Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrr :(:(

WREDNA matka :(

Polecane posty

Mam 26 lat w tym roku wychodze za maz ale w domu wiecznie sa awantury o Narzeczonego. a to ze ze czesto przyjezdza a to ze za dlugo siedzi a to ze za duzo czulosci mi okazuje Dzisiaj bylo haslo ze moja matka wywiesi na dzrwiach kartke z dniami o godiznami odwiedzin :( kuzwa ja cieszylabym sie ze narzeczony corki swiata poza nia nie widzi ze przyjezdza interesuje sie i jakby zachowywali sie cicho to przeciez nie przeszkadzaloby mi ze siedza sobie w pokoju corki wieczorami. mama sie pluje ze on tez ma dom jasne ale on ma brata i jakos musza dzielic sie pokojem pozatym narzeczony przyjedza do mnie potem muslielysmy jechac tam potem on musialby mnie odwiezc do domu i znowu wrocic jezdzenie glupiego Jego rodzice co jakis czas zapraszaja mnie na noc wtedy brat spi u rodzicow i mamy pokoj dla siebie u mnie to nie do pomyslenia. jak wroce z takiego weekendu to w domu znowu awantura ze nasz dom to nie hotel i wrocila corka marnotrawna Ani tak ani siak :( jak jest u was??

Gość FMHGFM;GH
no wrednych masz rodzicow, ale powiem ci o co chodzi, narzeczony jak jest u was to musi cos jesc, a jak ty jeszs tam, to sa po prostu zazdrosni o ciebie

narzeczony nie chce objadac moich rodzicow wiec sam sobie kupuje cos do jedzenia albo wychodzimy na miasto

Gość FMHGFM;GH
a rozwiazanie jest najlepsze jakie moze byc w tej sytuacji, wrednych masz rodzicow

Gość FMHGFM;GH
no to tym bardziej chodzi o zazdrosc, jestes jedynaczka

Gość znowu jaa
A gdzie zamierzacie mieszkać po ślubie?

tak jestem jedynaczka po slubie bedziemy miec swoje mieszkanie

Gość ..NATALA..
Współczuję!!!!!!!!!!!!

Gość dallilla
tak odrazu swoje na drugi dzien?

zalezy jak szybko znajdziemy mieszkaie godne uwagi nie uda sie przed slubem to na poczatek cos wyanjemiemy do czasu zakupu bo oczywiscie zeby u mnie zamieszkac np na mieciac nie ma mowy