Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona69

14 letnie dziewice czy takie istnieja?

Polecane posty

Gość A tak w ogóle
Natasza nie zgodzę się z tobą, że podofila ma miejsce wyłącznie wtedy gdy coś jest robione wbrew woli drugiej osoby

Gość NataszaFromRasza
moj "kochaś" ma 21 lat jak widzisz jest ode mnie dwa lata starszy. no niestety rozczaruję cię, nie jest pedofilem. a ty ile masz lat? bo na zdjeciu wygladasz na 15

Gość A tak w ogóle
Taka patologia jest u Cyganów ale cygańskie dziewczynki, które są wydawane za mąż za 30latków nie mogą nic na to poradzić a w Polsce dziewczynki same chcą uprawiać seks, to nie jest normalne

Gość pierdzielicie jak
"podofila ma miejsce wyłącznie wtedy gdy coś jest robione wbrew woli drugiej osoby" powiem więcej. To po prostu wymiata :)

Bo mam 15 to na 15 wygladam. I sie tego nie wstydze i sobie lat nie dodaje. I nie wyobrazam sobie tego by w tym wieku uprawiac seks

Gość NataszaFromRasza
miałam 15 lat xD

Gość NataszaFromRasza
no to trochę szacunku. ja zrobiłam będąc w twoim wieku nie żałuję tego. a z tym chłopakiem planuje przyszłość po wakacjach będę z nim mieszkać bo będziemy studiować razem. straszne co?

Gość A tak w ogóle
Nastoletnia fajnie, że są jeszcze normalne dziewczyny, nareszcie jakiś pozytyw tego topicu :)

Gość NataszaFromRasza
wiesz wiele też zależy od dojrzałości człowieka. ja wtedy obracałam się w gronie osób starszych ode mnie (do tej pory tak jest, nie wiem czy dobrze czy źle) ale nie żałuję niczego i koniec

Gość A tak w ogóle
No tak to jest najlepszy argument! Dojrzałość! :) Jak ktoś uprawia seks w wieku 15 lat to jest dojrzały, tak samo dojrzały jest ktoś kto w tym wieku pali papierosy albo pije wódkę a jak ktoś nie robi tych rzeczy to znaczy, że jest niedojrzały, uwielbiam ten argument:)

Faith ja powiedzialam koledze ze moj ojciec by dostal zawalu jakby zobaczyl mnie z kims w lozku. a on 'i tak niedlugo to zaczniesz robic i rodzice musza sie z tym pogodzic'. Takie to teraz niedojrzale podejscie jest. A ty Faith nie masz corki prawiczku :P

Gość NataszaFromRasza
czy ktoś cię kiedyś skrzywdził że tak wulgarnie wypowiadasz się na temat rzeczy pięknych? związek to nie tylko "rzniecie" się ;/ może twój ojciec twoją matke tak traktuje że tak to odbierasz. jeśli jesteś dziewicą spoko nic mi do tego fajnie, lepiej że czekasz na właściwego a nie robisz z byle kim w dyskotece np. ale mnie się nie czepiaj bo mnie nie znasz

Gość zjedziecie mnie równo
Zaraz mnie zjedziecie bo ja straciłam w wieku 13 lat - na 2 mies przed 14 urodzinami. Chłopak miał 15 i myślał, że jestem starsza od niego o rok. Teraz mam 23 lata i w sumie 4 partnerów. Z tym ostatnim jestem zaręczona i niedługo ślub :)

Na studiach owszem mozna. Jak sie samemu utrzymuje i ma wlasne mieszkanie a nie ze rodzice placa za wszystko a oni sie rzna

Natasza, a gdyby Twoja córka zaczęła uprawiać seks w wieku 14-15 lat to powiedziałabyś, że bardzo dobrze robi, bo jest już dojrzała i mamusia też w tym wieku straciła dziewictwo?

Gość cjbnsjkhcfkwhcbhnhc
ja mam 17 lat i jeszcze nie straciłam

Gość A tak w ogóle
Jeżeli 15letnia dziewczynka uprawia seks to nie ma w tym nic pięknego :-O

Gość A tak w ogóle
13 lat to już w ogóle wymiata:-O dziecko musi mieć jakieś zaburzenia psychiczne albo co najmniej emocjonalne, że w tym wieku chce uprawiać seks. Masakra.