Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdecydowana1096

wargi sromowe

Polecane posty

hej kobietki... Ile trzeba mieć przyjanmniej lat , żeby móc zrobić taka operację? i czy da się ją zrobić na kase chorych ? moj problem polega na tym , że moje wargi są odstające. Mi jako młodej kobiecie strasznie to przeszkadza np. podczas uprawiania sportu czy też nawet siedzeniu . Mje wargi obcierają mnie i poźniej mnie to swędzi .. nie chodzi mi tu o wygląd .. jestem osobą która systematycznie uprawia sport , podczas jazdy na rowerze czy też gry w koszykowke albo bieganie , moje wargi mi przeszkadzają ... bolą mnie pozniej .. straszne uczucie .. jestem młoda i nie moge chodzić w obcislych spodniach , nie będe chodzić ubrana jak stara babka( w sensie ze bede ubrana w luzne spodnie) to nie o to chodzi . moje wargi przyczepiaja się do majeteczek , gdy jestem u kogos nie moge nawet ich odczepic .. straszny dyskomfort . Myslicie ze da się ten zabieg zrobic na kase chorych ? niestety nie stać mnie na takiego typu zabiegi .. pozdrawiam

Gość jakasakamaka
tylko prywatnie

Gość wkleiłeś, to zażyj tabletki
najpierw przebadaj się u psychiatry, koniecznie.

Gość łokitoki
idź od razu di prywatnej kliniki chirurgii plastycznej, na konsultację, dowiesz się co i jak i za ile, to podobno bardzo częste zabiegi, koszt ok 3000, da się uzbierać

Gość gghhjhj
znowu ty....:o idiotka jestes. na kase chorych. hahaha

Gość dfgsfg
Lepiej się naucz dobrze gotować :classic_cool: