Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatracona w Tobie

Chcę seksu, ale on nie.

Polecane posty

nie na początku, czekamy do urodzenia dzieci, ponieważ jest to najlepszy sprawdzian uczuć

Gość Zatracona w Tobie
Może i trzy miesiące to niezbyt długi okres czasu, ale jednak. Niektórzy lądują razem w samochodzie na początku jakiejś dyskoteki, a my jednak znamy się już całkiem dobrze, nie sądzicie, że o czymś świadczy? Zresztą, jesteśmy dorośli i nasz seks nie powinien nikogo razić ani ranić. A ja jak już wspomniałam zwariuję. Jestem mega wyposzczona. Już od wakacji nie uprawiałam seksu i aż się we mnie buzuje.

tja, jasne, tylko potem pisza ze zaszly w ciaze a ojca dziecka nie kochaja, nie znaja

i sama potwierdzasz - należy się wstrzymać z seksem do urodzenia dzieci

nie, ja kocham swojego chlopaka i dobrze go znam, wiec jakbym wpadla to nie rozpaczalabym jak inne

Może on nie traktuje sexu na zasadzie rozładowania napięcia tak jak Ty. A trzy miesiące to bardzo mało czasu na poznanie drugiej osoby

Gość Zatracona w Tobie
Ej, chyba odbiegamy od tematu. A ja naprawdę potrzebuję rady. Co do dzieci to nie bardzo rozumiem - żeby były dzieci najpierw musi być seks, a tego właśnie mi brak.

masz certyfikat z PAN? a jak się mylisz, przecież sama pisałaś, że nie masz motyli w brzuchy? a jak Ci przejdzie? a jak po zajściu w ciążę on okaże się palantem? a jak on się zakocha na zabój i Cię zostawi z 2 dzieci?

nie zrozumialas mnie, laski uprawiaja seks z kolesiem ktorego dobrze nie znaja a jak wpadna to co?

Gość Zatracona w Tobie
Ale dla mnie to nie jest tylko rozładowanie napięcia - raczej miłość i jej dowody.

Gość :}}}}}}}}}}}}}
A czy miłość francuską uprawiacie.....czy tylko on tobie paluszkiem??

Gość Moralnaaaaaaaaa
Wzięłbyś się do jakiejś roboty, DO KSIĄŻEK! A nie głupoty w Internecie wypisujesz!

Gość Zatracona w Tobie
Mogłabym z nim porozmawiać, ale co ja właściwie mam mu powiedzieć? Że chcę seksu? A mnie naprawdę na nim zależy, tylko mam swoje potrzeby. Poza tym proszę o rade, a nie wypisuję głupoty. I wbrew pozorom spędzam całkiem sporo czasu nad książkami jaklo studentka SGH.

abstynencja seksualna niczego nie gwarantuje w związku, moi znajomi wskoczyli z sobą do łóżka na pierwszej randce w wieku 16 lat, pierwszą córkę mieli w wieku 17 lat, ale to było bardzo dawno temu i nadal są razem w udanym związku kumpel czekał do ślubu i w tym roku będzie 5 lat od rozwodu tyle w temacie

Na miłość to jeszcze musisz poczekać. Jak na razie to zakochanie i zauroczenie. A sex nie jest dowodem miłości. I gdybyś była facetem i wygłaszała takie teksty to laski by powiedziały, że chcesz tylko sexu i nic więcej

Gość zwierzoczłekoupiór
mhm, pozwolę sobie odpisać z punktu widzenia chłopaka, który też miał podobną sytuację. Jedna z moich poprzednich partnerek za wszelką cenę usiłowała przy każdej okazji zaciągnąć mnie do łóżka. Dla mnie za każdym razem było to ogromne zdziwienie..Nie, żeby z nią, albo ze mną było coś nie tak..po prostu to chyba przez to, że mężczyźni są nieco egotyczni - i nie zwracają uwagi na potrzeby drugiej strony. Dodatkowo dokłada się do tego pokutujący stereotyp społeczny, że to faceci mają ochotę na seks, a kobiety tylko "dają", a nie mają prawa "brać". Myślę (sądząc po sobie, więc to opinia subiektywna), że on po prostu nie zdaje sobie sprawy z Twoich potrzeb. Jemu jest dobrze z Tobą i bez fizycznego spełnienia, i dlatego zakłada, że i druga strona uważa tak samo :) Moja rada - wziąć za rączkę i grzecznie wytłumaczyć, że dziewczyny też mają czasem ochotę na zaciągnięcie kogoś do łóżka i nie jest to wyłącznie męska 'rozrywka". zrozumie :)

lepiej go delikatnie naprowadź, rozmowa może być bardzo krępująca

Gość Zatracona w Tobie
To powinnam iść na całość i mówić o swoich potrzebach czy cierpieć w ciszy? Bo we mnie już się wszystko gotuje, a na sam jego widok to... W każdym razie chętnie bym mu to powiedziała -tylko jak?

Gość ooooooooooohahahahaha
Najwidoczniej nie jesteście dopasowani seksualnie. My zaczęliśmy się bzykać po 2 miesiącach i jesteśmy razem już 4 lata, seks to dla nas ważna sprawa, nie najważniejsza, ale to jest taka sama potrzeba jak inna. Niektórzy potrzebują więcej jeść, a sex jest im objętny a niektórzy na odwrót.

Gość Zatracona w Tobie
Czyli powinnam rozebrać się do naga i wszystko wytłumaczyć? Że nie chcę jego szacunku, tylko seksu? Bo ten brak bliskości już mnie wykańcza. I wstydzę się mu to powiedzieć, bo on jest naprawdę fajny.

Gość Zatracona w Tobie
Normalnie. Boję się utracić szacunku w jego oczach. A jeśli weźmie mnie za łatwą?