Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donaldełe

TUSK = Teraz Usłyszycie Same Kłamstwa

Polecane posty

Gość Donaldełe

:classic_cool:

Gość nareszcie ludzie
budzicie się z letargu

Gość POlityczne sepuku Polaków
nareszcie :D budź się Polsko z letargu zanim Cie rozkradną i sprzedadzą :classic_cool:

Gość PO = Partia Oszustów
budzcie sie

Gość ktosia009
ja to wiedzialam juz od dawna :o dlaczego wy na niego dalej glosujecie? :o

Gość POlityczne sepuku Polaków
Moi ulubieńcy z PO: http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artyku ly/102353 ,miro-i-rychu-knuli-pokatnie-oto-dowod.html http://www.wiadomosci24.pl/artykul/pawel_pisk orski_wygral_pol_miliona_w_kasynie_103798.html http://www.fakt.pl/Placzaca-Sawicka-przed-sad em ,artykuly,53883,1.html http://praca.wp.pl/title ,Kariera-corki-ministra-Rostowskiego,wid,12774464,wiadom osc.html?ticaid=1b91b By żyło się lepiej :classic_cool:

Gość prawda....
jest coraz gorzej naprawde kurcze jest zle

Gość toool
Z czasem powiększa się liczba partii na które już nie zagłosuje, PO i PiS nigdy więcej!

Jak ja powiem komuś, że nie lubię Tuska to wyzywa mnie od moherów. Jak powiem że nie lubię Kaczora to wyzywają mnie od platformersów. A ja nie lubię ani PiS ani PO i obie te partie wysłałbym na księżyc.

Gość toool
Dokładnie, czasami mam wrażenie, że zwolennicy Po i PiS to fanatycy. Powiesz coś na PO - "Ty zasrany PiSowcu" usłyszysz, krytykujesz PiS od razu rozmówca zakłada że popierasz PO. Klapki z oczu fanatycy!

o ile sobie dobrze przypominam , to młoda warszaffffka elita po jedzie na kredytach mieszkaniowych srając na rzadko gdy podskoczy kurs franka :D

Gość w góre bo wazne
.

Gość nakręcaj się dalej
:D

Gość bvbvbvbv
Hahahahaha dobre Gdzie podziali się wszyscy zwolennicy Tuska? Co, wstyd się przyznać, że móżdżek został wyprany?

Gość 45trte4g
Jestem za PiSem i na tę partię będę głosować. Nie JKM, nie Tusk, nie lewica.

Gość kaczora foch
bźdicoh

Wiwat premier Tusk! Wiwat PO! Donald Tusk to Premier Słońce! On chce żeby Ojczyzna rosła w siłę i żyło się lepiej! A teraz w obliczu strasznej powodzi jeździł po kraju i swoim gospodarskim okiem przyglądał się pracy władz lokalnych! A jego zacne oblicze łagodziło wzburzone wody rzek! Wiwat premier Tusk! Wiwat PO! Świeć Premierze Słońce naszej Polskiej krainie jak najdłużej!

Gość pooddnoszee
;P

Gość kalina20987
tak ludzie, miało być OBNIZENIE podatków a tymczasem vat wzrósł sobie o 1 procent, a zwyczajny konsument NIE MIAŁ odczuc róznicy, ale jednak wszystko poszło znacznie W GÓRE NAWET O 20 PROCENT. TAK TAK LUDZIE GŁOSUJCIE DALEJ NA TUSKA I JEGO KUMA BRONISLAVA KOMOROVA

Gość kalina20987
Marsz, marsz Komorowski przez Smoleńsk do Moskwy Za twoim przykładem złączym się z Mossadem. Jak Marchlewski do Stalina w największej pokorze Suchą nogą do Putina przez Czerwone Morze. Przejdziem Wisłę ,a problemy ulecą jak sen Tak jak zniknął Pan Prezydent oraz IPN. Ale naród się obudzi, czyn zamieni w słowa. Zamiast salwy honorowej - bełkotliwa mowa! Vivat PO!

Gość do góry,do góry
ha ha ha

Gość precz ze złodziejami
precz z kłamcami

Gość ja tez na PO
wiecie co jest najgorsze? Świadomość, że moherowy elektorat psychola kaczyńskiego przy dobrych wiatrach i złym zrządzeniu losu zamieni nasz kraj z powrotem w państwo dziadów i pieniaczy Już raz to przerabialismy ale Polak głupi jest i zamiast lecieć głosować pozwoli decydować bandzie oszołomów spod krzyża i to te świry bedą decydować o tym jak mamy żyć i kim mamy być

Gość precz ze złodziejami
zaślepiony nienawiścia do kaczorów elektorat PO też w końcu przejrzy na oczy.. po kolejnych podwyżkach, po kolejnym powiększeniu długu publicznego. Ekonomii nikt jeszcze TRWALE nie zignorował :P

Gość szinejd
jasneeee wolę świrów spod krzyża, zamiast złodziei, sprzedawczyków i oszustów czytaliście, jakie podwyżki sobie dali posłowie? a my niedługo będziemy robić za miskę ryżu