Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIAANIA121212

ANGIELSKI!! POMOCY :((

Polecane posty

Gość ANIAANIA121212

NApisałam list na angielski ale nie wiem czy jest poprawnie napisany.. czy mógłby mi ktos pomóc i poprawić błędy.. z góry dziekuje :) I'm student.when I read your article in the newspaper,I decided to immediately write you a letter. I Thnikt thah you should not close the cinema ,because the cinema is a good place for entertainment.People have a lot of free time like to go to the cinema to see a good move. Rental is not a goodidea beacuse not everyone has home player to be able to watch a move at home. I proposed to organise a meeting for the closure of cinema,and find out we other they are ehind this that cinema was been closed.I encounage all. XYZ

Gość ołołołołołłłłłłłł
omfg >.

Gość ANIAANIA121212
NIE JESTEM DOBRA W ANGIELSKIM ;/ A ZEBY MIEC 2 MUSZE NAPISAC LIST.. POMOZE MI KTOS POPRAWIC BŁEDY?

Gość Heniu biznesman hahahahhaha
Gosh, jaki belkot!!! wez to po polsku wrzuc

Gość wiosenka::):))
jakiej tresci ma byc ten list to ci napisze

Dear Sirs, My name is Ania, and I am a student. Immediately after reading your article printed in the newspaper I decided to write this letter to you. I think that decision to close the cinema is wrong, because cinema is a good place of entertainment. Lots of people love to go to the cinema in their free time to see a good film. Rental of DVD's or other source of movies is not the best idea, as not everyone owes a home player. I believe that we could find a solution for the problem of closing the cinema in our town, therefore I would like to suggest a meeting where everyone can tell their opinion and possibly we will be able to find a better way than closing our cinema. Yours Sincerely, XYZ Prosze :) staralam sie nie napisac za dobrze, zeby pasowalo na poziom szkolny ;)

Gość ANIAANIA121212
Przebywasz na stypendium językowym w małej miejscowości w Stanach Zjednoczonych. W lokalnej gazecie przeczytałaś artykuł, w którym autor proponował zamknięcie kina w związku z otwarciem dużej wypożyczalni video. Napisz list do redakcji: 1. Napisz, co sprowokowało Cię do napisania listu i przedstaw swoje stanowisko w kwestii zamknięcia kina. 2. Podaj dwa argumenty przemawiające za utrzymaniem / zamknięciem kina. 3. Napisz, jak z utrzymania / zamknięcia kina skorzysta miejscowa społeczność i uzasadnij swoją opinię. 4. Zaproponuj przeprowadzenie zebrania mieszkańców w tej sprawie i zachęć czytelników do wzięcia w nim udziału.