Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latkaaalatkaa

co jest nie tak?

Polecane posty

Gość 27latkaaalatkaa

Odkąd firma mojego męża zaczęto wysyłać w różne delegacje- między nami zaczęło się psuć. Mąż często wyjeżdża, sama, nie jestem już w stanie zliczyć w ilu miejscach był, niby jest taki jak przedtem, ale wydaje mi się, że nasze małżeństwo jest już znacznie inne. Czasami wygląda to tak, nawet wypomniała mi to teściowa, że zachowuje się jak jego utrzymanka, w sumie ja również pracuje. Po prostu w mieszkaniu jestem sama, często narzekam, a mojemu mężowi wydaje się, że mam wszystko czego mi potrzeba. Nie jestem osobą zbyt wymagającą, ale wydaje mi się, że jednak małżeństwo nie jest dla mnie. Wyszłam za mąż mając 24 lata ( będą jeszcze na studiach) natomiast mąż był już trochę po 30, nie mamy dzieci i w sumie chyba nie umiałabym się nimi zająć. Nie wiem czegoś mi brakuje w tym moim małżeństwie, bądź życiu. Ostatnio częściej spędzam czas w pracy, bądź z znajomymi niż z mężem, którego i tak częściej nie ma. Poznałam faceta przez internet, wiem wiem jak to brzmi w tym momencie, ale nie zdradziłam małżonka, po prostu on jest taka odskocznią, wchodze na internet i pragnę aby był dostępny na gg. Nie wiem jak zmienić te moje życie.

Gość paparappa
spoko, pewnie on też miło spędza czas w delegacji

Gość 27latkaaalatkaa
hmm nie wydaje mi się aby mnie zdradzał, nie będę go przecież szpiegować

Gość atakmisiewydaje
najpierw necik potem hotelik i regularne bzykanko... znam taki przypadek (kolega taka poznał - mężatkę) sam też zostałem wykręcony przez zone ale w troszke inny sposób:)

Gość 27latkaaalatkaa
przecież juz napisałam że go nie zdradziłam, a miedzy factem z neta a mną są rozmowy, czasmi przez skype, włańczamy kamerkę i rozmawiamy, to jest tylko osobą do której moge powiedzieć wszystko, nie krępuje się jej

Gość atakmisiewydaje
niby nic a tak to sie zaczęło.....

Gość 27latkaaalatkaa
nie wie, ale mąż nie jest osobą, której ze wszystkiego się zwierzam, jestem raczej zamkniętą osoba, nie lubię mówić innym o sobie. Nie każda znajmośc z facetem prowadzi tylko do jednego .

Gość 27latkaaalatkaa
Zawsze byłam bardziej zamkniętą osobą, więc jak to się mówi „widziały gały co brały , ja jednak uważam, że mąż powinien zrezygnować z tych wyjazdów, bo ma rodzinę. To że firma jest między. Nie oznacza że to on właśnie musi decydować się na delegacje, może pracować tutaj. Jeśli zależałoby mu tak bardzo, zdecydowałby się na to.

Gość 27latkaaalatkaa
proste - dla ŻONY

Gość masz racje...
ale ty też musisz z czegos zrezygnować dla niego

Gość lekarstwo na głowe
skończyły sie podstawy związku a jest brak zaspokojenia potrzeb. Ty nie masz bliskości, on moze chciał dziecka...W kazdym razie jest do doopy i bedzie gorzej bez konkretnej rozmowy albo terapii

Gość 27latkaaalatkaa
jeżeli spedzałby z mną więcej czasu, z pewnością nasze małżeństwo byłoby lepsze

Gość odtegosienieumiera
uduś go od razu! juz na zawsze bedziecie razem;)

Gość 27latkaaalatkaa
ale wydaje mi się że on nie widzi problemów w tym związku

Gość dfgsfg
Potrzeba Wam zmian. Dziecko to po prostu wbrew pozorom wspaniała wiadomość. Spróbuj;)

Gość 27latkaaalatkaa
ja chyba nie chce z nim być