Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwierzoczłekoupiór

Portale randkowe - kogo można się spodziewać po drugiej stronie?

Polecane posty

ja mialem konto na fotce; niestety powiem że standardowa użytkowniczka nie nadaje się na jakikolwiek długotrwały związek. dużo tam też prostytutek. plus jest taki, że większośc samotnych matek daje też zdjęcie dzieci i przynajmniej wiadomo od razu żeby czasu nie marnować :)

talking_head-W sumie masz rację,ale dużo kobiet pisze do tych,którzy im wpadli w oko.Do mnie pisały zarówno mało atrakcyjne jak i te mocno atrakcyjne,ale zazwyczaj puszczały oczko.

Gość zwierzoczłekoupiór
@Faith: Bardzo mnie to cieszy, i zapewne innych użytkowników Twoja bezkompromisowa postawa napawa podziwem i zachwytem. Dowodem ta nią jest min. to, że siedzisz na tym forum i spamujesz - pokazując tym samym, jak bardzo realne życie jest dla Ciebie ważniejsze od smutnego i lamerskiego życia wirtualnego. A teraz, jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia w temacie, bądź łaskaw zaprezentować nam, jakie to realne życie jest fajne i idź na krótki spacerek, z dala od sieci, okej? :)

do mnie nigdy żadna nie napisała a paszczurem nie jestem... miałem średnią z głosowania na fotki powyżej 10. nie rozumiem... może odstraszam je czymś? boją się że nie mają szans u mnie?

Gość użytkowniczka 1234
zwierzoczłekoupiorze - to ja odpowiem na Twoje pytanie. Mam konto na tym samym portalu co Ty. Mam 28 lat, wykształcenie, dobrą pracę, znajomych, podobno niebrzydka jak mówią ale mimo to jestem sama. założyłam konto na cafe niedawno. po co? ano po to żeby kogoś poznac. mam dosc samotności. Nie chodzi mi o znalezienie męża, ani sponsora (bo kasę mam swoją) nie chcę przygodnego seksu (tzn chcę ale z kimś dla mnie ważnym). chcę po prostu poznac fajnego, normalnego faceta, który miałby podobne spojrzenie na życie i chciałby stworzyc razem coś fajnego. tak więc na takich portalach niekoniecznie siedzą znudzone żony, napalone małolaty czy szukające jelenia-sponsora. Po prostu niektórym tak się życie układa, że nie mają szczęścia znaleźc tej drugiej osoby w swoim otoczeniu. czy takie portale to dobre rozwiązanie? nie wiem, na razie napisali do mnie znudzeni mężowie szukający romansu:) co będzie dalej zobaczymy. pozdrawaim:)

W necie wygrywają oszuści i cwaniacy a nie ludzie uczciwi o dorym sercu Jak się chce poznam kogoś normalnego to trzeba mieć oczy otwarte a nie szukac w necie gdzie jest tylko "daj zdjęcie"

Gość odnosnie tematu
na fotce jest sporo prostytutek i mezatek, ktore szukaja przygod. Ja trafilem na taka jedna, co to na fotce zgrywala biedna, zagubiona dziewczyne w wieku 25 lat, a tak naprawde jest mezatka i ma meza Araba. Zreszta ona jest nic nie warta. Jesli masz kase, jestes ciekawy, to mozesz z powodzeniem ja bzykac. Jest tepa jak na swoj wiek. Czasem sie zdarzaja wyjatki ,ale ciezko znalezc wartosciowa kobiete na tego typu portalach.

