Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozedziwnemozeglupie

DEPILACJA INTYMNA KOBIET W STAŁYCH ZWIĄZKACH - pytanie

Polecane posty

Gość mozedziwnemozeglupie

Dziewczyny, które mieszkają z facetami... Jak depilujecie miejsca intymne? Jeśli woskiem, to co robicie w momencie gdy wlosy wam odrastaja do nastepnej depilacji - tak czy inaczej uprawiacie seks? A dziewczyny ktore gola zwykla maszynka - golicie codziennie mimo podraznien, czy odczekujecie az wam odrosna troche i wtedy.. A jesli odczekujecie - to znowu pytanie czy pozwalacie fcetowi na zblizenie, majac wlosy? Co wasi faceci na to, nie przeszkadza im to, ze macie tam odrastajace wlosy? Pytanie moze glupio brzmi, ale zastanawiam sie jak to jest w stalych zwiazkach, czy zwraca sie wtedy juz mniejsza uwage na takie szczegoly...

Gość zielona.ramka
a po co sie tak katować? robić coś dla czyjejś satysfakcji,pomimo podrażnień????? ja sie tam nie wygolisz,to twój facet cie nie tknie/,czy przestaniesz go pociagać seksualnie??? pomyśl o tym.

Ja depiluje kremem, a jak mi sie nie chce to trymerem. ; ) Facetą to tak nie przeszkadza jak dziewczyną. Nie czują zadnego obrzydzenia. chociaż trzeba pamietać, żeby nie przesadzić z tym zarośnięciem ;) Nie krępuj się Twój facet zrozumie, że nie zawsze się jestes "wygolona na łyso". Przeciez to nic strasznego :)

Gość hykumyku
ja mieszkam z facetem od roku i gole sie maszynka. Mam to szczescie, ze nie mam zadnych podraznien, wiec gole sie co 4-5 dni, wtedy kiedy włoski odrosną na ok. 4 milimetry. Kochamy się codziennie. Faceci wiedzą najlepiej, że żeby cos ogolic najpierw TO musi odrosnąć. Nie ma się czym przejmować :)

Gość żonka zarażona
ja tylko podgalam maszynką do wlosów od mojego faceta. Włoski krótko przystrzyżone i nie mam problemów z krostami albo wrastaniem włosów. Nie wyobrażam sobie gołej pipki u dorosłej kobiety, to takie dziecinne. A już plastrami wyrywać??? Szok :D Nie jestem masohistką :)

Gość 3456uikujhytgrferty
tez nad tym myslalam bo teraz spotykamy sie raz w tygodniu, zawsze jestem gladziutka, gole sie przed spotkaniem a potem w tygodniu odrasta. a od lutego zamieszkamy razem i boje sie ze bedzie to dla niego szok:D lydki co drugi dzien moge golic ale uda juz nie bo robia mi sie krostki. bikini co 2-3 dni byloby dobrze tylko bede sie krepowac gdy jego reka bedzie wedrowac w okolice posladkow bo pewnie mysle ze jestem tam gladka a mam dosc obfite owlosienie w rowku i jak wyczuje tam odrastajace wlosy to sie spale ze wstydu bo to dla mnie krepujace:(

Przestancie dziewczyny przecież to normalne bnie ma sie czym krepować..Zresztą Chłoapk jak już Cie tam dotyka to nie myśli o tym tylko zupełnie o czymś innym... :)

Gość fajny temacik
jak to jednak dobrze byc 20 lat po slubie i nie miec takich problemow;-)

Gość fajny temacik
jak sie wygole na 0 jest dobrze, a jak jestem zarosnieta jest drugie dobrze

Gość ania lat 68.
za moich czasow nie bylo takich GLUPIch problemow..:) swiat zlazi na psy..

Gość fajny temacik
luzik, wylacznie przyjemnosc, totalna bezwarunkowa akceptacja

Gość ja się golę maszynką
nie mam żadnych podrażnień, golę się zwykle co 3-4 dni pod prysznicem, częściej nie ma potrzeby, bo włoski nie są aż takie długie, poza tym nie są czarne, więc tak nie widać...golę się przede wszystkim dla siebie, czuję się wówczas zadbana, bardziej atrakcyjna, to dla mnie element higieny osobistej...jeżeli chodzi o mojego męża, to podczas seksu absolutnie włoski mu nie przeszkadzają, jedynie podczas "minetki" lubi jak jestem gładka:)

Gość dr haken busz
lubie busz

Gość fajny temacik
i nieustajace pozadanie mnie, a nie mojej ogolonej lub nie cipki

Gość fajny temacik
nie ma takiej rzeczy ktora sprawilaby zeby on przestal mnie nieustannie pozadac

Gość fajny temacik
od prawie 25 lat

Gość fajny temacik
ale tajemnica tkwi zupelnie w czyms innnym niz myslicie, dlatego wam sie nie udaje