Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwierzoczłekoupiór

Portale randkowe - kogo można się spodziewać po drugiej stronie?

Polecane posty

Gość paralaksa
Pytanie w internecie, kogo można spotkać po drugiej stronie internetu jet wyjątkowo ciekawe. Trafiasz na ten sam lub bardzo podobny target, Autorze. Sytuacja jest analogiczna, w związku z tym informacje uzyskane na tym forum są pozbawione jakiejkolwiek wartości poznawczej.

Gość werbla04
kiedyś siedziałam na sympatii może w celu poznania kogoś ale to uzależnia ciekawość ilu się odezwało mnie podniecała a nie nawet poznanie kogoś na stałe ciekawiło mnie co też ludzie mają do powiedzenia na swój temat

Gość zwierzoczłekoupiór
@paralaksa Polemizowałbym. Sieć jest wbrew pozorom bardzo "lokalna" użytkownicy poszczególnych forów, portali, stron to nie to samo. Jest zasadnicza różnica "targetu" między powiedzmy userem gazeta.pl a fronda.pl. Stąd pytam tutaj - na forum (mniej więcej) ogólnym, o przypadek węższy, szczególny. Społeczeństwa sieciowe to mój prywatny konik, i tu akurat wiem, że takie pytania mają sens :)

Gość prarrra
Moim zdaniem portale nie są najgorsza opcja, mysle, ze mozna spotkac tam ciekawych ludzi. Oczywiscie tez mozna trafic na jakiegos zboczenca, ale to juz kazdy podejmuje ryzyko we wlasnym zakresie:)

zwierzoczłekoupiorze - zdziwiło mnie Twoje pytanie o "standardową" użytkowniczę portalu randkowego. a Ty szukasz standardowej właśnie?? czy może pracę naukową piszesz?? bo jeśli szukasz jakiejś szczególnej osoby, która by Tobie osobiście odpowiadała, to przeglądaj profile, pisz wiadomości i sam się przekonaj!! moim zdaniem w sieci jest bardzo podobnie jak w rzeczywistości i możesz tam spotkać cały przekrój osób: od zdesperowanych starych panien po młodziutkie lafiryndy. a gdzieś między nimi będą też normalne, porządne dziewczyny. no i różnie może być z powodami, dla których do Ciebie piszą - zupełnie jak w realu, czasem dziewczyna zagada, a czasem nie, zależy od osoby. ja nie wiem, czy jestem "standardową" użytkowniczką, czy nie, więc nie wiem, czy Ci pomogę. ale miałam kiedyś konto na jednym z portali. dlaczego tam szukałam znajomości? bo to miejsce, jak każde inne. gdy idę do klubu, też nie mam kłopotu z poznaniem kogoś. jeśli chodzi o wiadomości było ich trochę, bardzo różnych. spotkałam się z 2 facetami poznanymi w ten sposób. do pierwszego sama napisałam: bo mnie zaciekawiło to, co o sobie napisał. byliśmy na kilku udanych randkach, ale związku z tego nie było z zupełnie innych powodów. drugi napisał do mnie i do dziś jesteśmy razem, od niedawna zaręczeni. pomogło??

Gość leny_ka
Wiesz co, na portalach są bardzo różne osoby. Wszystko zależy od portalu. Są np. przeznaczeni, gdzie spotkasz katolików. Masz jakieś seksrandki i tego typu portale, gdzie spotkasz dziewczyny szukającego sponsora lub odskoczni od męża. Na sympatii w większości siedzą młode dziewczyny, które szukają kolegów, a może po jakimś czasie coś z tego wyjdzie i przerodzi się to w związek. Ale z tych portali nie korzystałam, więc nie mogę Ci powiedzieć jak tam dokładnie wygląda. Natomiast mam konto na mydwoje i powiem Ci tak: są tam dziewczyny, a właściwie kobiety, które są już dojrzałe emocjonalnie, czasem po przejściach, ale niekoniecznie, które szukają faceta, z którym mogą wejść w poważny związek. Przedział wiekowy jest bardzo różny, właściwie znajdziesz tam osoby w każdym wieku. Ale w porównaniu do tego Twojego portalu, wydaje mi się, że nie jest tak "łatwo", czyli po założeniu konta nie otrzymasz od razu kilku czy kilkunastu wiadomości od dziewczyn. Ja raczej sam wolę wychodzić z inicjatywą i rozpoczynać rozmowę i bardzo rzadko zdarza mi się, żeby jakaś dziewczyna mi nie odpisała. Więc to jest duży plus. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania, to pisz, chętnie wymienię się uwagami:)

Gość gość
spodziewac się możesz róznych osób ale sprawdzaj na sprawdzonych poralach np. www.sexportal.pl