Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykłakobieta

Nie umiem gotować.

Polecane posty

Gość zwykłakobieta

Tzn. umiem, ale tylk z przepisami. Umiem np. zrobić tam naleśniki, placki ziemniaczane czy jabłkowe, ale jakieś inne trudniejsze dania nie umiem, muszę zajrzeć w przepis. I źle mi z tym... :(

Gość zły materiał na żonę
a ja nie umiem gotować w ogóle, często nawet czytam przepis i nie wiem o co chodzi, a jak już załapię to i tak wszystko spieprzę :o dlatego żyję jedynie na kanapkach, a o ciepłym domowym i smacznym obiedzie to ja mogę jedynie pomarzyć :(

Gość w czym problem?
codziennie przed zasnieciem czytaj ksiazke kucharska - nauczysz sie na pamiec :)

Gość zwykłakobieta
Właśnie ja zbutnio nie mam pamięci do tego jakie produkty dać, no i jak zrobić, chociaż z produktami gtorzej. Coś chyba ze mną nie tak...

Gość Kulebiaczek
Witaj...zobacz........zawsze wszystko się uda....dużo przepisów: http://tnijurl.com/57d18a299601/ porady, sekrety i wszystko od A do Z.................

Gość iryyss
ja też nie umiem bo nie lubie:)

ja umiem gotować, ale albo nie mam czasu, albo mi się nie chce, albo coś tam jeszcze innego chociaż jak mam ochotę to chętnie mogę sobie posiedzieć w kuchni:):P

Gość muffiny na szpilkach
a ja uwielbiam gotować ale nie mam dla kogo :(

Gość yweyer
Ja nie potrafię - zawsze coś spieprzę. Nawet nie próbuję drugi raz. Nie motywuje mnie to do dalszych prób. Ogólnie czuję się jak kaleka w kuchni i mam wrażenie że wciąż się ośmieszam przed rodziną.

Gość zwykłakobieta
A ile kobietki macie lat? Bo ja 20.

Gość kozica lol
o matko i po co zaśmiecac głowę przepisami jakimiś ? żenada. po to są ,żeby w nie zaglądać. nikt cie z tego przepytywał nie będzie. po tą sa przepisy. babom już odpierdala i przepisów na pamięc chca się uczyć

Jeżeli Cię to pocieszy to ja nawet placków nie potrafię zrobić :) A wczoraj chcąc usmażyć sobie kotlety schabowe (bez panierki- normalnie kotlet z paczki łup na patelnię) spaliłem je tzn zmniejszyły się o 70% i były twarde jak kamień.

Gość kozica lol
matko to najgłupsze co może być zaśmiecać pamięć przepisami :/ kury domowe.

Gość jckzxjkcxcxzm
jak ja miałam 20 lat to też nie umiałam wyszłam za mąż ( 25 lat )- zaczęłam się uczyć mąż lubi proste, oczywiste rzeczy typu - schabowe, ogórkowa itp nie przejmujcie się teraz wystarczy w google wrzucić nazwę potrawy i jest...