Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łysogłowy

Pokolenie ludzi z roczników lat 80-tych,będzie masowo samotnymi ludźmi.

Polecane posty

Milena20-Ale jeden 30 latek wygląda na 20 a drugi na 40 lat.Więc jakoś dziwne te wasze kryteria.Dzisiaj pewnie też jestem dla ciebie za stary

Naastoletniaa-Czyli jednak mimo wszystko twoim ojcem nie mógł bym być,więc w czym masz problem?;)

Zalezy kto na ile lat sie czuje i na ile wyglada. Jak ktos ma 30 lat a wyglada na 40 to jest postrzegany za dojzalszego

Gość warszawski policjanttt
polska wyludia sie starzeje w stopniu niespotykanym nigdy wczesniej w czasach pokoju o tym sie nie mówi bo w tv liczy sie kto kogo przeleciał a nie istotne problemy społeczne

Nie wiem czy moje plemniki były wtedy rozwinięte może tak Ja bym nie chciał takiej młodej dziewczyny bo by to nie godnie wyglądało minimum 23 lata

wyludnione wsie i miasteczka i ich mieszkancy bez zadnych perspektyw i jeszcze im sie wmawia ze to ich wina bo nie dostosowali sie do nowej rzeczywistosci czyt. nie potrafia tak krasc jak rzadzace elity

warszawski policjanttt-Przyznaję ci rację,ale pewnie będzie tak jak na zachodzie,czyli do Polski sprowadzą nierobów murzynów i arabów,a potem będę kombinować co mają z nimi zrobić,tak jak to jest na zachodzie.A oni będę tylko na socjalnym i masowo Polki zapładniać

łysogłowy wydaje mi się że jednak u nas sie to nie sprawdzi bo jestesmy zbyt biednym krajem dla emigrantów,nikt tu da nas racxzej nie przyjedzie po socjal bo socjalu u nas nie ma nawet dla Polaków dlatego moim zdaniem scenariusz z Zachodniej Europy nam nie grozi.

warszawski policjanttt-A co będzie za 20 lat?Zobacz jak Irlanidia i Hiszpania była biedna a później gwałtowny rozwój i znów upadek.Zobacz ile tego w czasie tego rozwoju przybyło na zieloną wyspę i do Hiszpani.Zobacz ile jest tego już w Warszawie.Czarni to już gangi mają ,jak ich gliniarz zastrzeli w obronie własnej to się krzyczy że rasizm itp

Naastoletniaa-Taaa,poczekamy jeszcze z 2 lata,chętnie bym na taka laskę jak ty to i z 5 lat poczekał.

uwazam ze Polska bogata nigdy nie będzie a przynajmniej 90 procent nic nie skorzysta z tego bogactwa

warszawski policjanttt-Co prawda to prawda.Ale zauważ że lewacy lubią dawać obcym a zabierać swoim rodakom.

Naastoletniaa-A potem mi powiesz że jestem stary i brzydki😭 Szkoda że nie dasz się poderwać:-P Prokurator cię opuścił,więc mogę cię już podrywać,a o taką piękność jak ty to warto się starać:)

ale dawac trzeba miec z czego co do tematu to nigdy sie nie związe z kobieta bo mam powazne problemy ze zdrowiem,jestem brzydki i niep odobam sie kobietom,nie jestem przebojowy niech kobiety szukaja sobie innych facetów

Moja plec jest okrutna. Niestety. Ja sie poderwac nikomu i nigdy nie dam. Zostane dziewica do smierci. Nie warto ufac facetom