Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana......................

MÓJ MĄŻ POMOCY!!!

Polecane posty

Między mną a mężem układało się różnie,ale na codzień jesteśmy dobrym małżeństwem,co chwila miłe słówka,pocałunki.W ostanim czasie mąż wyjątkowo się starał,uspokajał mnie,pocieszał był cudowny.Niestety wczoraj miałam pretensje o jakąś pierdołe ,mieliśmy oglądać film,mąż próbował mnie uspokoić a ja chciałam pilot,żeby wyłączyć telewizor,on nie chciał dać więc wypaliłam,że jak nie da to ukręce mu jaja...jak On się wściekł,szarpnął mną pożadnie, a na dodatek nadepnął mi na palce u stopy,bo prosiłam żeby przestał bo to wszystko widziała nasza 3-letnia córka.To jest dla mnie najgorsze.Zaraz potem mnie przepraszał i powiedział,że nie wytrzymał bo co chwile mam jakieś pretensje! I co ja mam teraz myśleć....?

a co masz myslec??sama piszesz, ze cie maz zawsze uspokoaja i prosi zebys sie nie zachowywala jak pierdolnieta...wiesz takie teksty ukrece ci jaja sa...glupie, wiesz co to jest szacunek do drugiej osoby????moim zdaniem jez\eli on cie zawsze uspokaja a ty robisz problemy o pierdole to troche przesadzasz...

Gość trelkimorelkii
uspokojcie sie oboje, bo razem sie napedzacie Ty doprowadzasz go do takiego szału, że nie wytrzymuje nerwowo

Gość kropeeczka
CO ZA GNÓJ CO TOBĄ SZARPIE??????????/\ Nie daj się skurwielowi bo jak tak zaczął to tylko czekać aż cie porządnie uderzy!! Faceci to skurwiele

Gość to ci jajaaaa
jak nie wytrzymuje nerwowo to znaczy że powinien sie leczyć bo jest chory psychicznie.Coraz więcej psycholi chodzi po naszych ulicach udając normalnych ludzi.

Gość możezacznij od naparu z melisy
zanim zaczniesz kolejną aferę w domu?

Dodam, że w nocy kochaliśmy się i on na siłę wciskał mi dildo do pupci :-(

Gość kropeeczka
Dlatego wybrałam zamiast faceta 7 letniego owczarka niemieckiego- Hansa.

Gość kurczakolino
szczerze to ja nie wiem po co wy sie w te małożeństwa pchota jeno kłótnie urywanie jaj walki o pilota itd itp

Gość to ci jajaaaa
dzisiejsi faceci to zniewieściali synusiowie mamuś,które sterują życiem tych synusiów.......poj******ane

haha, ale wy jestescie dziwne:) ja nie pochwalam tego ze szarpal pewnie , ze nie, nie powinien, ale sama napisala, ze on ja zawsze uspokaja...moze nie wytrzymal jak sie kolejny czas czepila??pogadaj z nim i mu to wytlumacz ps. do lekarza jak nie wytrzymuje nerwowo, ale to sie chyba tyczy 2 stron nie?

Gość autorko oddaj dziecko
do domu dziecka może ma jakąś szansę,jesteście kretynami,patologią i świrami:O a teraz co twoje dziecko robi pewnie po dachu chodzi:O

no co za odpowiedzi......... Ewa;) dzięjuje jedyna normalna wypowiedź:) może ktoś jeszcze? dziś rano bardzo mnie przepraszał,ja nie mówiłam za wiele,przeprosiłam Go za moje zachowanie,ale nadal mam żal,że tak zareagował...

może jeszcze się ktoś wypowie co sądzicie?

Gość Ty masz żal?
A o co? Pomyślałaś o mężu? jak on musi się czuć żyjąc na takim polu minowym? Kobieto, weź się za siebie, bo jeszcze przez te twoje napady męża przed sądem postawisz!

Gość taka jedna co lubi palić
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahhahahahahah wariatka:D

Gość hormon
należało ci sie!