matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 up up uppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zochaa 0 Napisano Styczeń 9, 2011 nie, powinno sie przyjmować doustnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 ale zabawne, pytam czy powinno sie je przyjmowac na pusty zoladek czy np moge je przyjac w trakcie obiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 pomoze ktos/???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 ?????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 9, 2011 eh. najważniejsze to przyjmować je o tej samej godzinie. no, w moim przypadku przy moich tabletkach to było max do 12 godz spóźnienia. ja robiłam to np. o 18, i jakoś nie zwracałam uwagi co, kiedy jadłam i w ogóle. w ciąże nie zaszłam. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 a np istotne jest czym sie je popija?? i jeszcze jedno pytanie czy od 9 tabletki juz mozna spokojnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 9, 2011 znaczy się ja nie popijałam ich zazwyczaj. nie są jakieś ogromne :) chyba że miałam pod rękę wodę, herbatę itd. coś kiedyś słyszałam że sok grejpfrutowy wpływa niekorzystnie na tabletki więc jego unikaj jak już coś. :) wydaje mi się że możesz spokojnie już. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość svgbdfbn Napisano Styczeń 9, 2011 spokojni już możesz zdarzało mi się popijać tabletkę piwem, a w ciąży nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 ok dzieki sa to moje pierwze tabletki i stad ten szok;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 ja ostatnio popilam kawa i sie balam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 a czy stosujac tabletki zwraca sie uwage na to czy ma sie dzien plodny/nieplodny???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 9, 2011 nie nie nie ! przy tabletkach NIE MA dni płodnych i nie płodnych. :) przecież blokują one owulację, aby nie doszło do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 to dziwne ale ja zauwazylam ostatnio u siebie dziwny sluz ciagnacy sie;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość momimimi Napisano Styczeń 9, 2011 no wlasnie, ja biore tabletki od 2 lat + prezerwatywa(na koniec) bo sie boje ciazy... znam dziewczyny co wpadly biorac REGULARNIE tabletki.. :S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 mam jeszcze jedno pytanie;//// ale boje sie ze jest na poziomie przedszkola;//// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 mam 20 lat i dopiero rozpoczelam współżycie ze stalym partnerem ale on chyba wie wiecej niz ja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 9, 2011 mi pani tłumaczyła że śluz przy tabletach może być różny i nie trzeba się nim sugerować jeśli się stosuje je prawidłowo. jesli się martwisz- zrób test po prostu. :) nie zbyt wierzę w ciąże przy na prawde regularnym i prawidłowym braniu tabletek.. a jakie to pytanie jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 czy np jak uprawia sie seks to w trakcie tego sluzu zawsze jest wiecej?? i czy wtedy moze byc wlasnie ciagnacy?? i to jest normalne?? wiem porazka ze o to pytam;( ale moglabys mi to wytlumaczyc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 syska jestes tam jescze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość momimimi Napisano Styczeń 9, 2011 a to wam lekaz nie mowil ze tabletki maja 99,99 % a zostaje 0,01 % i to moze kazda spotkac? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 9, 2011 mowil;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 9, 2011 matylda po stosunku sluzu na pewno jest więcej, ale ja osobiście nigdy nie sprawdzałam jaki jest, bo jakoś no nigdy mnie nie tchnęło, wolałam z partnerem jakoś pobyć jeszcze, po tych wspólnych chwilach a nie uciekac od razu do lazienki i sprawdzać. ;p na prawdę jeżeli chcesz rozwiać swoje watpliwości zrób test, a najlepiej to udaj się jeszcze raz do lekarza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agusia1985 Napisano Styczeń 9, 2011 to nie tak! lekarz powiedział mi, że trzeba wziąc trochę śluzu z pipi, umaziać w nim tabletkę, i dopiero połknąć. Wtedy inteligente prolaktobionty zawarte w tabletce inwigilują hormony zawarte w śluzie i zupełnie psują im koncepcję i właśnie na tym polega ten cały sekret antykoncepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moczymorda22 Napisano Styczeń 9, 2011 Powinno się je wkładać od dołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika.em 0 Napisano Styczeń 10, 2011 mozna popijac czym sie chce sok grejfrutowy zle wplywa hahahahahha dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kozetka 0 Napisano Styczeń 10, 2011 tabeltke bierzesz o stałej porze. Popijasz najlepiej wodą (żadnych tabletek nie popija sie sokiem grapefruitowym). Śluzu podczas sexu masz wiecej bo produkuje sie on w chwili podniecenia by partner mógł swobodnie wejsc. Ten rodzaj sluzu jest przezroczysty i ciągnący. W ciagu dnia mozesz miec sluz gestszy i bardziej bialawy (nie mam na mysli grzybicznego) bo tabletki daja taki efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 10, 2011 proszę marika. em. : http://abcantykoncepcja.pl/zazywasz-tabletki-antykoncepcyjne-nie-jedz-grejpfrutow-prawidlowa-dieta nie wpływa? pf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach