Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam poważny problem z synem

problem z 21 letnim synem

Polecane posty

Gość a to zależy w jakim tempie
odezwę się, potraficie tylko obrażać jak nie macie nic do powiedzenia, nie chcę bezczynnie patrzeć jak syn marnuje sobie życie!!! i nie zbierałam pyr w jego wieku, pracuję w banku

odezwę się, potraficie tylko obrażać jak nie macie nic do powiedzenia, nie chcę bezczynnie patrzeć jak syn marnuje sobie życie!!! i nie zbierałam pyr w jego wieku, pracuję w banku

pracuję w banku (jako sprzątaczka)

widać że prawda boli?:D A jak ty syna obrażasz to wszystko w porządku jest, tak? Spokojnie, już on sobie poradzi a tym bardziej bez twojej "pomocy" (zwłaszcza biorąc pod uwagę na czym ta "pomoc" polega).

wiec czy to źle że chcę go posłać do psychologa?

Gość a u mnie tak
Mam dokładnie tyle samo lat ile Pani syn. Nie mam chłopaka i rzadko spotykam się ze znajomymi. I jestem normalną, zdrową psychicznie dziewczyną, ale nie lubię przebywać często wśród ludzi. Zyje swoim życiem, chodzę swoimi ścieżkami. Jednak nie wykluczam, że nigdy się nie zakocham, ale nie szukam chłopa na siłę. Proszę dać spokój swojemu synowi, być może dziewczyny go nie interesują, może na niego jeszcze przyjdzie czas. Poza tym 21 lat to młody chłopak, poco ma się już teraz wpakować w pieluszki, zabaweczki, smoczki, wózeczki itd. Niby jego koledzy mają już dziewczyny, żenią się czy mają dzieci, ale czy są szczęśliwi?? Może też moją swoje problemy. Spieszyć się nie radzę, bo na wszystko przyjdzie pora.

Gość mam dwóch dorosłych
synów,każ mu zrobić prawko jak jeszcze nie ma i na weekendy wywal go do roboty choćby na cztery godziny,za takie odzywanie do siebie ja bym się obraziła,pamiętaj że to matka uczy szacunku syna do kobiet,nie rozmawiaj z nim o nim tylko poruszaj inne tematy bo chłopak pewnie jest spięty przy tobie,może mu coś tam nie wychodzi a takie gadanie ciągłe go pognębia :)

Gość atakmisiewydaje
w banku.... i wszystko jasne:)

Gość ziomal 25 latt
siemanko przyznam autorce racje, jej syn to jakas ciota, nieudacznik, dupa wolowa, takich jak on w szkole to sie z liscia na przerwie lalo i kazdy sie z takiego smial teraz mam 25 lat, wspol prowadze komis samochodowy, mialem juz w zyciu 4 stale dziewczyny i okolo 7-8 przygodnych teraz pykam 20 letnia laske ktora ma chlopaka i zdrzadza go ze mna wracajac do tematu, wspolczuje autorce widac ze konkretna z niej kobieta a jej syn to jakas ciota ja takimi ludzmi gardze zero samca w takim, tylko jakas ciamajda narka

Gość Alicja z Krainy Deszczowców
a po mojemu to synek ćpa, izoluje się, jest agresywny, ćpa jak nic, brawo dla pani za wychowanie ćpuna :O

Gość taki jeden sobie 24 lat
Witam, Jak bylem w LO tez sie raczej nie spotykalem poza szkola z kolegami, w sumie pochodze z malej miejscowosci, gdzie ich za wielu nie bylo, ale to zadne usprawiedliwienie. Potem na studiach, jak mieszkalem w akademiku, kolegow bylo wiecej, na imprezy sie czasami chodzilo, cos tam pilo ;) Ale rowniez nie mialem zadnej dziewczyny. I uwazam ze to nic az tak nie normalnego. Wielu z moich znajomych nie ma dziewcyzny, lub tez nie mialo. A sa to bardzo normalni ludzie, lubiacy imprezowac, zadni tam tez niesmiali chlopcy ;) Po prostu tak juz jest, ze nie kazdy leci za pierwsza lepsza panienka, wielu facetow po prostu chce od zycia czegos lepszego. Takze to ze nie ma dziewczyny, to nie jest duzy problem i prosze nie robic z tego na sile problemu !!!

Gość do ziomala 25 latt
Sam jestes idioto zerem i ciotą !!! Ja pierdole, gardze z takimi smieciami jak Ty !!!

Gość ziomal 25 latt
skończyłem zawodówkę a w komisie prowadzę mop po podłodze :o

Gość ziomal 25 latt
to znaczy chcialem powiedziec ze skonczylem zawoduwke na pierwszym levelu bo na wyzszych levelach bylo dla mnie z trudno

Gość ziomal 25 latt
level to klasa, no nie, bo wiecie, ja jestem taki cool i zajebisty no nie? level, nie? czaicie?