wiem, czy ona zna angielski...:o MANAGEMENT idiotko

Przepraszam za literowke kazdemu moze sie przytrafic blad.Ale pani powyzej to chyba kultury brakuje. Studia planuje ale nie od razu bo wiadomo ze na poczatku bedzie przeprowacka itp.Co do biznesu myslalam cos o gastronomii.Dziekuje za wypowiedzi i zapraszam innych.

Gość manager
ani po polsku, ani po angielsku pisac nie potrafi... "przeprowacka" :o

Gość na pierdoleeee
czemu wy sie tak czepiacie co? kurwa co za zjebane miejsce ta kafeteria :o wszystkie baby tu to polonistki,ich dzieci są geniuszami a mezowie zarabiają po 20tys miesiecznie. tylko dziwne ze 70% polakow biede klepie,dzieci latają z brudnymi buziami cale dnie po podwórku a matki zapierdalają za grosze w spozywczakach :o ale na kafeterii tzeba sie popisac co nie? zenada :o

Do pani manager proponuje sie zajac swoim zyciem a nie moimi bledami.Pisze szybko i sie nie zastanawiam co mi w zyciu nie przeszkadza.Jestes bardzo nieprzyjemna

Gość niestety ale
zgadzam sie.niestety wiekszosc osob tu piszących poprostu nie ma innych spraw na glowie jak krytykowanie cudzych blędów.

Gość myszsza znalazlas
neistety ale te co krytykuja autorke maja racje. Piszac ze bdb zna angielski a robi byki w prostych slowach do tego jeszcze po olsku sie nie umie wyslowic. Zenada :O

Gość nie wiem nie wiem ile
jak mozna mieszkac na florydzie i chciec wrocic do polski?!?!!?!?!??!!?!? Kochana bedziesz tylko zalowac.

Gość Ale jestescie zalosne
Dziewczyna zrobila blad i temat sie ciagnie nad jednym wyrazem.Bardzo duzo ludzi robi bledy a jezyku ojczystym nie mowiac juz o innych.Ile w was nienawisci, czy wszystkie matki na tym dziale sa takie perfekcjne?Wcale sie nie dziwie ze mezowie was w dupy kopia bo kto by wysiedzial z taka jedza.Mysle ze ciaza zrobila wam papke z mozgu.

widzisz autorko nie ma co wracać do polski bo tu pełno takich co sie wpierdzielają nie tam gdzie trzeba, wytykaja czyjeś błędy swoich nie widzą. Polski naród jest zacofany, a bieda powoduje że ludzie są zawistni i złośliwi. nie wracaj, szkoda nerwów