Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konwaliaaa

Sprzedam wyprawke dla dziewczynkirozm 56cm-80cm i wózek gondola +spacerówka

Polecane posty

Gość Oj przed kupnem rozgladnijcie
na allegro jest nowy za 900 zl/:)

Gość a mozna
by bylo kupic tylko spacerowke czy komplet koniecznie ?/

młoda mamo-wolałabym sprzedać calość:) bo co puzniej zrobię z gondolą a nie podoba sie tobie gondola była uzywana tylko 4 msce nie jest wogóle zniszczona.

Bo to jest stary model:) dlatego juz nowe są za 900zł. ale napisałam orientacyjna cenę poniewaz tyle za niego zapłaciłam. lecz nie powiedziałam że jest ostateczna jesli ktoś bedzie szczerze zainteresowany napewno się dogadamy:) Pozatym wózek jest w bdb stanie więc nie spieszy mi się bo wiem że napewno ktos kto go kupi będzie zadowolony:)

wyslalam przed chwila.mi nie ejst potrzebna juz gondola bo ma 8 miesieczne dziecko.a za spacerowke mysle ze w cenie 300 zl?

Wolałabym jednak sprzedac calość:) Jesli nie uda mi sie na forum mam spróbuje jeszcze na allegro. Ale mysle że wiele mamusiek będzie zainteresowanych:)

Gość Kogutnicaaaaaa
Myslę że cena jest ok poniewaz wózek jest w naprawdę dobrym stanie. Dziękuje za foty ,musze sie przespac by podjąć decyzje i dam rano znać:)

Gość Prosze i ja
o zdjecia wozka na styczniowa03@wp.pl

Gość Kogutnicaaaaaa
prosze i ja-wysłalam fotki

Gość Kogutnicaaaaaa
wyslesz fotki

Prosze nie radzic sobie żartów!!!!!!!!!!!!! Powazne oferty proszę wysyłać tylko ma maila:) Tam będziemy omawiac szczegóły poniewaz na kafe zawsze znajdzie sie ktos zlośliwy:( Prosze podac maile to wysle zdjecia

Gość KONWALIAAA=KOGUTNICAAAA
sama sobie słodzi

Gość Do Konwalii:
- Jakiej firmy wozek? - Jaki model? - Jaki kolor? - Jakich firm ubranka? - Jakie rodzaje? - W jakiej ilości? - Co za ile?

Gość ahh ten wozek
ma taka regulacje oparcia w spacerowce jak qinny nestety taki mnie nie interesuje ale za fotondziekuje ladny

Gość Do Konwalii:
- Co wchodzi w sklad zestawu wozka? (Chodzi o spiworki, folie, moskitiery, parasolki itd.)

To prosze kupic na allegro!!! Napisałam że jesli ktos chce to sprzedam calość bo nie opłaca mi sie sprzedawac samej spacerówki. Poniewaz gondola mi zostanie i co ja z nia zrobię. Nie spieszy mi sie by go sprzedac więc poczekam aż ktos kupi za 600zł. To najlepsza cena na allegro zapraszam prosze zajrzec na allegro:)

Gość lola5558879
mam pytanko dlaczego chcesz sprzedać wózek? Skoro twoje dziecko ma dopiero 4 miesiące?

Mam równiez dziecko które ma 21 miesiecy:) i to własnie ono korzystało z tego wozka ale tylko przez 10 mscy:) w skład wózka wchodzi folia parasol moge dołączyć czerwony bo dokupiłam:)

Gość lola5558879
a dla młodszego dziecka jaki masz wózek?

Gość Do Konwalii:
Czy parasol jest firmowy ABC Design czy inny? Czy wszystkie akcesoria sa firmowe? Czy nie ma spiworka do spacerowki na zime? Czy mozesz odpowiedziec na moje wczesniejsze pytania?

Gość lola5558879
a jaki masz wózek dla młodszego dziecka?

Gość Do Konwalii:
Ok, widze ze nie mozemy sie dogadac wiec zadaje pytania (te na ktore nie odpowiedzialas) jeszcze raz: - Czy parasol jest firmowy (ABC Design), czy inny? - Czy wszystkie akcesoria (folia, itd.) sa firmowe? - Czy nie ma spiworka do spacerowki na zime??? - Jakich firm sa ubranka? - Jakie sa rodzaje tych ubranek? - Co w jakiej ilości? - Co za ile?

do konwalii-wózek jest firmy ABC design model rodeo,kolor czerwony. Ubranka są w duzych ilosciach od rozmiaru 56 do 80 mysle że za taka ilośc ktos zapłaciłby w sklepie około 2.000zł. Idac do sklepu i kupujacv głupi kaftanik dla córki płace 23 zł. Kilka których nie uzywam juz moge sprzedać na rozmiar 98-116:) w tym korzuszek kurtki przeciwdeszczowe malutkie buciki adidasa:) Jejku nawet nie liczylam ilości ale około 3 worków na smieci:) Cena za calość jesli chodzi o ubranka to 350 zł. Mam zrobione kilka zdjec jesli bedzie ktos zainteresowany to wysle kilka fotek . wiekszośc ubranek mam wywiezionych i popakowanych:) do swojego mieszkania bo stoi puste więc mog wysłać foty jesli reszte przywioze. W domku mam jakies 3 worki a u siebie w mieszkaniu z 6 worków. ale cena jest za te 3 worki to jest cala wyprawka dla dziecka w rozm 0-6 mscy:) Firmy :adidas, h&m,cherokee ogolnie wiele jest z firm szkockich które maja znakomite materiały.