Gość średnia na fotce
powyżej 10? Ale trudne. 10 i liczę na rewanżyk :********* przecież tam sami odwetowcy siedzą

Gość zwierzoczłekoupiór
@użytkowniczka Bardzo dziękuje - o taką merytoryczną odpowiedź mi chodziło, szkoda że jest na razie tylko jedna :) temat jest dla mnie nowy, więc tym bardziej chciałbym się czegoś dowiedzieć, bo strasznie nie lubię (i staram się unikać) myślenia "kalkami" - a jakie powierzchowne opinie o userach portali randkowych krażą, to chyba każdy wie życzę Ci z całego serca powodzenia :) @faith: o tym, jakie "bycie w sieci" jest lamerski, poucza mnie ktoś, kto ma > 2tys postów na koncie...Pozostawiam bez komentarza :)

Daję tą informację bo ze dwie osoby do mnie napisały i nie chcę zeby myśleli że ich olewam to przez jakiś czas mam tą informację ze już konta nie mam

Gość użytkowniczka 1234
Faith Hope Glory - źle obrałeś grupę docelową. jeżeli szukasz 18, to na takie cuda i dziwy możesz się natknąc. mam wrażenie że kiedyś tak nie było. jak miałam 18 lat, to prędzej matka by mnie z domu wywaliła, niz miałabym się tak pokazac na ulicy jak ta panna ze zdjęcia. no ale ja chyba jestem z innego pokolenia ;)

Gość normalna dwudziestoosmiolatka,
chlopaki tylko sie nie obrazajcie wzajemnie :)

Gość pojedź jeszcze po faithcie
to powie pewnie że jesteś suka i zapierdoli ci siekiera jak bys miała tyle honoru żeby pójść z nim na solo. To taki tutejszy pan Hyde :classic_cool: Doktora Jekylla nie zaobserwowano :D

Gość uciekła mi przepióreczka
Dziewczyna ze zdjęcia ma bardzo ładne oczy.

Gość Zenek bez spodenek
Większość kobiet na portalach randkowych to przewartościowane osoby, którym po krótkim czasie zaczyna się w głowie przewracać z powodu ilości adoratorów... :)

Gość aha i achhhh
kiedys mialam tam konto, na tlenie, tzn jeszcze chyba istnieje, ale juz tam nie wchodzę. Potwierdzam to, że pisza głównie meżczyxni w zwiazkach szukający darmowego seksu. Nie powinnam im mieć tego za złe, bo sama jestem w zwiazku, ale moja sytuacja jest inna, a kiedy zakladalam to konto, była inna zdecydowanie. Miałam wtedy stanowczy zamiar odejscia od męża, byłam zrozpaczona i szukałam chyba jakiejs odskoczni. Nie znalazłam. Na uzytek tych, co mi będa chcieli przygadywać, ze jako mężatka nie powinnam faceta szukać, napiszę tylko, ze moje małzeństwo to obecnie i od kilku lat juz wyłącznie wspólnota ekonomiczna, czyli zero uczuc i zero seksu. Gdyby znalazł sie wtedy mężczyzna, który miałby mi do zaoferowania cos wiecej niz seks, to kto wie. Ale tak sie nie stało. Obecnie dałam sobie spokój z tym szukaniem, bo po prostu mam dość. Moj mąz na tyle sie przestraszył tego, ze chcę odejść, a było to widać wyraźnie, rodzinie też powiedziałam i nie obyło sie bez "ochów" i "achów", ze stara sie zachowywać w miarę poprawnie i juz i nie dokucza tak, jak wczesniej. Tym bardziej że to ja w tym domu zarabiam. Tak sie rozpisałam, ale takie kobiety jak ja też tam mozesz znaleźć.

Gość zwierzoczłekoupiór
De gustibus non est disputandum Dla kogoś taka dziewczyna może być ideałem, nie ma co wystawiać teraz ocen i biadolić nad upadkiem młodzieży :) Może wrócimy do meritum? Nie uwierzę, że na całym forum tylko jedna osoba jest w stanie udzielić sensownej odpowiedzi...Nie próbujcie za wszelka cenę dostać sie na mistrzów.org, napisanie kilku zdań z sensem naprawdę nie boli, a może komuś pomożecie? :) odnosząc się do Pana F. - podsumuję legendarnym bojowym okrzykiem internetowym: "Nie karmić trolla!" ;)

Gość janie has got a gun
Podniosę topik, gdy założę konto :)

Gość użytkowniczka 1234
uciekła mi... gdzie Ty tam widzisz jej oczy :D

Gość użytkowniczka 1234
Faith - uspokój się, bo wychodzi z ciebie chamidło.