Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konwaliaaa

Sprzedam wyprawke dla dziewczynkirozm 56cm-80cm i wózek gondola +spacerówka

Polecane posty

Gość Do Konwalii:
A moglabys wymienic te firmy szkockie, to sobie sprawdze w necie czy odpowiadaja mi stylistycznie. Nie napisalas mi jakiego rodzaju sa to ubrania: czy sa to spiochy, kaftaniki, polspiochy, czy raczej body, spodenki bezuciskowei i pajace. Czy sa kombinezony wiosenno-jesienne, czapki, skarpety? Nie napisalas mi czy masz firmowy spiwor do wozka, ani czy folia i parasol sa firmowe?

rodzaje ciuszków to Body z krótkim rękawkiem body z długim rękawkiem kaftaniki,spioszki, pajacyki,spodenki, bluzy,sweterki,czapeczki,komplety spódniczka +Kaftanik i inne rajstopki:)buciki kapciuszki:)

Gość dopiero ylo
ze ciuchu za 250 zl a nie za 350 mozesz sprzedac i ze rozmiarowka do 80 a nie do 6 miesiecy

Gość Do Konwalii:
Aha, no dobra, myslalam ze po prostu przeoczylas pytania. :) Ale odpisz mi jeszcze na post wyzej.

Gość lola5558879
dlaczego nie używasz tego wózka dla młodszego dziecka skoro jest taki super??

Gość Do Konalii:
O wlasie dobre pytanie tez chetnie sie dowiem

250 mialo byc:) A rozm to od 56cm -80cm:) Napisalam że do 6 mscy bo moja córka ma 4 miesiace i nosi 86 cm:)

Gość Do Konalii:
a moja ma 13 miesiecy i nosi 74 tak ze nie pisz do 6 miesiaca a odpowiedz dlaczego wozka nie uzywaz dla mlodszej jak mowisz ze jest super??

Gość Do Konalii:
A masz jakies ciuchy na sprzedaz od 80 do 92??

Słuchajcie nie mam tyle czasu by cały dzień siedziec na kafe jesli jest ktos zainteresowany prosze pisac na maila Cene 350 zł dam z 8 parami butów!! m.in adidasa. Mysle że to i tak tanio. Zwykłe buty adidasa kosztuja od 50 do 100zł moje sa niezniszczone Same ciuszki moge sprzedac za 250 zl. Wysyłam fotki jesli ktos napisze na maila. Jesli chodzi o ciuszki w rozmiarze 80-92 myslę że by sie znalazło prosze napisac na maila co pania interesuje juz nie na kafe.

Gość czytająca nie pisząca
co wy dziewczynie wmawiacie ? Pisała ,ze ciuszki za 350 zł , a nie za 250 zł Ktos ją specjalnie w bambuko robi ;-) Wpis z godz 17:22 , z pierwszej strony 09.01.2011] 17:22 [zgłoś do usunięcia]konwaliaaa Myślę że 350 zł za ciuszki ,w sklepie za taka ilość ciuszków wydałabym z 2 000 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ad5750c7 9d649b.html PS Nie jestem autorką :-D

co za problem wysłać zdjęcia na maila którego podałam? trzaba pisać podanie i list motywacyjny? bez przesady

Gość hahaha to nie wiesz
ciii to mislo sie nie wydac:P

autorko , ktoś ci wmawia ,ze pisałas o ciuszkach za 250 zł , a nie za 350zł :-D Nie wierze ,ze ktoś jest tak głupi i nie umie czytac albo mu się pomyliło :-P Ktoś chce mniejszą kwote ugrac :-P

jordan-wysłalam ci zdjeciaciuszkow i bucikow jednak jest ich b.duzo a i tak nie sfotografowalam wszystkich:) Dlatego tak długo idą . Ok dziewczyny jesli ktos serio jest zainteresowany piszcie na maila ja spadam z cafe dzis:)

jordan a mam wiele ładniejszych ciuszków ale musze pojechac do swojego mieszkania by je sfotografowac więc jesli ci sie nie spieszy z chcecia wysle ci foty innych ciuszkow:) ale wtedy bedziemy musieli uzgodnic wyzsza cene:)

bo tych ciuszków jest masakrycznie duzo:)Ok uciekam piszcie na maila odpowiem na wszystkie pytania.

tak zapytam z ciekawosci , tamte ciuszki tez sa mniejsze rozmiary ? Pytam , bo skoro jest tak duzo tp po co ci tyle ? Po co az tyle kupowac kiedy dzieci szybko rosną ? Zapytałam , bo się dziwie ,ze az tyle worków ci się uzbierało :-D Oczywiscie nie odbieraj zle mojego postu , pytam po prostu z ciekawosci

Gość hehheh hehehee hehehehh
BLABIASZ BLABIASZ ---- hehe zdjec to ty nie dostałaś , wiec skąd wiesz ,ze z lumpka ? W szklanej kuli zobaczyłas ? :-P :-D

Gość BLABLASZ I BLABLASZ
no wlasnie ze dostałam:D haha:D

Gość jak dostalas to wklej
jedna chociaz tutaj :P

Gość wkurzony facett
ta jasne ma w inym mieszkaniu ha ha ha pewnie pojdzie jutro do lumpka i dokupio zauwazyla ze znalazly sie frajerki ktore kupia to za 4 razy tyle

Gość wkurzony facett
Ma 2 corki jedna spora druga malutka chyba 10 mies pozbywa sie wozka ... nie uzywala dla 2 to juz podejzane i do tego wszystkie ciuszki sprzedaje od 56 do 116 ..;/ Dziewczynny pomyslcie troszke ja facet i sie domyslilem a ty takie spostrzegawcze i brniecie w to

Gość jak dostalas to wklej
Ha ha i wiedzialam ze sciemnia :P:P:P:P

Gość wkurzony , no sorry
ale w lumpku nie kupisz 6 worów ciuchów , bez przesady :-D Czy wszyscy z kafe muszą węszyc podstep ? Czy nie rozumiecie ,ze niektórzy mają duzo kasy , maja partnerów lub kogos z rodziny za granicą i mase dobrych ciuchów ??? :-D

Gość wkurzony , no sorry
BLABIASZ - to pokaz te fotki :-D Nie pokazesz , bo ich nie dostałaś :-P Pewnie jestes tą co cały czas wypisuje brednie na tego typu topikach zeby obrzydzic i zeby nikt nic nie kupił Pewnie spowodowane to jest twoimi kompleksami :-D No chyba ,ze poprosiłas o fotki z ciekawosci zeby tylko zobaczyc , a potem opluc i wysmiac - w celu oczywiscie obrzydzenia i zniechecenia innych do kupna Oj babo , babo czemus ty taka zazdrosna i złosliwa ???:-P