Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam głupie pytanie niestety

czy ktoś taki może znaleźć miłość

Polecane posty

czy związalibyście się z babką, która: jest ambitna, studiuje przyszłościowe kierunki inteligentna, wygadana, szczera, prostolinijna, wesoła, sympatyczna ładna niestety jest grubsza; nie otyła, ale dość niska i korpulentna. Panowie, wypowiedzcie się.

Gość nie nie moze
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee' dotarlo swinio? :)

Gość odtegosienieumiera
poszukaj bogatego nadzienego dziada!

tak jak myślałam wiedziałam, że wygląd się liczy, ale żeby do tego stopnia. nie zamierzam zrzucać kg dla kogoś.

Gość hulaj dusza... ...
Można znaleść miłość ale wtedy może się nagle okazać, że tak naprawdę ty sama "polecisz" na wygląd. Coś za coś. Jak ci nie zależy by uwydatnić swoją urodę to już nie miej pretensji jeśli będziesz mieć niskie powodzenie. Żeby ładnie wyglądać trzeba się trochę postarać chociażby z tuszą i włosami. Już nie mówię o ciuchach i makijażu bo to drugorzędna sprawa. Może się jednak zdarzyć, że nie jesteś grubawa tak naprawdę tylko normalna ale tobie się ta tylko zdaje. Dużo osób wyolbrzymia swoją wagę. Powodzenia w miłości życzę :) ! Uważam zresztą, że jak najbardziej możesz trafić na super faceta.

jest ważny, ale przecież nie napisałam, że wyglądam jak potwór w towarzystwie uchodzę za ładną, tylko mam kilka kilogramów nadwagi. ciekawe, Staszku, jak ty wyglądasz.

Gość nie, bo taka by na mnie nie
poleciała

Gość ale ty jestes nie tym kim byl
mylse, ze moglabym sie porownac do autorki. z tym, ze ja juz jestem po studiach i pracuje. talking ahead, nie wiem skad Twoj wniosek. ja jestem SAMA pomimo 25 lat na karku. nie wiem, moze jakbym sie sama podrywala, to "zlowilabym" kogos. ale tak zebym mogla "przebierac jak w ulegalkach" to jakas utopia:o

Gość on chce się wyprowadzić
wiesz co, waga nie jest powodem eliminacji człowieka z życia emocjonalnego/miłosnego ale głupota owszem, jeśli jesteś tak inteligentna, jak przedstawiasz to co ty tu robisz z takim bezsensownym tematem?

Gość dajmdajmdaj
Nikt nigdy nie znajdzie miłości, bo miłości nie ma 🖐️

może i temat bezsensowny jednak powoli tracę nadzieję na odnalezienie kogokolwiek wydaje mi się, że głównym powodem może być waga; chłopcy wolą szczuplutkie dziewczyny aha, i moja inteligencja nie ma tu nic do rzeczy. taka jest prawda

Biodra szerokie, uda i koniec pleców obfite .

podszyw? ee?

ee, nie jąkaj się :) biust w rozmiarze 75 gg, łydki muskularne ale nie meskie :P

Gość upupupu
UPUPUP